Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

0

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για όλα τα Ζώδια.



1. Κριέ του 1ου ή του 2ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για αλλαγή, ανανέωση, διασκέδαση, επίτευξη ερωτικών στόχων κι όλα αυτά, γιατί τα φιλαράκια σου σε βοηθούν με κάθε τρόπο!

2. Γι’αυτό 1ο και 2ο δεκαήμερο, πες ναι σε νέες γνωριμίες, ταξίδια, φλερτ, λύσεις μέσα από συζητήσεις και εκμετάλλευση την αυξημένης ερωτικής σου τύχης!

3. Εσύ όμως 1ο δεκαήμερο, σοβαρέψου και λίγο… Ωραία όλα τα παραπάνω για τα ερωτικά σου και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα, αλλά μήπως παραμελείς λίγο δουλειά και καριέρα, χτυπώντας τελικά το κεφάλι σου…

4. Και όχι μόνο γκάφες στην δουλειά 1ο… Έχεις και νεύρα, ξεσπάσματα και κάνεις λάθη απανωτά και παρορμητικά, τρίζοντας έτσι, τα θεμέλια της ερωτικής σου ζωής!

5. 3ο δεκαήμερο εσύ απλά το γλεντάς! Τα δώρα της τύχης συνεχίζουν και ναι, μία νέα γνωριμία έρχεται ή ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό ή το άτομο που εδώ και καιρό καίγεσαι για πάρτη του!



1. Ταύρε του 1ου, σεξ, πάθος, έντονες καυτές στιγμές και αν πω κι άλλα θα με λογοκρίνουν, αλλά οκ! Κατάλαβες….

2. Το point όμως Ταυράκι του 1ου, είναι άλλο! Η τύχη γενικά στην ζωή σου, αλλά ιδίως στα ερωτικά σου, είναι περισσότερη από ποτέ! Ετοιμάσου να αλλάξουν όλα, να γίνουν ακόμα καλύτερα απ’όσο θες και μάλιστα στα ξαφνικά! Όχι, δεν είμαι υπερβολική…

3. Εσύ πρόσεξε μην γίνεις υπερβολικός Ταύρε του 1ου και χαλάσεις όλο αυτό το σούπερ ερωτικό κλίμα, με νεύρα, κόντρες, αλλά και λόγω κάποιων επαγγελματικών αναποδιών!

4. Ταύρε του 2ου, συναισθηματικό μου πλάσμα εσύ! Ερωτικά μηνύματα, τρυφερές γνωριμίες, νέες σταθερές σχέσεις, ρομαντισμός και αγαπούλες πολλές! Τα ζητήματα καρδιάς, είναι πιο τέλεια από ποτέ!

5. 3ο δεκαήμερο, πονηρούλι και σέξι μου… Η εύνοια συνεχίζεται με χρήμα, πολύ και τέλειο σεξ, εκπληρωμένες βαθιές επιθυμίες και αισθησιασμό στο φουλ!



1. 1ο δεκαήμερο, απαλλάσσεσαι από προβλήματα και δυσκολίες, ανανεώνεις φιλίες αλλά και ερωτικές σχέσεις, περνάς υπέροχα, βρίσκεις το άλλο σου μισό κι αν το έχεις βρει ήδη, περνάτε τέλεια μαζί!

2. Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις ταξιδάκια, εξόδους, αλλαγές, συναντήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και μόνο χαρές!

3. Όμως αγαπητό μου 2ο δεκαήμερο, θα σου πω ξανά, πως όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να σε υπερενθουσιάζουν, κάνοντας σε να πιστέψεις και πάλι σε λάθος ανθρώπους και μεγάλα λόγια, που θα σε απογοητεύσουν! ‘Ντάξει επιτέλους;

4. Α! Και επειδή έρχεται ολόγιομο φεγγαράκι 2ο δεκαήμερο, για σένα, πρόσεξε λίγο κι αυτά τα κυκλοθυμικά σου, που απλά σπάνε τα νεύρα των γύρω σου!


