Και ο θεός έδωσε στα ζώδια από ένα χάρισμα!

0

Είσαι μέρος της Δημιουργίας.

Συντονίσου με τη Θεία Βούληση!

Κατά την βυζαντινή λαϊκή παράδοση, ένα πρωί των ημερών της Δημιουργίας ο Κύριος κάλεσε τα δώδεκα παιδιά Του και τους εμφύσησε τον σπόρο της ανθρώπινης ζωής. Ένα προς ένα παρουσιάστηκαν μπροστά Του για να λάβουν την Ευλογία Του.



Πρώτος στην σειρά παρουσιάστηκε ο Κριός. Σε αυτόν ο Κύριος είπε:

«Σε σένα, Κριέ, δίνω τον Σπόρο Μου, ώστε να έχεις την τιμή να δημιουργείς! Κάθε σπόρος που θα φυτεύεις θα πολλαπλασιάζεται. Δεν θα έχεις όμως τον χρόνο να δεις πώς θα αναπτύσσεται και τι καρπούς θα δίνει, γιατί θα πρέπει να συνεχίσεις να σπέρνεις. Εσύ θα είσαι αυτός που θα εμπλουτίσεις τα μυαλά των ανθρώπων με την Ιδέα Μου. Αλλά δεν είναι δική σου δουλειά να τροφοδοτήσεις την Ιδέα ή να την εξερευνάς. Στη ζωή σου έχεις μια και μοναδική αποστολή, να ενθαρρύνεις τους ανθρώπους να γνωρίσουν την Δημιουργία Μου. Για να μπορέσεις να επιτελέσεις το καθήκον σου, σε ευλογώ με το δώρο της Αρετής!»



Και ο Κριός επέστρεψε στη θέση του και ακολούθως έκανε ένα βήμα μπροστά ο δεύτερος στην σειρά, ο Ταύρος.

«Την εξουσία να ανοικοδομείς από ένα σπόρο, την δίνω σε σένα, Ταύρε! Το έργο σου είναι πολύ σημαντικό και θα απαιτήσει υπομονή και επιμονή για να το φέρεις σε πέρας με επιτυχία. Γιατί εάν δεν το ολοκληρώσεις, οι Σπόροι Μου θα σκορπήσουν στον αέρα. Δεν θα πρέπει να αμφιβάλεις ούτε στιγμή ή να αλλάξεις άποψη στην μέση της αποστολής σου, πόσο μάλλον να βασιστείς σε άλλους να φέρουν σε πέρας αυτό που σου αναθέτω. Για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα καθήκοντα σου με επιτυχία, σε ευλογώ με το δώρο της Εξουσίας. Χρησιμοποίησε την με σύνεση!»



Και έτσι αποσύρθηκε και ο Ταύρος και ήρθε η σειρά του Διδύμου.

«Σε σένα, Δίδυμε, δίνω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις, ώστε να βοηθήσεις την κατανόηση του Κόσμου Μου από τους ανθρώπους. Μέσα από τις απαντήσεις σου θα μπορούν να δουν και να κατανοήσουν αυτό που τους περιβάλλει. Δεν θα ξέρεις ποτέ γιατί οι άνθρωποι μιλάνε, τι λένε ή τι είναι αυτό που ακούνε. Για να φέρεις σε πέρας το καθήκον σου σε ευλογώ με το δώρο τη Γνώσης!»



Και τον Δίδυμο διαδέχτηκε ο Καρκίνος, στον οποίο ο Κύριος είπε:

«Σε σένα αναθέτω το καθήκον να διδάξεις στους ανθρώπους τα συναισθήματα! Θα πρέπει μέσα από νουθεσίες ή και αστεϊσμούς, με κάθε δυνατό αλλά και κατάλληλο κατά περίπτωση τρόπο, να μάθουν αυτό που βλέπουν, ακούν και σκέφτονται να εμφυσά την αίσθηση την πληρότητας μέσα τους. Για τον λόγο αυτό σε ευλογώ με το δώρο της Οικογένειας, για να πολλαπλασιάσεις την πληρότητα σου.»



Σειρά είχε ο Λέοντας:

«Μέσα από σένα, Λέοντα, επιλέγω να επιδείξω την Δημιουργία Μου σε όλη της την δόξα στον κόσμο! Αλλά θα πρέπει να είσαι ταπεινός και να θυμάσαι πάντοτε, ότι είναι Δική Μου η Δημιουργία και όχι δική σου! Γιατί αν το λησμονήσεις, θα αντιμετωπίσεις την περιφρόνηση των ανθρώπων. Στην αποστολή που σου αναθέτω υπάρχει μεγάλη χαρά, αλλά πρέπει να την κάνεις σωστά. Γι αυτό σε ευλογώ με το δώρο της Τιμής!»



Και αφού επανήλθε ο Λέοντας στην θέση του, έκανε μερικά βήματα μπροστά ο Παρθένος, περιμένοντας υπομονετικά την ευλογία του Κυρίου:

«Από εσένα ζητάω να εξετάζεις εξονυχιστικά, την χρήση που κάνει ο κάθε άνθρωπο με την Δημιουργία Μου! Να διερευνάς τις μεθόδους του, να εντοπίζεις και να επισημαίνεις τα λάθη του, ώστε μέσα από σένα, η Δημιουργία Μου να διατηρηθεί. Για τον σκοπό αυτό σε ευλογώ με την Καθαρότητα του Νου!»



