Mε ποιο ζώδιο κάνεις την τέλεια χημεία; Αυτοί είναι οι 12 πιο ισχυροί συνδυασμοί

0

Τα ζώδια λένε πολλά για την προσωπικότητά μας.

Εσύ τελικά ξέρεις με ποιο ζώδιο κάνεις το τέλειο ζευγάρι; Τα ζώδια λένε πολλά για την προσωπικότητά μας και για το με ποιους ανθρώπους ταιριάζουμε καλύτερα.
Υπάρχουν στοιχεία όμως, που έχουν την δυνατότητα να καθορίσουν πόσο συμβατοί είμαστε με άλλους ανθρώπους.
Καθορίζονται, από 4 βασικά στοιχεία, την γη, το νερό, τον αέρα και την φωτιά.

Κριός και Ζύγος:

Εάν είστε Κριός έχετε πολύ καλές ηγετικές ικανότητες και αυτό επηρεάζει και την προσωπική σας ζωή. Ταιριάζετε με κάποιον που θα είναι ειλικρινής και αυθεντικός. Οι ζυγοί είναι πολύ ήρεμοι και ειλικρινείς, που είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Ταύρος και Παρθένος:

Οι Ταύροι σκέφτονται πολύ την οικογένεια και είναι αθεράπευτα ρομαντικοί. Γι’αυτό ακριβώς και τα πηγαίνουν καλά με Παρθένους, οι οποίοι έχουν μία αισθησιακή φύση. Μαζί μπορούν να γίνουν ένα πολύ καλό ζευγάρι.

Δίδυμος και Τοξότης:

Είναι πολύ διασκεδαστικοί και όλοι τους θέλουν γύρω τους. Ωστόσο, όταν πρόκειται για σχέση, οι Δίδυμοι είναι αρκετά δύσκολοι. Φοβούνται την δέσμευση και δεν θέλουν να χάνουν την ελευθερία τους. Οπότε, το ιδανικό τους ταίρι είναι ο Τοξότης γιατί και εκείνοι δεν μπορούν την δέσμευση.

Καρκίνος και Ταύρος:

Ο καρκίνος πάντα ψάχνει μακροχρόνια σχέση και συναισθηματικό σύνδεση. Προτιμούν να ενωθούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο, παρά ένα επιφανειακό. Ο ρομαντικός Ταύρος είναι το τέλειο ταίρι για τον Καρκίνο.

Λέων και Κριός:

Εάν είστε Λέων πιθανώς να δυσκολεύεστε να κάνετε σχέση.

Αυτό γιατί είστε πολύ περήφανοι και ο εγωισμός τα κάνει όλα πιο δύσκολα. Ο Κριός όμως έχει το ίδιο πά8ος με τον Λέων και γι’αυτό ταιριάζουν πολύ. Ωστόσο, οι καβγάδες τους είναι πολύ έντονοι.

Παρθένος και Σκορπιός:

Ο Παρθένος είναι ένα πολύ οργανωτικό ζώδιο που θεωρεί τον εαυτό του τελειομανή. Ο Σκορπιός είναι περιπετειώδης, ειδικά όταν πρόκειται για την seχουαλικότητά του, οπότε θα μπορούσε να κάνει τον Παρθένο να χαλαρώσει και να είναι πιο ανοιχτόμυαλος.

Ζυγός και Δίδυμος:

Οι Ζυγοί είναι πολύ καλοί στο να λύνουν προβλήματα και λατρεύουν την γνώση. Προτιμούν να μείνουν μόνοι, παρά με κάποιον που δεν είναι σε καλύτερο νοητικό επίπεδο. Γι’αυτό και ταιριάζει με τον Δίδυμο, γιατί είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την γνώση και είναι καλό με τα λόγια.

Σκορπιός και Ιχθύς:

Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ σκληρό ζώδιο που θα ψάξει για εκδίκηση αν χρειαστεί. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλει να ζει με πά8ος την ζωή του. Το τέλειο ταίρι του είναι ο Ιχθύς. Οι ιχθείς είναι πολύ ρομαντικοί παρτενέρ και ταιριάζουν με το πά8ος του Σκορπιού.

Τοξότης και Υδροχόος:

Ο Τοξότης μισεί το να μένει σε ένα μέρος και να βαριέται. Χρειάζεται την ελευθερία του και δεν μπορεί να περιορίζεται. Ο μόνος τρόπος να μείνει σε σχέση είναι αν ο σύντροφός του καταλαβαίνει το πώς νιώθει. Ταιριάζουν απόλυτα με τον Υδροχόο γιατί και οι δύο λατρεύουν την ελευθερία με τον ίδιο τρόπο.

Αιγόκερως και Παρθένος:

Οι Αιγόκεροι βάζουν στόχους και προσπαθούν να τους πετύχουν. Ξέρουν τι θέλουν και θα δουλέψουν μέρα και νύχτα για να το πετύχουν. Δίνουν πάντα το 100% και αυτό ισχύει και για τις σχέσεις τους. Ταιριάζουν με τον Παρθένο γιατί είναι πολύ οργανωτικός και επιμελής σε όλα τα επίπεδα.

Υδροχόοι και Ζυγοί:

Οι Υδροχόοι ψάχνουν την δικαιοσύνη και θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν την αδικία. Ο Ζυγός δείχνει σεβασμό και είναι φιλόδοξος όταν πρόκειται για το να γίνει ο κόσμος καλύτερος και γι’αυτό αυτά τα δύο ζώδια ταιριάζουν πολύ.

Ιχθύς και Αιγόκερως:

Αυτός ο συνδυασμός είναι ένα τέλειο παράδειγμα για όσους πιστεύουν πως τα αντίθετα έλκονται.Οι ιχθείς είναι ονειροπόλοι και αυτό βοηθάει τους Αιγόκερους να σκέφτονται πιο ανοιχτόμυαλα. Επίσης, ο Αιγόκερως μπορεί να βοηθήσει τον Ιχθύ να παραμείνει γειωμένος και να επιστρέφει στην πραγματικότητα όταν χρειάζεται…

viralman
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top