Τα ζώδια αντιμέτωπα με τα προβλήματα της ζωής

0

Έχει την δύναμη για να τα αντιμετωπίσει;

Μία κοινή παραδοχή είναι πως όσο γλυκιά και να είναι η ζωή, δεν παύει να έχει και τα προβλήματά της. Κάποια από αυτά είναι μικρότερα, άλλα μεγαλύτερα, όμως καθημερινά υπάρχουν και καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε, γιατί μέσα από αυτά, γινόμαστε πιο δυνατοί.

Κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο τα εμπόδια, τις προκλήσεις και τα προβλήματα που φέρνει η ζωή στης πορεία της ... Ποιος είναι ο σωστός ή ο λάθος τρόπος διαχείρισης των προβλημάτων όμως; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι εντελώς προσωπική ... Εμείς σας καταγράψαμε πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τα προβλήματα που εμφανίζονται στη ζωή του, για να διαπιστώσετε λάθη, παραλείψεις, αποτυχίες αλλά και επιτυχίες.

Κριός

Ο Κριός δεν χάνει το κουράγιο του απέναντι στα προβλήματα της ζωής. Παλεύει με όλο του το σθένος και την ενεργητικότητα και πιστεύει ότι έχει την δύναμη και μπορεί να τα καταφέρει. Δεν έχει ανάγκη από βοήθεια ή και στήριξη, θεωρεί ότι το πρόβλημα του είναι ικανός να το λύσει αποκλειστικά μόνος του. Όταν ο Κριός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, γίνεται αρκετά απότομος, εκρηκτικός, νευρικός ενώ πολλές φορές η στάση του γίνεται εγωιστική ή και ανώριμη.

Ταύρος

Ο Ταύρος αργεί να ενεργήσει όταν μία κατάσταση είναι προβληματική έτσι χάνει χρόνο στην διαχείριση του προβλήματος. Όχι, δεν εθελοτυφλεί , δεν ζει στον κόσμο του και στο παραμύθι του, αλλά έχει τους δικούς του αργούς ρυθμούς ακόμα και στην διαχείριση των προβλημάτων. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα, παρατηρεί όλα τα δεδομένα, διατηρεί την ψυχραιμία του, κάνει υπομονή και περιμένει μήπως κάτι αλλάξει ... Ξέρει καλά, ότι δεν πρέπει να σε πιάνει πανικός στα δύσκολα και έτσι φροντίζει να διατηρεί την ηρεμία του! Όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι, εκεί αναγκάζεται να επωμιστεί όλες τις ευθύνες και να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του, συνήθως αυτό του κοστίζει όμως λίγο παραπάνω, γιατί πράγματι του είναι δύσκολο να προσαρμοστεί σε νέες συνθήκες.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ακόμα και τα προβλήματα της ζωής τα αντιμετωπίζει με ... ΧΙΟΥΜΟΡ! Ναι ακριβώς έτσι όπως το διάβασες, ο Δίδυμος δεν πτοείτε αλλά ακολουθεί την δική του στάση ζωής και φροντίζει με χαμόγελο, ατάκες και περιπαικτική διάθεση να λύσει ένα πρόβλημα. Ο λόγος που διατηρεί αυτή την στάση, δεν είναι η ανωριμότητά του, απεναντίας, ίσως να είναι ο πιο ώριμος από όλους μας, γιατί έχει καταλάβει το νόημα της ζωής. Σε κάθε σοβαρό πρόβλημα που εμφανίζεται στη ζωή μας, το χιούμορ μπορεί να μας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες και να μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις πιο ανάλαφρα, καθαρά αλλά και ήρεμα! Αυτό φροντίζει να κάνει πάντα ένας Δίδυμος, ο οποίος μεταξύ μας... δίνει και τις καλύτερες συμβουλές όταν εμείς οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος φαίνεται ευαίσθητος, τρυφερός, συναισθηματικός και φαντάζεσαι ότι τα βρίσκει σκούρα στην διαχείριση ενός προβλήματος. Εδώ θα σου αλλάξω την άποψη, γιατί όλη αυτή η συναισθηματική ευαισθησίας που έχει ο «κάβουρας» κρύβει από πίσω και πολύ ανθεκτικότητα, η οποία φανερώνεται από τα βαρίδια και τις δυσκολίες που κουβαλάει από το παρελθόν του! Μπορεί να τον δεις να κλαίει, να στεναχωριέται, να πικραίνεται, όμως στα δύσκολα θα στυλωθεί, θα κάνει έναν αναλογισμό του παρελθόντος που θα τον βοηθήσει να κατανοήσει πώς αντιμετώπισε μία παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν... Στο τέλος, το πρόβλημα του θα το επιλύσει, ακόμα και αν θα πρέπει να λειτουργήσει πιο σκληρά ή και επίπονα.

