Το ζώδιό σου δείχνει το πόσες ζωές έχεις ζήσει

0

Εκτός των άλλων, δίνει στοιχεία και για τις προηγούμενες ζωές σου!

Έχεις ζήσει πολλές ζωές; Έχεις ζήσει λίγες; Είσαι αυτό που λέμε... «παλαιά ψυχή» ή «νέα ψυχή»;

Οι άνθρωποι εκείνοι που έχουν «παλαιά ψυχή» φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο σοφοί για τα «πραγματικά» χρόνια τους. Λογικό, αφού σύμφωνα με μια θεωρία έχουν ζήσει πολλές φορές και έχουν ξαναγεννηθεί, πάλι και πάλι. Οι παλαιότερες ψυχές έχουν βαθιά ριζωμένη εμπειρία και γνώση που αποκτιούνται μόνο μέσα από τη μεγάλη πορεία στο χρόνο.

Από την άλλη, όταν μιλάμε για μια «νέα ψυχή» αναφερόμαστε σε νεώτερους και λιγότερο ώριμους ανθρώπους. Συνήθως, παίρνουν μαθήματα κατά τη διάρκεια της ζωής τους και είναι πολύ πιο περιπετειώδεις και ενθουσιώδεις με όσα γνωρίζουν. Επίσης, είναι φιλόδοξοι και με γρήγορες αντιδράσεις στις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Οι νέες ψυχές είναι νέες και στην καρδιά και συχνά αισθάνονται ότι έχουν πολλά να μάθουν και να επιτύχουν.

Εσύ, πότε πιστεύεις ότι γεννήθηκε η ψυχή σου; Διάβασε το ζώδιό σου και θα το μάθεις.Η ψυχή σου είναι σχετικά νέα στο παιχνίδι της ζωής, αλλά όχι πολύ μικρή. Κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού» σου έχει κερδίσει ανεκτίμητα μαθήματα και γνώσεις, αλλά ακόμα ούτε στα μισά του δεν έχεις φτάσει!

Η ψυχή σου είναι παρόμοια σε ηλικία με εκείνη ενός μεσήλικα. Ενώ είναι γεμάτη με εμπειρίες και με ένστικτα, έχει ακόμα πολύ μέλλον, καθώς είσαι υπερβολικά επικεντρωμένος στον εαυτό σου.


Η ψυχή σου είναι παρόμοια σε ηλικία με εκείνη ενός ανθρώπου που μόλις βγήκε στη σύνταξη. Είσαι ανθεκτικός, σοφός και πάντα ψάχνεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι ή δραστηριότητα που θα σε κρατά απασχολημένο και σε πνευματική εγρήγορση.

Είσαι παλιά ψυχή αλλά με διαυγές και φρέσκο μυαλό. Παραμένεις νέος στην καρδιά, ενώ η σοφία και η κατανόηση που αντανακλάς τραβούν πάνω ανθρώπους που έχουν ανάγκη από συμβουλές και παρηγοριά.

Η ψυχή σου είναι αρχαία αλλά μέσα στη ζωντάνια, όπως ενός σοφού γέροντα. Έχει ζήσει χίλιες ζωές και παρ’ όλα αυτά εξακολουθείς να βαδίζεις μπροστά, με ισχυρή θέληση και σταθερότητα.

Η ψυχή σου είναι ένα μυστήριο, δεδομένου του ότι θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε ηλικία. Είναι ένα αίνιγμα γιατί είναι τόσο παιδική αλλά ταυτόχρονα ραγδαία εξελισσόμενη, γεγονός που καθιστά αδύνατο να αποκρυπτογραφηθεί.

Η ψυχή σου είναι αρχαία και αν ήταν άνθρωπος, θα ήταν ηλικιωμένος. Αυτό δεν είναι κακό, απλά έχεις ζήσει πολλές ζωές που αναπόφευκτα σου έχουν προκαλέσει μια φθορά.


Η ψυχή σου είναι στην ακμή της, γεμάτη ανάγκη για περιπέτεια, δράση και ενθουσιασμό. Ταυτόχρονα όμως, είναι κουρασμένη και απηυδισμένη από όλα τα ανόητα, μικρά εμπόδια και καταστάσεις σε αυτόν τον κόσμο που δυσκολεύουν την πορεία της.

Η ψυχή σου είναι εφηβική, έχει νιάτα, ανεμελιά και ανησυχία. Γι’ αυτό νιώθεις ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να προλάβεις να κάνεις πολλά. Οπότε απόλαυσε τη βόλτα όσο διαρκεί, επειδή θα τελειώσει, πριν το καταλάβεις.

Η ψυχή σου είναι πολύ παλιά, έχει περάσει πολλά και διάφορα και τώρα κρατιέται έξω από τη δράση και την περιπέτεια. Γι’ αυτό νιώθεις σαν να παρακολουθείς αμέτοχος και να καταγράφεις τα πάντα.

Η ψυχή σου είναι σαν ενός παιδιού, νέα και αθώα. Ωστόσο, δεν είναι ανώριμη ή παιδιάστικη, αλλά μάλλον χαλαρή, άνετη και ξέγνοιαστη.


Η ψυχή σου είναι νεαρή, πηγαίνει προς διαφορετικές κατευθύνσεις και παίρνει εμπειρίες από παντού. Είναι καινούργια στη ζωή, γι’ αυτό κι εσύ αναζητάς την ομορφιά στα πιο περίεργα μέρη ή πράγματα. Η αθωότητά σου είναι αναζωογονητική και αναγκαία στον σημερινό κόσμο.
astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top