Μόνο ένα σου φιλί


Πριν γίνεις τέλος .Ένα σου φιλί.

Ένα σου φιλί για να κοροϊδέψω τον χρόνο. Ένα σου φιλί για να αιχμαλωτίσω τις χαμένες ευκαιρίες μου.

Ένα σου φιλί για να βρω το κορίτσι που πέθανε. Ένα σου φιλί, εφόδιο στην αναμέτρησή μου με τον σκάρτο, δειλό εαυτό μου. Ένα σου φιλί για να αναστηθούν τα αποκαΐδια του κορμιού μου. Ένα σου φιλί για να βάψω κόκκινο το ουδέτερο, μέτριο, γκρίζο της καρδιάς μου. Ένα σου φιλί για να σπάσω τον πάγο, για να ανακαλύψω τη φωτιά. Ένα σου φιλί για αιμοδοσία της νεκρής ψυχής μου. Ένα σου φιλί.

Μόνο ένα σου φιλί για να το κάνω κερί στο σκοτάδι μου. Ένα σου φιλί χωρίς αφορμή γιατί μου το χρωστάει η φωτεινή πλευρά της ζωής. Ένα σου φιλί συσσίτιο πεινασμένου έρωτα. Αντίδωρο ηθελημένης αμαρτίας. Ένα σου φιλί.
Μόνο ένα σου φιλί. Υγρό, γλυκό, αργό, βασανιστικό. Βροχή στη διψασμένη πατρίδα της ύπαρξής μου. Ένα σου φιλί για να χορτάσει ο ατάιστος πόθος μου. Για να με κεράσω ηδονή. Ένα σου φιλί για να σκοτώσω όλα τα «αν» του κόσμου.

Μόνο ένα σου φιλί για να πολεμήσω το ανέφικτο. Ένα σου φιλί για να θυμηθώ πως είναι η ζωή, γιατί χωρίς εσένα δεν ζω. Ένα σου φιλί πριν γίνεις ανάμνηση. Πριν γίνεις τέλος .Ένα σου φιλί.
Μόνο ένα. Οξυγόνο στην τελευταία ανάσα της ζωής μου...

Χρύσα Κατσιτοπούλου
ewoman
Ετικέτα:
To Top