Σειρά είχε ο Ζυγός, στον οποίο ο Κύριος είπε:

«Η αποστολή που σου αναθέτω είναι να υπενθυμίζεις τα καθήκοντα του στον κάθε άνθρωπο και τις υποχρεώσεις του απέναντι στους συνανθρώπους του. Πρέπει να μάθει να συνεργάζεται, αλλά και να βλέπει την άλλη όψη των πραγμάτων. Όπου υπάρχει διαφωνία, εσύ θα είσαι εκεί για να την επιλύσεις. Για να μπορέσεις να επιτελέσεις το έργο σου με επιτυχία, σε ευλογώ με το δώρο της Αγάπης!»



Και ήρθε η σειρά του Σκορπιού, να του ανατεθούν τα καθήκοντα του:

«Σε σένα, Σκορπιέ, αναθέτω ένα πολύ δύσκολο έργο. Θα έχεις τη δυνατότητα να κατανοείς τα μυαλά των ανθρώπων αλλά δεν σου επιτρέπω να κοινοποιείς αυτά που θα βλέπεις. Αυτά που θα βλέπεις, πολλές φορές θα σε πληγώνουν και θα σε απομακρύνουν από την Αγκαλιά Μου, γιατί θα ξεχνάς ότι δεν είναι Εγώ, αλλά η διαστρέβλωση της Ιδέας Μου που θα γεννά τον πόνο σου. Τους ανθρώπους θα τους βλέπεις σαν κτήνη και θα τους πολεμάς με τα ζωώδη ένστικτα σου, χάνοντας τον δρόμο σου και ξεχνώντας την αποστολή σου. Αλλά πάντοτε τελικά θα επιστρέφεις σε Μένα! Το δώρο Μου για σένα είναι η Αίσθηση του Σκοπού!»



Και ο Σκορπιός αποχώρησε, δίνοντας τη θέση του στον Τοξότη.

«Σε σένα, Τοξότη, αναθέτω την αποστολή να φέρεις το γέλιο στα χείλη των ανθρώπων. Γιατί μέσα από το γέλιο θα έρθει η ελπίδα, και με την αναζήτηση της ελπίδας θα στρέψουν τα μάτια τους σε Μένα. Θα αγγίξεις πολλές ζωές, έστω και στιγμιαία, και θα βιώσεις την ανησυχία σε κάθε ζωή που θα αγγίζεις. Για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις το έργο σου με επιτυχία, σε ευλογώ με Άπειρη Αφθονία, που θα φροντίσεις να εξαπλωθεί σε κάθε σκοτεινή γωνιά για να φέρει πίσω το Φως!»



Και σειρά είχε ο Αιγόκερως:

«Από εσένα, Αιγόκερε, ζητάω να δουλέψεις με τον ιδρώτα του προσώπου σου, ώστε να αποτελέσεις πρότυπο προς μίμηση, ώστε να διδάξεις στους υπόλοιπους πως πρέπει να εργαστούν. Η αποστολή σου δεν είναι εύκολη γιατί θα αισθάνεσαι ότι κουβαλάς το βάρος των άλλων στους ώμους σου. Αλλά σαν αντίδωρο στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις σε ευλογώ με το δώρο της Υπευθυνότητας!»



Προτελευταίος στην σειρά εμφανίστηκε ο Υδροχόος, που έκανε και αυτός μερικά βήματα μπροστά, για να λάβει τις ευλογίες Του:

«Σε σένα δίνω το όραμα του μέλλοντος, ώστε να δείξεις στους υπόλοιπους ανθρώπους ότι υπάρχουν και άλλες δυνατότητες, πέρα από αυτές που αντιλαμβάνονται. Θα βιώσεις τον πόνο της μοναξιάς, αφού δεν θα σου επιτρέψουν οι γύρω σου να προσωποποιήσεις την Αγάπη Μου. Αλλά για να μπορέσεις να στρέψεις τα μάτια των ανθρώπων σε νέες δυνατότητες και να μπορέσεις να υπηρετήσεις την ανθρωπότητα, σε ευλογώ με το δώρο της Ελευθερίας!»



Και τέλος, ήρθε η σειρά του Ιχθύ!

«Σε σένα, Ιχθύ, αναθέτω το πιο δύσκολο από όλα τα καθήκοντα. Σου ζητώ να παίρνεις την θλίψη των ανθρώπων και να την επιστρέφεις σε Μένα! Τα δάκρυα σου θα είναι Δικά Μου δάκρυα. Η θλίψη που θα απορροφήσεις θα αφορά την παρεξηγημένη γνώση της Ιδέας Μου, αλλά θα πρέπει να είσαι δυνατός και να προσφέρεις συμπόνια, ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να προσπαθήσουν ξανά και ξανά, μέχρι να συλλάβουν την Ιδέα Μου. Και επειδή το καθήκον σου είναι βαρύ, σε ευλογώ με το δώρο, να είσαι ο μοναδικός ανάμεσα στους δώδεκα, που θα Με Καταλαβαίνει! Το δώρο όμως της κατανόησης θα αφορά μόνο εσένα, γιατί εάν προσπαθήσεις να το γνωστοποιήσεις σε άλλους ανθρώπους δεν θα σε ακούνε.»



Επιστρέφοντας και ο Ιχθύς στη θέση του, ο Κύριος απευθύνθηκε και στα δώδεκα δημιουργήματα Του, λέγοντας:

«Κάθε ένας από εσάς έχει ευλογηθεί με ένα μέρος της Ιδέας Μου. Δεν θα πρέπει να απατάστε όμως, ότι εκπροσωπείτε από μόνοι σας την συνολική Ιδέα Μου ή να αμελείτε τα καθήκοντα που σας ανέθεσα και να ασχολείστε με τα καθήκοντα άλλου. Ο καθένας από σας είναι πλήρης, κατ εικόνα και ομοίωση Μου, αλλά δεν θα είστε σε θέση να το διαπιστώσετε, μέχρι και οι δώδεκα να συντονιστείτε και να γίνετε ΕΝΑ!»



astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top