Έτσι θα σου συμπεριφερθεί το κάθε ζώδιο, όταν από νυν γίνεις... πρώην

0

Τι να περιμένεις από κάθε ζώδιο όταν δεν θα υπάρχεις πια στην ζωή του...

Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Άλλοι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί, άλλοι πέφτουν στα πατώματα και άλλοι απλώς ξεκατινιάζονται. Το κάθε ζώδιο λοιπόν έχει τον δικό του τρόπο που αντιδρά και συμπεριφέρεται στο πρώην ταίρι του.

ΚΡΙΟΣ
Δύσκολα θα μπορέσει ο Κριός να ξεκόψει από την προηγούμενη σχέση του. Θα προσπαθήσει να κρατήσει κάποιες επαφές και θα θελήσει να παραμείνετε φίλοι. Εσύ το θέλεις αυτό;ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος αρχικά θα κόψει κάθε επαφή μαζί σου. Αυτό που λέμε, δε θα θέλει να σε ξέρει και θα προσποιείται ότι δεν σε γνώρισε ποτέ. Όμως παραμένει κολλημένος με το παρελθόν και δεν ξεπερνά εύκολα τις σχέσεις του.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να μην κρατήσει επαφή μαζί σου, όμως πάντα θα κουβαλά μέσα του τις αναμνήσεις από όσα ζήσατε. Θα σε ξεπεράσει όμως εύκολα -μην ξεγελιέσαι- και φυσικά θα βρει κάποια άλλη αγάπη αρκετά σύντομα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα τον δεις ποτέ να δακρύζει για σένα και δε θα σου δείξει το πόσο πόνεσε. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα κλάψει για τον χωρισμό σας. Απλώς θα το κάνει στον ώμο κολλητών και φίλων. Θα βρει όμως την δύναμη να προχωρήσει. Μπορεί να μη σε ξαναενοχλήσει, αλλά δε θα σε ξεχάσει ποτέ και κυρίως την πληγή που του άφησες.


ΛΕΩΝ
Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή σου και να σε κάνει να δεις τι έχασες. Φυσικά και δεν θα σταματήσει να φλερτάρει, ενώ εντελώς τυχαία θα τον βλέπεις με νέο ταίρι…ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα γυρίσει ποτέ σε πρώην σχέση η Παρθένος. Θα κόψει κάθε επαφή και μην το ξαναείδατε αυτό το ζώδιο…
ΖΥΓΟΣ
Θα πονάει και θα κλαίει για τον χωρισμό σας, αλλά δε θα στο δείξει ποτέ. Θα είναι τόσο… cool απέναντί σου, που μέχρι και για την επόμενη σχέση σου μπορεί να ακούσει. Βέβαια, από μέσα του θα ρίχνει κατάρες, αλλά το χαμόγελο… χαμόγελο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανάλογα τα κέφια του και τον τρόπο που χωρίσατε. Ή θα πατήσει delete στην καρδιά και το μυαλό του και θα ξεχάσει την ύπαρξή σου ή αν τύχει και βρεθείτε κάπου τυχαία, θα συμπεριφερθεί με άνεση και ευγένεια, αλλά θα νιώσεις να σε τυλίγει και μια ψύχρα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μετά από έναν χωρισμό, ο Τοξότης θα πάει για άλλα, πιο ωραία πιο μεγάλα. Εύκολα θα βρει νέα αγάπη να απασχολήσει το μυαλουδάκι του… Δεν θα κάτσει να «κλαίει τον μακαρίτη» για πολύ.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χώρισες με τον Αιγόκερω; Γι' αυτόν έχεις τελειώσει ήδη. Στα παλιά δε γυρνάει, σε έχει διαγράψει από τον χάρτη του και προχωράει παρακάτω. Αν, λέμε τώρα, αν τύχει και κινείστε στους ίδιους κύκλους ή χώρους, θα διατηρήσει τυπικές επαφές μαζί σου, αν και κάποιο σαρκαστικό σχόλιο θα το πετάξει, μόλις του δοθεί η ευκαιρία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περηφάνια του είναι πάνω από όλα. Δεν θα τον δεις να μένει κολλημένος στο παρελθόν. Θα σβήσει κάθε ίχνος σου και θα προχωρήσει στην ζωή του.ΙΧΘΕΙΣ
Παρότι οι Ιχθύες είναι φιλικοί με τους/τις πρώην τους, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και… φιλικά αισθήματα. Δεν θα σου δείξουν ότι ακόμα σε θέλουν. Θα προσποιηθούν…

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top