5. Εσύ 3ο δεκαήμερο, μετά από τόση τύχη και ερωτική εύνοια (δεν θέλω αντιρρήσεις, δεν σε παίρνει), ήρθε η ώρα να τα σταθεροποιήσεις όλα! Είτε να κάνεις μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία, είτε κάνοντας νέα σχέση, είτε επισημοποίηση, είτε γενικά να βελτιώσεις την συντροφική σου ζωή!



1. 1ο δεκαήμερο πάθος, συντροφικότητα, μοιραίος έρωτας, συναίσθημα και τύχη! Τι άλλο θες!

2. Κι όμως έχω κι άλλο 1ο δεκαήμερο! Μία συναρπαστική ερωτική έκπληξη έρχεται! Εξομολόγηση ή πρόταση;;; Το σίγουρο είναι, ένα απρόσμενο μεγάλο χαμόγελο!

3. Να σου πω όμως 2ο δεκαήμερο, ωραία όλη η παραπάνω (επιφανειακή ομολογουμένως) ερωτική χαρά, αλλά προσοχή please… Αν θες να κρατήσει και να μην ανατραπεί, απέφυγε έπαρση, λάθη και ξεσπάσματα…

4. 2ο δεκαήμερο αχ… Ρομαντισμός, πατουσάκια κάτω από την fleece κουβερτούλα, τρυφερότητα, αγάπη, συντροφικότητα! Και ναι, ό,τι καλό έρθει τώρα θα μείνει! Ιδίως αυτή η κατάκτηση που θα έχεις και θα φανεί… κελεπουράκι!

5. 3ο δεκαήμερο, σεξουαλικότητα, πάθος, φουλ γοητεία, καυτά μηνύματα και φυσικά… χρήμα!



1. 1ο και 2ο δεκαήμερο! Κατακτήσεις, φλερτ, λάμψη, θαυμαστές, ερωτικό παιχνίδι και επιτυχίες και διασκέδαση!

2. Όμως 1ο και 2ο δεκαήμερο, δεν θα σε αφήσω εκεί στα… επιφανειακά! Ναι, σε αυτό το Christmas mood, πολύ πιθανόν να βρεις το άλλο σου μισό ή απλά θα βελτιωθεί η ήδη υπάρχουσα σχέση σου!

3. 1ο δεκαήμερο εσύ όμως το νου σου λίγο… Άλλη μια φορά κόντρες, ανατροπές, απρόσμενες εντάσεις και γεγονότα στον έρωτα, που θα σε εξαντλήσουν! Αλλά εσύ… ψυχραιμία please!

4. 3ο δεκαήμερο αν είσαι ελεύθερος , απολαμβάνεις κατακτήσεις, διασκέδαση, φλερτ και άπειρα ερωτικά μηνύματα! Πόσοι στην «πέφτουν» πια!

5. 3ο δεκαήμερο , εσύ που είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για γλέντια μαζί με το άλλο σου μισό, πάθος, συναίσθημα και ρομαντισμό!



1. 1ο δεκαήμερο, μην γκρινιάξεις καν! Ένας τέλειος Δεκέμβριος έφτασε! Τύχη, φλερτ, ξαφνικά μηνύματα, νέα, εξομολογήσεις, συζητήσεις και γνωριμίες, έρχονται! Listentome… Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για τα ερωτικά σου!

2. Εσύ 2ο δεκαήμερο, μπορείς να έχεις (αν χειριστείς σωστά τις καταστάσεις) ερωτική σταθερότητα, ποιοτικές κατακτήσεις, ρομαντισμό, συναίσθημα και συναισθηματικές επιτυχίες!

3. Κι όταν λέω να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις 2ο δεκαήμερο, εννοώ να μην ξαναγυρίσεις σε ένα «καμένο» παρελθόν, να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε και κυρίως να μην επιμένεις σε τοξικούς έρωτες, νομίζοντας ότι θα γίνει ένα θαύμα!

4. Και όχι μόνο 2ο δεκαήμερο… Εννοώ επίσης, να χειριστείς ορθά τα επαγγελματικά σου, γιατί αν τα κάνεις μαντάρα, δεν θα έχεις και ορεξούλες για ερωτικά μετά!

5. Εσύ Παρθενάκι του 3ου, συνεχίζεις να… «δίνεις πόνο» στον ερωτικό τομέα, με τέλειο σεξ, πάθος, ερωτισμό, πονηρά μηνύματα και τηλεφωνήματα! Keep going!