Λέων

Θα καταλάβεις ότι ο Λέοντας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στη ζωή του, όταν θα τον δεις να χάνει για μία περίοδο το γέλιο του, την λάμψη του και την γενναιόδωρη διάθεσή του! Δεν θα δώσει αφορμή για σχόλια, αλλά ούτε και θα εκφράσει αδυναμία όταν αντιμετωπίζει μία δύσκολη κατάσταση. Ο Λέοντας θα δώσει δυναμικά την δική του μάχη, χωρίς να ξέρει και κανείς τίποτα, γιατί είναι περήφανος αρκετά και δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα να τον λυπούνται ή να τον σχολιάζουν! Τα προβλήματα της ζωής τα αντιμετωπίζει με θάρρος, τόλμη αλλά και με υπερβολή .. Τις περισσότερες φορές βγαίνει νικητής!

Παρθένος

Η σωστή και ρεαλιστική κρίση μπορεί να μας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες, αυτή ακριβώς είναι η άποψη της Παρθένου, η οποία προετοιμάζει το έδαφος όταν αρχίσει να «μυρίζεται» το πρόβλημα. Η προνοητικότητα, η αναλυτικότητα του πνεύματος αλλά και η ρεαλιστική αντιμετώπιση της ζωής, βοηθούν την Παρθένο να διαχειρίζεται τα προβλήματα πριν καλά καλά σκάσουν μύτη! Τι γίνεται όμως με τα απρόβλεπτα προβλήματα της ζωής; Σε αυτή την περίπτωση ο Παρθένος, έστω και αν νευριάσει και τον πιάσουν οι εντάσεις του (δεν είναι και το πιο ήρεμο ζωδιάκι), θα καταφέρει να βάλει σε πρόγραμμα και σε σειρά κάθε κατάσταση μέχρι να την λύσει!

Ζυγός

Ο Ζυγός όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα στη ζωή, για να το επιλύσει είναι απαραίτητο να έχετε την στήριξη από το περιβάλλον του! Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του και αυτό είναι κάτι που το παραδέχεται ... Θέλει την συμβουλή, την παρότρυνση, την καθοδήγηση και την στήριξη από ανθρώπους που αγαπά πραγματικά και εμπιστεύεται! Στα προβλήματα της ζωής προσπαθεί να βρει και πάλι την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή του, φοβάται μην αδικήσει ή να μην αδικηθεί για αυτό και φορτώνεται με το αίσθημα της ευθύνης… Η αέρινη φύση του, τον βοηθά να ελίσσεται εύκολα και γρήγορα στις προκλήσεις της ζωής, επομένως ... όχι Ζυγέ δεν σε φοβόμαστε!

