Φοιτητική Ζωή και Ζώδια

0

Τα Ζώδια ως φοιτητές...

Η ενηλικίωση ενός ατόμου συνήθως συνοδεύεται από την έναρξη της φοιτητικής του ζωής και αυτό πολλές φορές μεταφράζεται σε πλήρη αυτονομία καθώς αρκετά παιδιά θα φοιτήσουν σε άλλη πόλη μακριά από την επίβλεψη των γονιών, δηλαδή χωρίς τον κηδεμόνα τους.

Οι γονείς ανησυχούν συνήθως κατά την περίοδο προσαρμογής, ωστόσο πάμε να δούμε, και πάντα σύμφωνα με την Αστρολογία το προφίλ των φοιτητών σύμφωνα με το ζώδιο και πως θα ανταποκριθούν τελικά τα ζώδια στις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν;

ΚΡΙΟΣ
ο Κριός είναι ο φοιτητής που βιάζεται να φύγει από την επίβλεψη των γονιών και για αυτό θα χαρεί ιδιαίτερα, εάν περάσει σε άλλη πόλη και τελικά θα κάνει αυτό που θέλει και όποτε το θέλει! Συνδυάζει πάντα τα μαθήματα με το να βρει δουλειά, δηλαδή αμέσως θα προσπαθήσει να βγάλει τα δικά του χρήματα και δεν θέλει να είναι βάρος. Αφοσιώνεται στις σπουδές του εφόσον όμως περάσει σε αυτό που έχει επιλέξει μια που δύσκολα συμβιβάζεται. Πιθανόν να παρατείνει τις σπουδές του.


ΤΑΥΡΟΣ
ο Ταύρος είναι ο φοιτητής που θέλει να νιώθει την προστασία των γονιών του και για αυτό δεν επιθυμεί τόσο πολύ να φύγει από την πόλη του, αλλά θα ζητήσει να μείνει σε δικό του χώρο έχοντας όμως συχνή, καθημερινή επαφή μαζί τους. Σε περίπτωση που περάσει σε άλλη πόλη θα αφοσιωθεί στις σπουδές του, αλλά συγχρόνως θα θέλει να έχει έντονη ερωτική ζωή, μια που τώρα μπήκε στο κόσμο των ενηλίκων. Νιώθει ότι μεγάλωσε και ξέρει πως να αντιμετωπίσει τους κινδύνους.


ΔΙΔΥΜΟΙ
ο Δίδυμος είναι ο φοιτητής που αναζητά συνεχώς νέες προκλήσεις και του κεντρίζει απίστευτα το ενδιαφέρον να βρεθεί σε άλλη πόλη και βέβαια να αλλάξει παρέες και ενδιαφέροντα. Είναι ο φοιτητής που δραστηριοποιείται έντονα μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου και αγαπά βέβαια τη μάθηση. Έτσι ξεκινά όμορφα και με θετική διάθεση η φοιτητική ζωή και θέλει να είναι ανεξάρτητος, για αυτό και πιθανόν να βρει άμεσα δουλειά. Κινδυνεύει όμως να παρατείνει το χρόνο φοίτησης του, λόγω του ότι ασχολείται με πολλά πράγματα συγχρόνως.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ο Καρκίνος είναι ο φοιτητής που αγαπά την πόλη του και είναι προσκολλημένος στις συνήθειες του, οπότε δεν επιθυμεί να αλλάξει τη ρουτίνα του και γενικά ξεβολεύεται, εάν πρέπει να μετακομίσει και να πρέπει να κάνει νέες παρέες. Δυσκολεύεται επίσης στο νέο τρόπο ζωής και για αυτό θα χρειαστεί χρόνος για να συνηθίσει και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του. Αφοσιώνεται στις σπουδές του , ωστόσο πρέπει να διαχειριστεί το άγχος του και να μη απογοητεύεται από πιθανές δυσκολίες. Πάντα σε επαφή με τους γονείς του, καθυστερεί να ενηλικιωθεί.


ΛΕΩΝ
ο Λέοντας είναι ο φοιτητής που θέλει να σπουδάσει και βέβαια συνήθως ποντάρει ψηλά και πετυχαίνει σχεδόν πάντα τους στόχους του . Η ένταξη του στη φοιτητική ζωή συνοδεύεται από την αύξηση των κοινωνικών του επαφών και γενικά είναι εξωστρεφής και αναλαμβάνει πιθανόν ηγετικό ρόλο μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου. Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι η τάση του για περισσότερα έξοδα γιατί επιβαρύνει τους γονείς του καθώς δεν κάνει δουλειές του ποδαριού.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ο Παρθένος είναι ο φοιτητής που αγχώνεται με την έναρξη της φοιτητικής ζωής και για αυτό θα είναι αρκετά συντηρητικός στα βήματα του και ίσως περάσει μια περίοδος εσωστρέφειας μέχρι να μπορέσει να εγκλιματιστεί με το περιβάλλον. Είναι ο φοιτητής που κολλάει στους καθηγητές για συνεχές απορίες και για να μπορέσει να περάσει όλα τα μαθήματα καθώς έχει υπερβολικό άγχος μη κοπεί.. Αφοσιωμένος στη μάθηση και θέλει χρόνο για να εγκλιματιστεί.


