Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο αν αρρωστήσει;

0

Διάβασε και «κλάψε» με τις αντιδράσεις τους

Αυτή την εποχή η γρίπη και το κρυολόγημα είναι συνηθισμένα φαινόμενα, οπότε λίγο ή πολύ όλοι μπορεί να αρρωστήσουμε κι αν όχι να κρεβατωθούμε, να συναχωθούμε ή να μας πιάσει βήχας.

Τι γίνεται όμως όταν ένα ζώδιο αρρωσταίνει; Πώς είναι, πώς αντιδράει;Πάμε καλά; Την τύχη μου μέσα! Δε μπορώ να κάθομαι ξάπλα στο κρεβάτι και να μην κάνω τίποτα; Θα σηκωθώ! Θα μου ανέβει ο πυρετός; Και το αίμα στο κεφάλι θα μου ανέβει, εντάξει; Και ποιος είσαι εσύ για να μου πεις τι να κάνω; Ο γιατρός;

Μιας κι αρρώστησα, ας κάτσω στον καναπέ, να δω τι έχει η τηλεόραση κι ας παραγγείλω κι ένα πιτόγυρο. Διάβασα ότι το κρεμμύδι και το σκόρδο, καταπολεμούν τα μικρόβια...


Αδύνατο να κάτσω στο κρεβάτι. Ν' αρχίσω και τα τσάγια; Α, παπαπα! Καλά, θα κάτσω λίγο, αλλά στο λέω θα σηκωθώ και θα βγω από το σπίτι με την πρώτη ευκαιρία. Δε θα με δέσετε κιόλας! Καλά, νύσταξα τώρα, δεν πάω πουθενά.

Μμμμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως και μην είναι τόσο άσχημα... Σπιτάκι μου είμαι, στο κρεβατάκι μου είμαι, τη σουπίτσα μου θα φάω... Πόσες μέρες μπορώ να κάτσω σπίτι είπαμε;


Και που κρύωσα, δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά. Εντολές βρε αδελφέ, μπορώ να δίνω κι από το κρεβάτι, κι από τον καναπέ, κι από την καρέκλα, κι από παντού. Είναι κόκκινη η μύτη μου; Φαίνομαι αστείος; Ε όχι...

Εμ βέβαια, πώς να μην κολλήσω; Φτερνίστηκε εκείνος ο συνάδελφος προχτές και δεν έβαλα το χέρι μου μπροστά στη μύτη μου να προστατευτώ από τα μικρόβια. Ιδού το αποτέλεσμα. Θα λείπω από τη δουλειά για 2 ημέρες. Έλεος!

Αχ, δεν μου αρέσει καθόλου το κρυωματάκι που άρπαξα. Να φύγει, να πάει αλλού. Με στενοχωρεί. Ουφ! Πρέπει να σκεφτώ κάτι χαρούμενο για να μην με πάρει από κάτω. Το βρήκα! Shopping! Πιάσε το λαπτοπ να κάνω ένα σερφάρισμα στο e bay!

Δε θα τον πιάσω αυτόν που με κόλλησε; Θα δεις τι έχει να τραβήξει. Αν δε μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε, να μη με λένε... Σκορπιός! Ακούς εκεί!


Σιγά το πράγματ μωρέ! Επειδή φτερνίζομαι και βήχω. Εντάξει! Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είμαι! Πρέπει να μείνω μέσα γιατί θα κολλήσω κι άλλους... Έλα τώρα... Ας προσέχουν και να μην με πλησιάσουν!

Μια ημέρα να μείνω εκτός δουλειάς και θα αρχίσω να τα παίρνω. Ακούς εκεί! Κρύωμα! Εμένα δεν έπρεπε να με θέλει ούτε ο πυρετός!


Δεν με πειράζει που κρύωσα. Με πειράζει που δεν έχει βρεθεί ακόμα η οικουμενική αντιμετώπιση του! Μα να υποφέρουν τόσα εκατομμύρια παγκοσμίως;


Κρύωσα; Α, γι' αυτό φτερνίζομαι! Δεν είναι επειδή με μελετάνε; Μμμμ... Να πιω κάτι ζεστό τότε! Γκαρσόν, πιάσε έναν Irish Coffee!astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top