Γιουβέτσι με πράσα... σκέτο γλύκισμα!

0

Τρως όλο το ταψί μόνος σου άνετα!

Κόβω ένα κιλό κιλό πράσα μόνο το κάτω μέρος σε ροδέλες του ενός εκατοστού περίπου.
Βάζω λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και τα τσιγαριζω σε μέτρια φωτιά μαζί με δύο ξερά κρεμμύδια χοντροκομμένα, δύο καρότα σε κομματάκια και ένα κύβο βοδινού.
Τα αφήνω για κάνα πεντάλεπτο.

Ρίχνω μία συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη, φρέσκο τριμμένο πιπέρι, αλάτι,σελινο ψιλοκομμένο, ζεστό νεράκι και τα αφήνω μέχρι να μαλακώσουν τα πράσα μου.
Όταν είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε όπως είναι όλο στο ταψί του φούρνου.
Στην ίδια κατσαρόλα βάζω λίγη φυτίνη και τσιγαριζω για 2-3′ ένα πακέτο κριθαράκι.
Το ρίχνω και αυτό μέσα στο ταψί.

Συμπληρώνω νεράκι και αλάτι αν χρειαστεί και αφήνω στον φούρνο μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.
Πέντε λεπτά πριν το σβήσω το βάζω στο γκριλ.


Σερβίρεται ζεστό με μπόλικο λεμόνι.
Από τα πιο νόστιμα λαδερά φαγητά που υπάρχουν!
Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε! 😋😋😋

daddy-cool
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top