ΖΥΓΟΣ
ο Ζυγός είναι ο φοιτητής που μπορεί να ζήσει μακριά από την πόλη του αλλά δεν είναι και το ζητούμενο να χάσει τη βολή του και τη φροντίδα των γονιών του για να αποκτήσει αυτονομία. Έτσι και αλλιώς είναι αρκετά αναποφάσιστος και εάν δεν του δοθεί η ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθεί, δεν θα κάνει από μόνος του το πρώτο βήμα. Αφοσιώνεται στη νέα του ζωή αλλά θέλει να έχει ταίρι, γιατί δε μπορεί τη μοναξιά , για αυτό θα ασχοληθεί αρκετά με τη συναισθηματική του ζωή. Κίνδυνος να γίνει αιώνιος φοιτητής.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ο Σκορπιός είναι ο φοιτητής που θα πάρει στα σοβαρή τη φοιτητική του ζωή και επιθυμεί να μείνει μόνος μια που είναι αρκετά μυστικοπαθής και θέλει να έχει τη προσωπική του ζωή αρκετά προστατευμένη. Δεν είναι κολλημένος με τους γονείς του και για αυτό προτιμά να περάσει σε άλλη πόλη μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Αφοσιώνεται στις σπουδές του ανά διαστήματα, γιατί περνάει και περιόδους ..τοξικές και λίγο ακραίες και κυρίως αυτό σχετίζεται με τη σεξουαλική του αφύπνιση. Συνήθως δε γυρνάει πίσω, κυρίως εάν έχει μεγαλώσει σε επαρχία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
ο Τοξότης είναι ο φοιτητής που θα κάνει πάρτι όταν περάσει σε άλλη πόλη, του αρέσει να ταξιδεύει, να κάνει καινούργιες επαφές και δεν δυσκολεύεται καθόλου να προσαρμοστεί στη φοιτητική ζωή παρά μόνο αρχικά στην παρακολούθηση των μασημάτων. Βέβαια θα κάνει και έξαλλη ζωή, θα ξενυχτίσει γιατί είναι πάντα υπερβολικός και θέλει να ζει με πάθος τη κάθε στιγμή, ωστόσο δεν θέλει να είναι και αιώνιος φοιτητής. Ξοδεύει αρκετά χρήματα και θέλει επιτήρηση ,καθώς τελειώνει τις σπουδές με καθυστέρηση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ο Αιγόκερως είναι ο φοιτητής που σκοπό έχει να σπουδάσει και δεν ενδιαφέρεται τόσο για τη προσωπική του ελευθερία μια που είναι συνήθως συνειδητοποιημένος και πιο ώριμος από την ηλικία του. Θα προσπαθήσει να βρει μια δουλειά άμεσα μια που θέλει να έχει τα δικά του χρήματα και θα αφοσιωθεί στις σπουδές του. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι κλεισμένος στο σπίτι και δεν θα κοινωνικοποιηθεί. Θα προσπαθήσει όμως να επωφεληθεί από τις γνωριμίες του και να προωθήσει τα σχέδια του. Αρκετά ώριμος και αποφεύγει να συμπεριφέρεται όπως οι συνομήλικοι του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ο Υδροχόος είναι ο φοιτητής που θα δραστηριοποιηθεί έντονα στην φοιτητική του ζωή, μπαίνοντας σε ομάδες και διεκδικώντας πάντα κάτι καλύτερο γιατί έχει όραμα και αυτό δεν αφορά μόνο τη προσωπική του εξέλιξη. Από νεαρή ηλικία ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και δεν χρειάζεται να περάσει σε άλλη πόλη για να κάνει την επανάσταση του. Ενδιαφέρεται αρκετά για τις σπουδές του, ωστόσο μαγεύεται από τα κοινά και συχνά επιμηκύνει το χρόνο της φοίτησης του γιατί έχει και άλλα ενδιαφέροντα. Συνήθως εμπλέκεται σε διαδηλώσεις.


ΙΧΘΕΙΣ
ο Ιχθύς είναι ο φοιτητής που θα θελήσει να περάσει μακριά από τη πόλη του, γιατί συνήθως θέλει να περνάει χρόνο μόνος, με τον εαυτό του και τώρα είναι η ευκαιρία να αυτονομηθεί και συγχρόνως να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Αφοσιώνεται στις σπουδές του και συνήθως καταφέρνει να πετύχει άμεσα τους στόχους του. Βέβαια υπάρχει και ο Ιχθύς φοιτητής που δεν θα τελειώσει ποτέ λόγω ψυχολογικών τάσεων και παραβατικής συμπεριφοράς , ωστόσο αυτό σχετίζεται και με τον γενέθλιο χάρτη. Πολλές φορές αφήνει τις σπουδές και ακολουθεί καλλιτεχνικά επαγγέλματα και δεν το αποκαλύπτει άμεσα. Συνήθως ψεύδεται.

της Χριστίνας Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top