Μπακαλιάρος κατσαρόλας

0

Συνοδέψτε το πιάτο με ρώσικη σαλάτα και απολαύστε το.

Υλικά
Για 2-4 άτομα
  • 600 γραμμάρια ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας, ελαιόλαδο
  • 750 γραμμάρια πράσο, σε ροδέλες
  • 500 γραμμάρια πατάτες, σε χοντρές ροδέλες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 750 γραμμάρια νερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένη πάπρικα
Εκτέλεση
  • Σοτάρετε το σκόρδο σε λάδι μέχρι να ροδίσει. Αφού το βγάζετε, σοτάρετε το πράσο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τις ροδέλες πατάτας, αλατοπίπερο και δάφνη.
  • Προσθέστε νερό και αφήστε το μείγμα να βράσει για περίπου 20 λεπτά. Κατόπιν χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε για μισή ώρα.
  • Λιώνετε το σοταρισμένο σκόρδο και ανακατέψτε το με τη πάπρικα. Τοποθετήστε όλο το μείγμα σε ένα τηγάνι και ανακατέψτε.
  • Τεμαχίστε το βακαλάο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 2-3 εκατοστών) και τοποθετήστε τα και αυτά στο τηγάνι.
  • Αφήστε τα να σιγοψηθούν για 5 λεπτά μέχρι να γίνει ο μπακαλιάρος.
sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top