1. Ζυγέ του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, έρχονται ερωτικές επαφές και επικοινωνίες, απαλλαγή από προβληματισμούς ερωτικούς, συναντήσεις, ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι, αλλά και νέες γνωριμίες!

2. 1ο και 2ο δεκαήμερο, δεν τελειώνει εδώ η εύνοια! Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, ο ερωτικός τομέας αλλάζει, με φουλ διασκέδαση, κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και ερωτική τύχη, σε ό,τι κι αν επιδιώξεις!

3. Μόνο που 1ο δεκαήμερο, πρέπει να δεχθείς όλα τα παραπάνω και όχι να γυρνάς σε ένα παρελθόν, που σίγουρα θα σε διαλύσει άλλη μία φορά!

4. Επίσης 1ο δεκαήμερο, φρόντισε λίγο και τα οικογενειακο-επαγγελματικά σου, διότι έρχονται δυσκολίες πολλές…! Αν θες να νιώσεις στο έπακρο την ερωτική εύνοια δηλαδή…

5. 3ο δεκαήμερο, εσύ το ρίχνεις στο μπλα-μπλα και καλά κάνεις! Γιατί κάπως έτσι, μέσα από επικοινωνίες, θα έρθεις πιο κοντά στο άτομο της καρδιά σου, θα κατακτήσεις αυτόν που θες ή θα κάνεις νέα γνωριμία!



1. 1ο δεκαήμερο, μία συμβουλή πριν αρχίσω να σου λέω τα θετικά! Όχι στα νεύρα, στην έλλειψη ψυχραιμίας απέναντι σε ανατροπές, σε καυγάδες και στο ερωτικό παρελθόν!

2. Πάμε στα θετικά τώρα! 1ο δεκαήμερο, για ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις, προτάσεις, μηνύματα, ευχάριστο φλερτ και κεραυνοβόλους έρωτες!

3. Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί1ο δεκαήμερο! Με έναν πλέον υποστηρικτικό Δία, οι ερωτικές σου επικοινωνίες είναι απόλυτα βοηθητικές, αφού η τύχη είναι επιτέλους στο πλευρό σου!

4. Εσύ 2ο δεκαήμερο, όχι απλά σταθεροποιείς και βάζεις γερές βάσεις στα ερωτικά σου, αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνεις συναισθηματικές, ρομαντικές, τρυφερές στιγμές και ερωτικές επικοινωνίες!

5. Εσύ 3ο δεκαήμερο, σεξ και πάλι σεξ! Γοητεία, σαγηνεύεις τους πάντες, γεμίζεις πορτοφόλι και το γλεντάς στην κρεβατοκάμαρα!



1. 1ο δεκαήμερο, τελειώνουν τα προβλήματα, κλείνουν οι πληγές και μέσω της επικοινωνιακής οδού, καταφέρνεις και εκπληρώνεις όλα τα «θέλω» σου στον Έρωτα!

2. Εσύ 2ο δεκαήμερο, φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο, ανταλλάζεις μηνυματάκια ερωτικά, βρίσκεις λύσεις και απολαμβάνεις ερωτικές συναρπαστικές συναντήσεις!

3. Αλλά βρε 2ο δεκαήμερο, αμάν! σταμάτα να πετάς σύννεφα, να λες ψεματάκια (ή να τα πιστεύεις), να επιλέγεις τον πιο λάθος άνθρωπο και να εξιδανικεύεις σχέσεις και πρόσωπα…

4. Και κάτι τελευταίο 2ο δεκαήμερο… Μακριά από νεύρα και ξεσπάσματα, γιατί η συντροφική ζωή δέχεται ένα ολόγιομο φεγγαράκι, που σε κάνει επιρρεπή σε ανοησιούλες!

5. Εσύ πάλι 3ο δεκαήμερο, μέσα στην τρελή χαρά! Διασκεδάζεις, βγαίνεις, φλερτάρεις, χορταίνεις κατακτήσεις κι αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και συναίσθημα στο έπακρο!



