Δηλώνει ότι σε Ερωτεύτηκε; Δες το ζώδιο του και μάθε αν πραγματικά το εννοεί

0

Είναι αλήθεια ερωτευμένος μαζί σου;

Τι όμορφα που είναι τα λόγια του έρωτα, όμως δεν είναι πάντα και τόσο αληθινά ... Γνωριστήκατε, έδειξε μεγάλο ερωτικό πάθος για σένα και τσουπ ένα βράδυ κάνει τις δηλώσεις του ότι σε ερωτεύτηκε ... Να τον πιστέψεις ή να κρατάς πισινή; Το ζώδιο του έχει την απάντηση

Κριός: Μην παίρνεις τις μετρητοίς τα λόγια του, γιατί είναι αυθόρμητα και ενθουσιώδη. Δεν λέει ψέματα αλλά ούτε και κοροϊδεύει απλά έχει την τάση να εξωτερικεύει τα συναισθήματα της στιγμής , χωρίς να είναι βέβαιος ότι θα νιώθει το ίδιο και αύριο...

Ταύρος: Δύσκολα θα σου πει ο Ταύρος ότι σε ερωτεύτηκε, αν το πει όμως θα το εννοεί πραγματικά αλλά θα έχει και απαιτήσεις από την πλευρά σου...Οι συναισθηματικές εκδηλώσεις είναι για αυτόν μία σημαντική δέσμευση, για αυτό κοίταξε να μην παίξεις μαζί του.

Δίδυμος: Τι ωραία που είναι τα λόγια ... πόσο μάλλον για έναν Δίδυμο που θέλει τόσο πολύ να μιλάει! Μην του δώσεις και τόση βάση σε όλα όσα λέει και θυμήσου ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο κυκλοθυμικό, που γρήγορα θα αλλάξει σκέψεις και συναισθήματα.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος θα σου πει ότι σε ερωτεύτηκε και θα το εννοεί, έστω και αν χρησιμοποιήσει λίγο πιο θεατράλε , συναισθηματικό ύφος, με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια! Πρόσεξε τι θα του απαντήσεις ωστόσο, γιατί αν του πεις πως και εσύ νιώθεις το ίδιο τότε σίγουρα μαζί του θα πρέπει να δέσεις άγκυρα.

Λέων: Ο Λέοντας ερωτεύεται εύκολα και δίνει όλη του την καρδιά και την ψυχή όταν είναι ερωτευμένος. Θα στο δείξει με κάθε τρόπο και πρέπει να τον πιστέψεις γιατί είναι ο άνθρωπος πού σαφώς δεν μπορεί να ζήσει ούτε μία στιγμή χωρίς έρωτα και από την άλλη πλευρά είναι το άτομο που ούτως ή άλλως θα περίμενε πρώτος από εσένα να του εκδηλωθείς...

Παρθένος: Δεν εκφράζει με λέξεις τα συναισθήματά του ακόμα και όταν τα αισθάνεται ... Αν λοιπόν τον πέτυχες στην ευάλωτη θέση που δεν συγκρατήθηκε και σου είπε πως ερωτεύτηκε τότε να ξέρεις πως όχι μόνο το εννοεί αλλά ... είναι έτοιμος να σου κάνει την ζωή δύσκολη, προσπαθώντας να δει αν έχεις κάποιο ψεγάδι.

Ζυγός: Ο Ζυγός θα σου πει ότι σε ερωτεύτηκε απλά και μόνο για να του πεις και εσύ το ίδιο! Δεν σημαίνει ότι είναι ψέματα ότι τρέφει συναισθήματα για σένα, απλά ο Ζυγός ερωτεύεται πολλές φορές και μόνο με την έννοια του έρωτα, της θαλπωρής και της συντροφικότητα. Μην δένεις λοιπόν «κόμπο» όλα όσα λέει.

Σκορπιός: Όταν ένας Σκορπιός θα σου πει ότι σε ερωτεύτηκε κάτι έχει βάλει στο μάτι να πετύχει ... Σαφώς έχει συναισθήματα για σένα, όμως εκφράζοντας τα συναισθήματά του έχει βάλει ως στόχο του να σε «αιχμαλωτίσει» για πάντα στο πλευρό του!

Τοξότης: Σου είπε ο Τοξότης ότι σε ερωτεύτηκε; Εντάξει δεν χρειάζεται να το πάρεις και τόσο πολύ πάνω σου γιατί τα λόγια είναι για να τα μοιράζουμε και η ζωή είναι για να την διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά! Αυθόρμητος και Ενθουσιώδης μοιράζει παντού την αγάπη αλλά και τον έρωτά του!

Αιγόκερως: Σε ερωτεύτηκα για αυτό κανόνισε την πορεία σου σκέφτεται ένας Αιγόκερως όμως δύσκολα μπορεί να το εκφράσει με λέξεις... Δεν είναι και τόσο αυθόρμητος ή και συναισθηματικός στα λόγια, ωστόσο όταν κάνει τέτοιες δηλώσεις τότε πράγματι τις εννοεί (άσχετα αν θα σου βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι)

Υδροχόος: Σε ερωτεύτηκε και σε έχει στην καρδιά του σαν ένα δικό του άνθρωπο, σαν ένα καλό του φίλο όμως αυτός ο έρωτας είναι και ο πιο σημαντικός για έναν Υδροχόο που θέλει να έχει στο πλευρό του ανθρώπους που θα τους κρατήσει για μία ζωή έστω και σε φιλικό επίπεδο! Να τον πιστέψεις, είναι αληθινός, γιατί ο έρωτάς του μπορεί να μην κρατήσει για μία ζωή η αγάπη του όμως ...

Ιχθύς: Μην σου κάνει εντύπωση αν ο Ιχθύς την άλλη μέρα έχει ξεχάσει ότι το περασμένο βράδυ σου είπε ότι σε ερωτεύτηκε ..Αυτό που θα πει τώρα, μετά από λίγο θα το αλλάξει και όσο και ρομαντικός να είναι δεν παύει τα συναισθήματά του να παίζουν ένα αδιάκοπο τραμπολίνο! Μην δώσεις και μεγάλη έμφαση λοιπόν...

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top