Σκορπιός

Σκληρός, ακλόνητος, μαχητής αλλά και πάντα νικητής... ο Σκορπιός ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και προκλήσεις και ότι μέσα από τους αγώνες των προβλημάτων είναι που ανακαλύπτεις πτυχές του εαυτού σου που δεν γνώριζες... Τα προβλήματα είναι η διαδρομή που σε βοηθά στην ανακάλυψη του ίδιου σου του εαυτού! Ένας Σκορπιός – ιδιαίτερα στα νεότερα χρόνια του – όταν περνά ένα πρόβλημα αναζητά να βρει τον ένοχο που θα πληρώσει για την κατάσταση που βιώνει ... Μεγαλώνοντας συνειδητοποιεί ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο όταν ο ίδιος πάρεις την απόφαση να κάνεις ριζικές και μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σου!

Τοξότης

Όπως ο Δίδυμος, έτσι και ο Τοξότης αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής με κέφι, καλή διάθεση, αισιοδοξία και χιούμορ... Πώς γίνεται αυτό; Ο Τοξότης φιλοσοφεί την ζωή με έναν δικό του τρόπο, δεν χάνει την πίστη του και είναι της άποψης ότι κάθε πρόβλημα προκύπτει για έναν και σημαντικό λόγο ... Είναι βέβαιο ότι στα νεότερα χρόνια του τον έπιανε ένας μεγάλος εκνευρισμός και μία έντονη αντίδραση τις στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα .. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιεί: Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία χαλαρά και ναι καταφέρνει και το τηρεί ...

Αιγόκερως

Η ζωή είναι γεμάτη εμπόδια, προβλήματα και δυσκολίες, αυτό είναι κάτι που το ξέρει πολύ καλά ένας Αιγόκερως ... Κάθε πρόβλημα όμως δίνει και σημαντική γνώση και εμπειρία και αυτό είναι κάτι που το λατρεύει ειδικά ένας Αιγόκερως. Πώς αντιμετωπίζει όμως τα προβλήματα όταν εμφανίζονται στη ζωή του; Προσπαθεί με την λογική να ακολουθήσει αυτό που έμαθε από την οικογένειά του και την εμπειρία που έχει αποκομίσει ως τώρα από τα γεγονότα που έχουν γίνει στη ζωή του! Όχι, δεν θα δεχθεί εύκολα στήριξη γιατί για ένα καθαρό κούτελο στην κοινωνία ζούμε είναι η άποψή του και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να εκφράζει αδυναμία.

Υδροχόος

Πώς αντιμετωπίζει ένας Υδροχόος τα προβλήματα της ζωής; Επαναστατικά, αντιδραστικά, γίνεται έφηβος, κάνει αλλαγές και ανατρέπει τα δεδομένα ... Το πρόβλημα σημαίνει για τον Υδροχόο ότι μία κατάσταση είχε λιμνάσει για πολύ καιρό και ότι έχει έρθει η ώρα να ταραχτούν τα λιμνάζοντα ύδατα... Δεν φοβάται να ρισκάρει, να τολμήσει, να κάνει κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως προκειμένου να επιλύσει ένα πρόβλημα ... Στην διαδικασία επίλυσης όμως, τα βάζει με όλο τον κόσμο ...

Ιχθύς

Πρόβλημα; Ποιο πρόβλημα; Εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα ... Όλα είναι μία χαρά ... ιδέα σου! Ακριβώς αυτή είναι η απάντηση του Ιχθύ όταν κάποιος του λέει ότι υπάρχει πρόβλημα. Δυσκολεύεται να αναγνωρίσει το Ψάρι μία προβληματική κατάσταση και ζει στον δικό του πλασματικό κόσμο... Η υπεκφυγή από το πρόβλημα είναι και αυτός ένας τρόπος αντιμετώπισής του, όμως είναι λανθασμένος και αυτό είναι κάτι που αργεί πολύ να το καταλάβει ένας Ιχθύς... Όταν φτάνει η στιγμή να ξυπνήσει απότομα από το όνειρο που έβλεπε τότε συνειδητοποιεί το πόσο πολύ τον άλλαξε το πρόβλημα που βίωσε.

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top