Ποια ζώδια βγάζουν εξάνθημα με τη λέξη «σχέση»

0

Μη σκας, θα σου πούμε εμείς!

Έχεις σχέση; Θα’ θελες να είχες; Αχ και να μην είχες τι καλά που θα ήσουν! Ή μήπως θα ήσουν καλύτερα ζευγαρωμένος; Όπως και να έχει, θέλεις να ξέρεις αν παλεύεις μάταια ή όχι, αν αυτός που διεκδικείς ως συνέταιρο στην αγάπη μπορεί και δύναται να σου την προσφέρει μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης. Μη σκας, θα σου πούμε εμείς!

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι φλογερός κι ως γνωστόν ελαφρώς άτακτος μέχρι ν’ αποφασίσει να δεσμευτεί. Ερωτεύεται δυνατά, είναι παθιασμένος, δίνει και δίνεται όσο η έλξη τον καθοδηγεί. Όταν το πράγμα αρχίζει να δένει δεν αποκλείεται ωστόσο να τον πιάσουν τ’ ασφυκτικά του και ν’ αρχίσει ν’ αναζητά διέξοδο.
Κάποια στιγμή αράζει, συνήθως μετά τα 30, όταν θα κάνει την πρώτη του ενδοσκόπηση, ως τότε όμως θα ‘χει εξαντλήσει περιθώρια και δικαιολογίες.


ΤΑΥΡΟΣ
Δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη δεσμοφοβικός. Σε κάθε έρωτα ο Ταύρος εξαρχής βλέπει τον ένα και μοναδικό σύντροφο της ζωής του. Είναι σχεσάκιας, δεν του αρέσουν οι ξεπέτες, τα χαλαρά ή τα one night stand. Όχι μόνο δε βγάζει εξανθήματα όταν πρόκειται να κάνει σχέση, αλλά αν σκεφτείς εσύ να του πεις να το αφήσετε γι’ αργότερα και να δείτε πώς θα πάει, μην περιμένεις να μπλέξει μαζί σου ή να σε δει σοβαρά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ούτε ν’ ακούσει για σχέση. Ο Δίδυμος θα κάνει σχέση μόνο όταν αποφασίσει να παντρευτεί. Μέχρι τότε θέλει να ζήσει ελεύθερο πουλί κι από κανάρα σε κανάρα να γυρνάει. Δεν του αρέσει η ταμπέλα της σχέσης, νιώθει πως τον περιορίζει και του στερεί την ελευθερία του. Ευτυχώς θα είναι εξαρχής ξεκάθαρος μαζί σου και σου πει πως βλέπει την κατάσταση χαλαρά και το ίδιο περιμένει κι από σένα. Μην προσπαθήσεις να τον βάλεις σε καλούπια και να του αλλάξεις μυαλά. Ο μόνος τρόπος να τον κερδίσεις -αν εσύ θες σοβαρή σχέση- είναι να τον κάνει να την επιδιώξει και να τη ζητήσει αυτός, χωρίς να καταλάβει ότι το πέτυχες εσύ. Γι΄ αυτό, αν χρειαστεί, παίξτο και λιγάκι αδιάφορος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν προκύψει, καλώς, αν όχι, δεν πειράζει. Ο Καρκίνος θα ήθελε μια σχέση που να στηρίζεται στην αμοιβαία κατανόηση και επικοινωνία, αλλά άπαξ και αυτό δε συμβεί, αν δεν έχει γνωρίσει ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο ή ο έρωτας δεν έχει προλάβει να του χτυπήσει την πόρτα, δεν πρόκειται να τα βάψει μαύρα. Θα περιμένει υπομονετικά αφήνοντας τη ζωή να τα φέρει όπως η ίδια θέλει στο δρόμο του, χωρίς να πιέζει καταστάσεις. Αν μπει σε σχέση, δεν πρόκειται να φύγει επιπόλαια χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιος για την επιλογή ή χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος.


ΛΕΩΝ
Κοίτα να δεις τι γίνεται, Ο Λέοντας θέλει σχέση ναι μεν, αλλά μόνο όταν δε θέλεις εσύ. Αν πάλι θελήσεις στην αρχή και μετά αλλάξεις γνώμη, θα θέλει σαν τρελός. Γενικώς θέλει ό,τι δε θέλεις εσύ. Αυτό είναι το αυτοσαμποτάζ που προκαλεί στον εαυτό του για να μη δεθεί, να προκαλεί τριβές και τεσταρίσματα- ίσως και υποσεινήδητα καμιά φορά- αφού δε γίνεται να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Τι εννοείς θέλετε κι οι δυο; Αυτά δεν παίζουν με ένα λιοντάρι, παραπάνω από μια ίδια γνώμη είναι βαρετή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Και σχέση θέλει και γάμο και παιδιά και γενικώς πρόγραμμα. Αν είστε μαζί, να είστε, αν δε είστε να μην είστε. Όχι σχεδόν σχέση, όχι και φίλοι και γκομενάκια ταυτόχρονα , αυτά είναι του διαβόλου. Θέλουμε ξεκάθαρα πράγματα κύριοι, ναι σχέση ή όχι σχέση και τέλος. Δεν μπορεί να παίζει ένας Παρθένος, έχει και δουλειές, γι’΄αυτό το να τον τυραννήσεις με μισά πράγματα είναι το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις. Αν θέλει σχέση πάντως, θα το ξέρεις. Οπότε αν δεν το ξέρεις ήδη, σημαίνει ότι δε θέλει μαζί σου. Πικρή μεν, αλήθεια δε.