1. Αιγόκερε του 1ου, πάθος, σεξ, συναίσθημα, ερωτική τύχη και η εποχή σου μόλις άρχισε!!!

2. Και μάλιστα 1ο δεκαήμερο, αυτή η εποχή ξεκινά και με τις αβάντες του Ουρανού που φέρνει την αλλαγή, την χαρμόσυνη έκπληξη, τον κεραυνοβόλο έρωτα! Μόνο χαμόγελα σου λέω!

3. Ώπα φρένο 1ο δεκαήμερο… Είπα μόνο χαμόγελα; Ok…, αναθεωρώ! Χαμόγελα μόνο αν αποφύγεις λάθη, έπαρση, υπερβολές και κυκλοθυμικές νευρικές αντιδράσεις… Ok?

4. 2ο δεκαήμερο, συναίσθημα, γουτσου-γουτσου και ρομαντισμός! Αλλά ταυτόχρονα, ερωτική σιγουριά, βεβαιότητα και σταθερότητα! Και επιπλέον βοήθεια από φίλους! Σούπερ, έτσι;

5. Εσύ 3ο δεκαήμερο, το ψήνεις να ζήσεις τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα ever? Σεξουαλικότητα, πάθος, θετικές αλλαγές, επίτευξη βαθέων επιθυμιών και… χρήμα μπόλικο!



1. 1ο δεκαήμερο, μας ζάλισες με τις φωνές και τις… μαγκιές σου! Κόψε τα νεύρα, γιατί σου έχω καλά νέα παρακάτω!

2. Πάμε στα καλά νέα λοιπόν! 1ο , αλλά και 2ο δεκαήμερο, έρχεται ένα μεγάλο ερωτικό επίτευγμα στο οποίο, είτε θα βοηθήσουν τα κολλητάρια σου, είτε θα βοηθήσει η μετατροπή μίας φιλίας, σε έρωτα!

3. Επίσης εσύ του 1ου και 2ου, υποδέχεσαι Αφροδιτάρα αυτό το μήνα και η ζωή σου είναι γεμάτη από ερωτικές και οικονομικές χαρές! Ομορφαίνεις, γοητεύσεις, εκπληρώνεις ερωτικές επιθυμίες και είσαι φυσικά, πρωταγωνιστής!

4. Εσύ 3ο δεκαήμερο, κάνεις μια μεγάλη αλλαγή, δέχεσαι ένα μήνυμα-έκπληξη, δέχεσαι ευχάριστες ανατροπές!

5. Αλλά πέρα από αυτό 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις κοινωνικότητα, φλερτ, εκπλήρωση συναισθηματικού ονείρου, νέες γνωριμίες και την απόλυτη ερωτική ανανέωση στην σχέση σου, αν έχεις!



1. 1ο δεκαήμερο όλα αλλάζουν και όλα γίνονται καλύτερα! Τι να σου πρωτοπώ! Τύχη, απρόσμενοι έρωτες και ξαφνικές γνωριμίες, ανανέωση, χαρά, μηνύματα και χαρούμενα νέα και ειδήσεις!

2. 2ο δεκαήμερο…, θα σταματήσεις να λες ψέματα στον εαυτό σου και να έχεις προσδοκίες για έναν τοξικό έρωτα επιτέλους; Δεν βλέπεις πως πληγώνεσαι, περιμένοντας το –και καλά- θαύμα;

3. Αν αποφύγεις τέτοια λάθη και απογοητεύσεις 2ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις θετικές αλλαγές, ταξίδια, επικοινωνίες απόλυτα ερωτικές, τρυφερές γνωριμίες, νέα ρομαντικά ξεκινήματα, επίτευξη στόχων και απόλυτη καλοπέραση!

4. Και 2ο δεκαήμερο, κάτι τελευταίο… Δεν είναι καιρός για ερωτικά πισωγυρίσματα…

5. Εσύ 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις τον πιο ερωτικό και hotashell μήνα! Όχι απλά θα ζήσεις μία σεξουαλική ανανέωση, αλλά θα σπάσεις και τα… ταμπού σου! Συναρπαστική γνωριμία ή νέα ξεκινήματα έρχονται!



Ανδριάννα Σαρρή
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top