Μπριζόλα στη λαδόκολλα

0

Η πιο νόστιμη μερίδα.

Υλικά
  • 2 μπριζόλες χωρίς κόκαλο χοιρινές
  • 2 πιπεριές κόκκινη και πράσινη
  • 1 σφηνάκι κρασί
  • 1 σφηνάκι λάδι
  • Ρίγανη, πιπέρι, αλάτι
  • Μουστάρδα, κέτσαπ
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 5 μικρές πατάτες
  • 100 γραμμάρια διάφορα τυριά
Εκτέλεση
  • Παίρνουμε τις μπριζόλες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και βάζουμε λάδι, το κρασί, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, κέτσαπ, ρίγανη σκόρδο και τις αφήνουμε για 2 ώρες να μαριναριστούν
  • Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες χοντρές τις πιπεριές και τα τυριά και έχουμε και αλάτι αν νομίζουμε ότι χρειάζεται ανάλογα πόσο αλμυρά είναι τα τυριά
  • Κόβουμε δύο μεγάλες λαδόκολλες και ρίχνουμε τα υλικά μας όλα μαζί ανακατεμένα και κλείνω τη λαδόκολλα.
  • Κόβω και αλουμινόχαρτο και το τυλίγω όλο αυτό το βάζω σε ένα ταψί και για δύο δυόμιση ώρες ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
  • Καλή μας όρεξη

cookpad
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top