Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο την αγάπη του;

0

Μάθε όλα τα σημάδια και τις ενδείξεις...

Κάθε άνθρωπος εκφράζει τα συναισθήματά του με διαφορετικό τρόπο, πόσο μάλλον την «αγάπη» που είναι το πιο ουσιαστικό συναίσθημα από όλα. Αρκετές στιγμές θα έχεις αναρωτηθεί αν σε αγαπά; Άλλες πάλι στιγμές μπορεί να σκέφτηκες : Η κίνηση αυτή δηλώνει αγάπη; Τις απαντήσεις θα στις δώσω αμέσως τώρα... Μέσα από αυτό το άρθρο θα κατανοήσεις πώς εκφράζει κάθε ζώδιο την αγάπη του. Μάθε όλα τα σημάδια και τις ενδείξεις που φανερώνουν τον τρόπο που κάθε ζώδιο θα σου εκφράσει την αγάπη του!


Δείχνοντας πάθος και ενθουσιασμό και γεμίζοντας τον χρόνο του με δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνουν μαζί και εσένα ... Ο Κριός θα σου δείξει ότι σε αγαπά κάνοντας σχέδια μαζί σου, φανερώνοντας ότι επιζητά διαρκώς την παρουσία σου χωρίς να σε βαριέται όμως πολλές φορές θα δείξει ότι σε αγαπά και μέσα από τον καβγά που θα κάνεις μαζί του ... Ιδιαίτερα όταν ο καβγάς καταλήξει με ένα ξαφνικό φιλί , τότε ναι σου έχει παραδοθεί.


Ο Ταύρος θα σου εκφράσει ότι σε αγαπά, όταν θα σε εμπιστευτεί χωρίς δισταγμούς... Είναι ο άνθρωπος που από την αρχή θα σου δείξει τις θετικές του διαθέσεις, με ένα ρομαντικό δείπνο, με μία ζεστή αγκαλιά, με την δημιουργία σταθερότητας που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία και ότι είναι πάντα εκεί για σένα. Ακόμα και όταν πάψει να ζηλεύει, να ξέρεις ότι η αγάπη του για σένα είναι μεγάλη και πλέον σου έχει παραδοθεί άνευ όρων με πλήρη και τυφλή εμπιστοσύνη.


Η αγάπη για τον Δίδυμο είναι μία βαθιά και ουσιαστική έννοια, η οποία όμως πολλές φορές είναι άπιαστη. Πάντα του αρέσει να μαθαίνει κάτι καινούργιο για την αγάπη, να την συζητά ή και να ανταλλάσσει απόψεις. Δεν καταλαβαίνει εύκολα ότι έχει αγαπήσει ένα άτομο, εγώ όμως θα σου πω ότι σίγουρα σε αγαπάει, αν σε βάλει στη ζωή του, στους φίλους του, στις παρέες του, σου μιλά συνέχεια, επιδιώκει να περνάτε χρόνο μαζί... Αν μαζί σου γελά και είναι πειραχτήρι αλλά του φτιάχνεις και την διάθεση , τότε ναι σε αγαπά.


Ο Καρκίνος θα σου εκφράσει την αγάπη του, δείχνοντας φροντίδα και παραμένοντας κρεμασμένος και παραδομένος πάνω σου ... Η αγάπη του όμως πολλές φορές εκφράζεται και μέσα από την γκρίνια του, τα κλάματά του ή και την ανασφάλειά του, γιατί έχει το φόβο να μην σε χάσει. Όταν ο Καρκίνος προσπαθεί να δημιουργήσει αναμνήσεις μαζί σου, τότε ναι σε αγαπά.


Το Λιοντάρι θα σου εκφράσει την αγάπη του με δώρα, γενναιοδωρία, με γέλια, χαρές, προσφορές αλλά και υπερβολές... Όταν το Λιοντάρι αγαπά, είναι ικανό να ρίξει τον εγωισμό του και να το δεις να σου προσφέρει τα πάντα χωρίς να έχει απαιτήσεις και χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Αγαπά όταν θέλει να σε βλέπει με χαρά, ευτυχία, δίνοντάς σου ότι περνά από το χέρι του για να είσαι εσύ καλά.


