Πόσο γενναιόδωρος/η είσαι με βάση το ζώδιό σου;

0

Τι είναι αυτό που δεν τσιγκουνεύεσαι καθόλου να δώσεις;

Η γενναιοδωρία είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό για έναν άνθρωπο και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Μέσα από μία γενναιόδωρη πράξη δεν επωφελείται μόνο ο δέκτης της, αλλά και εκείνος που την κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν σταματούν να είναι γενναιόδωροι και άλλοι που είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί και προσεκτικοί στο ποιον θα βοηθήσουν.

Η προσωπικότητά μας, ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε και οι εμπειρίες μας καταλήγουν να διαμορφώνουν το άτομο που είμαστε. Παρακάτω λοιπόν, ακολουθεί μία λίστα που θα σε προετοιμάσει, ώστε να γνωρίζεις ποια είναι η πιο γενναιόδωρη κίνηση που πρέπει να περιμένεις από το κάθε ζώδιο!


Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρα με τους φίλους τους και πιο συγκεκριμένα όταν πρόκειται για τα σχέδια και τα όνειρα των τελευταίων. Όχι μόνο θα στηρίξουν την παρουσίαση της εργασίας στη σχολή ή τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει ο εκάστοτε φίλος, αλλά θα μοιραστούν την περηφάνεια τους με όλον τον κόσμο μέσω των social media.


Εάν υπάρχει κάτι που απεχθάνεται ένας Ταύρος, αυτό είναι το να πετάει φαγητό, όταν ξέρει πως κάποιος άλλος το έχει ανάγκη. Ακριβώς για αυτό, πάντα θα φυλάξει το φαγητό που περίσσεψε στο σπίτι του ή στο εστιατόριο που επισκέφθηκε, δίνοντάς το έπειτα σε κάποιον που ξέρει πως το έχει πραγματικά ανάγκη.



Οι Δίδυμοι είναι πολύ γενναιόδωροι από τη φύση τους, για αυτό έχουν μία τάση να θέλουν να κατευθύνουν τους ανθρώπους προς το καλύτερο. Είτε πρόκειται για το μικρό τους αδερφάκι, είτε για κάποιον συνάδελφο στο γραφείο, είναι πάντα πρόθυμοι να μοιράσουν συμβουλές σε όποιον ενδιαφέρεται. Είναι άνθρωποι με πολλές γνώσεις και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για εκείνους από το να μπορούν να τις διακινούν σε άτομα που γνωρίζουν πως ενδιαφέρονται να μάθουν.


Οι Καρκίνοι γίνονται γενναιόδωροι μοιράζοντας απλόχερα την καλοσύνη τους. Είναι άτομα ευγενικά, τα οποία διαπρέπουν στην εξυπηρέτηση πελατών και γενικότερα σε επαγγέλματα που τους φέρνουν σε επαφή με κόσμο. Έχουν αστείρευτη υπομονή και ειδικότερα με ανθρώπους που έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται την ευγενική τους φύση.


Οι Λέοντες είναι γνωστοί για τη γενναιοδωρία τους, αφού είναι πάντα εκείνοι που φέρνουν στους άλλους αναπάντεχα δώρα, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Ακριβώς επειδή είναι ένα ζώδιο βαθιά σκεπτόμενο, δεν περιμένει ποτέ κάτι ως αντάλλαγμα για τις πράξεις του. Η ίδια τους η γενναιοδωρία είναι που τους κάνει να αισθάνονται χαρούμενοι και αυτό από μόνο του τους αρκεί.


Η πιο γενναιόδωρη κίνηση, που θα κάνει ένας Παρθένος, θα έχει τις περισσότερες φορές φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Είτε θα προσφέρει εθελοντικά τη βοήθειά του σε έναν οργανισμό, είτε θα πάρει μέρος σε κάποια δεντροφύτευση, είτε θα υποκινήσει τη συλλογή τροφίμων και ρούχων για τους άπορους. Σε κάθε περίπτωση, περιμένει πάντα μία καλή ευκαιρία για να συμμετάσχει και να προσφέρει όπως μπορεί.


Ο Ζυγός εκφράζει συνήθως τη γενναιοδωρία του γεμίζοντας τους γύρω του συγχαρητήρια, κομπλιμέντα και όμορφα λόγια. Γνωρίζει καλά ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας και πότε χρειάζεται να ακούσει μία καλή κουβέντα. Πάντα βλέπουν και λένε το καλό που αναγνωρίζουν στους άλλους, γνωρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο τους δίνουν ακόμη περισσότερο κουράγιο.


Οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι σε σχέση με ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον. Εκεί μάλιστα εξαντλούν και τη γενναιοδωρία τους, συμμετέχοντας σε καθαρισμούς παραλιών, πάρκων και δεντροφυτεύσεις, δίνοντας ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό σε κάποια οργάνωση που σχετίζεται με το περιβάλλον, ακόμη και επιλέγοντας οικολογικά προϊόντα που δεν επιβαρύνουν την περιβαλλοντολογική καταστροφή.


Οι Τοξότες έχουν την τάση να βοηθάνε τους άλλους, φέρνοντάς τους σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να τους βοηθήσουν με κάποιο άλυτο ζήτημα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που πολλοί απευθύνονται σε εκείνους όταν βρίσκονται στην αναζήτηση μίας καινούργιας απασχόλησης. Οι Τοξότες είναι σε θέση να διακρίνουν τις ικανότητες των άλλων, ακόμη και όταν εκείνοι δεν μπορούν να τις δουν στον εαυτό τους.


Οι Αιγόκεροι είναι γενναιόδωροι, προσφέροντας στους άλλους κάτι πολύ πολύτιμο, όπως είναι ο χρόνος τους. Θα αφιερώσουν ατελείωτες ώρες, αναζητώντας λύσεις και προσπαθώντας να κάνουν τους άλλους να αισθανθούν όμορφα. Είναι υπομονετικοί, δεν βιάζονται και βρίσκονται στο πλάι των άλλων, όταν εκείνοι ψάχνουν έναν καλό ακροατή.


Η πιο γενναιόδωρη κίνηση εκ μέρους ενός Υδροχόου είναι οι λύσεις που θα αναζητήσει ή θα δημιουργήσει για τους άλλους. Αν κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και απευθυνθεί σε έναν Υδροχόο, εκείνος είναι ικανός να εφεύρει οτιδήποτε αρκεί να «κλείσει» το ζήτημα. Η δημιουργική φύση τους είναι εκείνη που τους παρακινεί και τους βοηθάει να ξεπερνάνε όποιο εμπόδιο υπάρχει στον δρόμο τους.


Μέσω της αγάπης και της φροντίδας για τους γύρω τους, οι Ιχθύες εκφράζουν τη γενναιοδωρία τους, κάνοντας τους άλλους να νιώθουν ακόμη πιο όμορφα. Έχουν έναν «πλούσιο» ψυχικό κόσμο και πληγώνονται, όταν βλέπουν ανθρώπους μόνους. Η εθελοντική τους δράση συνήθως περιορίζεται σε καταφύγια ζώων, κέντρα στέγασης κακοποιημένων παιδιών ή ηλικιωμένων και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν.


astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top