ΖΥΓΟΣ
Οπαδός και θερμός υποστηρικτής της ισορροπίας και του δικαίου. Το ίδιο θέλει και στις σχέσεις του – ειδικά τις ρομαντικές. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πριν μπει στη διαδικασία να σκεφτεί την πιθανότητα να ξεκινήσει μια σχέση, θα τα βάλει κάτω και θα τα ζυγίσει όλα. Οι φαρμακόγλωσσοι θα τον πουν δεσμοφοβικό. Στην πραγματικότητα είναι επιφυλακτικότητα. Θέλει να κρατά ανοιχτές τις επιλογές του μέχρι να είναι σίγουρος ότι ο άνθρωπος δίπλα του, θα ικανοποιεί αυτό την ανάγκη του για ισότητα και αλληλεγγύη στη σχέση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ζώδιο του νερού ο Σκορπιός και, όπως ο Καρκίνος και ο Ιχθύς, είναι αυτό που λέμε «σχεσάκιας». Μπορεί να έρχεται τρίτος κατά σειρά, αλλά θέλει όσο τίποτα κι αυτός τη σταθερότητα και ασφάλεια που προσφέρει μια μόνιμη και, ενδεχομένως μακροχρόνια, ρομαντική σχέση. Θέλει να αποκαλύψει όλα αυτά τα μυστήρια που κρατάει μέσα του, να δώσει και να δοθεί. Αλλά δε θα τον χαμπαριάσεις, το κρύβει καλά με βαρύγδουπες δηλώσεις τύπου «Ναι, καλά, δεν είμαι εγώ για σχέσεις. Πολύ μπελάς.»


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σχέση; Μα φυσικά! Ήθελε σχέση, έχει σχέση, είχε σχέση, θέλει σχέση, θα έχει σχέση. Δεν τον πετυχαίνεις τον τοξότη και ποτέ single. Ή που είναι φανατικά δεσμευμένος, ή που είναι ερωτευμένος έτοιμος να μπει σε σχέση. Τώρα κατά πόσο είναι καλό αυτό, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι, αν όντως σου έχει γυαλίσει Τοξοτάκι, και θες να τον κάνεις να σε αποκαλεί «μοναδική του αγάπη» και να το εννοεί, πρέπει να τον κρατάς σε μια συνεχόμενη εγρήγορση, με τις κεραίες μονίμως τεντωμένες. Αλλιώς στη γωνία τον περιμένει άλλη «Φιόνα».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τα πιο νορμάλ και κανονικά ζώδια σε ό,τι αφορά τη σχεσιακή συμπεριφορά ο Αιγόκερως, ξέρει τι θέλεις, πώς να το ζητήσει και πώς να το κατακτήσει. Σταθερός, δυναμικός, θέλει μια σχέση στην οποία όμως να νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι ή τουλάχιστον να μην είναι υπό. Ας το κρατήσουμε έτσι, μη μας μαλώσει κιόλας. Αν νιώσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι ή πας να τον χειριστείς την έβαψες, δε θα τον ξαναδείς ούτε τυχαία. Αν πάλι του φερθείς σταράτα και ισότιμα, θα τον έχεις δίπλα σου προστάτη και σύντροφο μέχρι τα γεράματά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν καταφέρεις να κάνεις σχέση με έναν Υδροχόο αλλά ταυτόχρονα να νιώθει και πλήρη ελευθερία τότε έχεις βωρει τη χρυσή συνταγή. Και σχέση θέλει και συντροφικότητα θέλει, πολύ κιόλας, μα δε φταίει αυτός, είναι στη φύση του να τον αποδιοργανώνει οτιδήποτε τον καθιστά στάσιμο. Θέλει μια σχέση που πού και πού να μπορεί να νιώθει σινγκλ, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα τσιλιμπουρδίσει. Θέλει χώρο, χρόνο κι οξυγόνο κι αν του το δώσεις θα γυρίσεις σε σένα πιο πιστός και πιο ερωτευμένος από ποτέ για περισσότερα. Αν πάλι πας να τον δέσεις, λυπάμαι θα μείνεις με το σκοινί στο χέρι.


ΙΧΘΕΙΣ
Μπα, άστο γι΄αργότερα. Τι σχέσεις τώρα και υποερβολές, μια χαρά δεν περνάμε; Τι τις θέλεις τις δεσμεύσεις; Αφού δεν τα πάει καλά, πρέπει να το χωνέψεις, το είπε κι η Βανδή. Το να προσπαθήσεις να κάνεις σχέση με έναν Ιχθύ είναι σαν να προσπαθείς να διδάξεις σε ένα ψάρι να χορέψει τσάμικο. Τόσο αφύσικο, δηλαδή. Δε θέλουν τη δέσμευση, τους καταπιέζει θέλουν το παιχνίδι, το φλερτ, το κυνήγι, την διέξοδο πάντα ανοιχτή. Δεν έχουν υλικό για σχέση και δεν τους ενδιαφέρει και να αποκτήσουν, να τα λέμε κι αυτά. Αλλού παίζουν δυνατά τα ψαράκια, καθείς με τις χάρες του.

pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top