Ο Παρθένος σε αγαπά όταν σε κριτικάρει και προσπαθεί να σε βελτιώσει... Ναι καλά το άκουσες... ο τρόπος που εκφράζει την αγάπη του είναι περίεργος, όπως περίεργος είναι και ο ίδιος. Τα συναισθήματά του δεν τα εκφράζει με λέξεις, όμως οι πράξεις του που μπορεί να είναι οι απλές και καθημερινές δείχνουν ότι σε έχει βάλει στο πρόγραμμα της ζωής του και έχει αισθήματα για σένα.


Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που για να παραμένει στο πλευρό σου σημαίνει ότι σε αγαπά .. Θα σου εκφράσει την αγάπη του, με λόγια, με πράξεις, με ουσιαστική αφοσίωση, ενώ θα σου παραδοθεί να κάνετε ότι θέλεις, όπως το θέλεις, δίνοντάς σου το τιμόνι στα χέρια για να οδηγήσεις εσύ τη σχέση σας στο σημείο που θέλεις...


Ο Σκορπιός εκφράζει μυστήρια την αγάπη του, πολλές φορές την αφήνει να φανερωθεί μέσα από το δράμα, τον πόνο, την ζήλεια και την δοκιμασία ... Θα δείξει ότι σε αγαπάει, όταν σε κατασκοπεύει και προσπαθεί να σου επιβληθεί και να σε κάνει ότι θέλει, θα σου δείξει ότι σε αγαπά μέσα από το σεξ, θα το δείξει ότι σε αγαπά με ένα διαπεραστικό βλέμμα... Πολλές φορές θα κάνει πράγματα για σένα, χωρίς να στο πει, δίνοντάς σου ουσιαστική βοήθεια την στιγμή που δεν το περιμένεις...


Όταν ο Τοξότης, νιώθει μαζί σου ελεύθερος και ότι δεν στερείτε της αυτονομίας του, τότε είναι που θα αρχίσει να σου εκφράζει την αγάπη του ... Μην περιμένεις τις ρομαντικές διαθέσεις, ούτε τις τρυφερές πράξεις...Να θυμάσαι ότι ο Τοξότης εκφράζει την αγάπη του με εκπλήξεις αλλά θέτοντας μαζί σου και κοινούς στόχους.


Ο Αιγόκερως θέλει τον χρόνο του για να αγαπήσει και ακόμα περισσότερο θέλει τον χρόνο του για να μπορέσει να εκφράσει αυτά που αισθάνεται για σένα ... Βάζει όρια και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις από την πρώτη στιγμή .. Θα σου εκφράσει την αγάπη του όταν σε βάλει για τα καλά στη ζωή του, όταν θα σε γνωρίσει στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του και όταν ο ίδιος θα θέλει να σου βάλει τους όρους και τους κανόνες του για να μπορέσετε μαζί να πάτε ένα βήμα παρακάτω.


Ο Υδροχόος θα σου εκφράσει την αγάπη του όταν σε κάνει να νιώσεις το πιστό του φιλαράκι, όταν μαζί σου θέλει να κάνει νέα πράγματα, όταν σε συμπεριλάβει στις μεγάλες αλλαγές που επιδιώκει στην ζωή του ... Δεν είναι ο τρυφερός και ο συναισθηματικός άνθρωπος της αγκαλιάς, είναι ωστόσο το άτομο που όταν αγαπά, θα στο εκφράσει επιδιώκοντας να είσαι επί της ουσίας μέσα στη ζωή του!


Ιχθύς είναι το ρομαντικό παιδί του Ζωδιακού, όπου αγαπά εύκολα, γρήγορα και δείχνει με κάθε τρόπο τα αισθήματά του! Θα σου γράψει ρομαντικά ποιήματα, θα σε κοιτά μέσα στα μάτια γεμάτος συγκίνηση, θα σου εκφράσει με λόγια όσα αισθάνεται ... Όταν πραγματικά σε αγαπά, θα αποφύγει να σου πει ψέματα και θα κάνει για σένα τις μεγαλύτερες θυσίες.


oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top