Τα υπέρ και τα κατά του 2019

0

σε ποιους τομείς θα ευνοηθείτε το 2019.

Η Νέα Χρονιά είναι πλέον γεγονός και οι Πλανήτες έχουν αποφασίσει για τον ρόλο που θα παίξουν στην ζωή όλων μας. Με λιτό και απέριττο τρόπο δείτε σε ποιους τομείς θα ευνοηθείτε το 2019 και σε ποιους τομείς θα πρέπει να δείξετε προσοχή, λόγο των δύσκολων συνθηκών που θα ακολουθήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε την δυνατότητα να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιούργησαν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Έτσι θα μπορέσετε να, [σκουπίσετε] το δύστοκο παρελθόν με ότι συνεπάγεται. Θα έχετε την ωριμότητα να κάνετε τις πιο σωστές επιλογές στον επαγγελματικό τομέα, και να αλλάξετε τις παλιές συνήθειες που σας είναι περιττές. Η προσοχή σας θα πρέπει να είναι στραμμένη σε θέματα υγείας, αλλά και σε οικονομικά ρίσκα, που θα πρέπει να αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγει μία εντελώς νέα και απροσδόκητη περίοδος για σας, που έχετε μάθει να ζείτε με την σιγουριά και την υλική κάλυψη. Έτσι θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από τα σίγουρα και κοινωνικά κατεστημένα και να πορεύεστε σε νέες κατευθύνσεις, που δεν θα έχουν καμία ομοιότητα με την μέχρι τώρα ζωή σας. Ο έρωτας θα παίξει έναν πολύ σημαντικό παράγοντα και ίσως να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα σας αναγεννήσει ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία από τις πιο σημαντικές περιόδους έχει αρχίσει για σας από τα μέσα του Νοέμβρη του 2018. Η εύνοια αυτή θα συνεχιστεί το μεγαλύτερο μέρος του 2019, όπου οι συνεργασίες και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις, θα έχουν την πρωτοκαθεδρία στην ζωή σας. Έτσι θα απολαύσετε μία αρκετά πλούσια περίοδο σε επιτυχημένες επιλογές, που σίγουρα θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι, η λάθος εικόνα που δίνετε πολλές φορές στους άλλους, σε σημείο να παρεξηγηθείτε άδικα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σας πορεία θα είναι ανοδική και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Θα έχετε μία πληθώρα από πετυχημένες παρεμβάσεις σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι το 2019 είναι μία πολύ απαιτητική χρονιά, σε προσωπικό επίπεδο. Για σας επίσης που θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα κοινά, ή να ενταχθείτε σε ομάδες, το απροσδόκητο είναι κάτι που θα σας ακολουθεί.

ΛΕΩΝ

Με την παρουσία του Δία στον Τοξότη, θα ανανεωθείτε σε προσωπικό επίπεδο και θα έχετε την δυνατότητα να ζωντανέψετε τα συναισθήματα σας, μετά από μία περίοδο κρίσης και απομόνωσης. Θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τις επαγγελματικές σας επιλογές, κάνοντας με σύνεση κάθε αλλαγή πάνω σε αυτόν τον τομέα. Όπως επίσης για όσους από σας ανήκετε στις πρώτες 6 μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε σίγουρα ανατροπές στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλά να κάνετε αυτή την χρονιά, γι αυτό βάλτε άμεσα την ζωή σας σε σειρά και μην διασκορπίζεστε με παλιές και φθαρμένες καταστάσεις. Ξεκινήστε λοιπόν με την εσωτερική σας αλλαγή και επενδύστε σε ανθρώπους που σας εμπνέουν σιγουριά και ασφάλεια. Η οικογένεια θα σας δώσει την δύναμη να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε τα όνειρά σας. Εσείς των πρώτων 6 ημερών, θα ανανεωθείτε μέσα από σπουδές και ταξίδια, όπου και θα σας ευνοήσουν υπερβολικά.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοήστε αυτή την χρονιά από ταξίδια, σπουδές και επαφές με άλλα άτομα, που μπορεί να έχουν διαφορετική κουλτούρα από την δική σας. Βέβαια θα πρέπει να έχετε υπομονή και να ακούσετε αυτό που θέλει να σας πει το σύμπαν, χωρίς να έχετε επιζήμιες αντιδράσεις που θα ταλαιπωρήσουν την εσωτερική σας γαλήνη. Με έναν πολύ καλό δάσκαλο, [τον Κρόνο], θα πρέπει να είστε έτοιμοι για αντιθέσεις και αλλαγές που θα προκληθούν από αγαπημένα σας άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2019 θα σας φέρει την οικονομική ασφάλεια, μέσα από τις σωστές επιλογές σας και την δίκαιη ανταμοιβή. Μία χρονιά που θα βάλετε σε σειρά κάποιες εκκρεμότητες χρόνων, όπου οι καταστάσεις σας είχαν αναγκάσει να ζείτε με αυτές. Σε ότι αφορά τις δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή την χρονική περίοδο, προσανατολιστείτε στον πλανήτη Ουρανό, όπου από τον Μάρτιο θα εγκατασταθεί απέναντι από το δικό σας ζώδιο και θα προκαλέσει ταραχές στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό και οικογενειακό σας περίγυρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Δία να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε αναμφισβήτητα μία μεγάλη βοήθεια από το σύμπαν. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάτι περισσότερο να σας δώσει, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σταδιακά να φεύγετε από λάθος επιλογές του παρελθόντος. Οι δυσκολίες θα προέλθουν περισσότερο στον οικονομικό τομέα, όπου και θα πρέπει να αγωνιστείτε περισσότερο για την κάλυψη των υλικών αναγκών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, όπου η ζωή σας αποκτά σιγά και ουσιαστικά καινούριο νόημα και αξίες. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να δείτε την ζωή σας με περισσότερο ρεαλισμό, αλλά και να χτίσετε μία πιο ισχυρή προσωπικότητα, μέσα από δοκιμασίες. Οι προσωπικές σχέσεις θα περάσουν από εναλλαγές και σίγουρα θα υπάρξει στο τέλος, δίκαιο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καλά νέα αυτής της χρονιάς είναι ότι, μέσα από το κοινωνικό σας περίγυρο, θα βρείτε την στήριξη που πραγματικά επιθυμείτε. Όπως επίσης θα έχετε μία καλή συναισθηματική περίοδο, όπου θα πάρετε φροντίδα και υλική στήριξη από αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσο για την οικογένεια σας, θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι τα θεμέλια τρίζουν για κάποιους λόγους και η ψυχολογία σας, θα έχει μία πτωτική τάση.

ΙΧΘΥΕΣ

Προχωρήστε άφοβα τα επαγγελματικά σας σχέδια, μέσα στο 2019 και γεμίστε με αισιοδοξία, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη. Η περίοδος αυτή θα είναι σχετικά δύσκολη για τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαφές σας με ανθρώπους από το περιβάλλον σας. Ήρθε η στιγμή να βάλετε σε προτεραιότητα τα [θέλω] σας και να ξεκαθαρίσετε ποιοι θα μείνουν στο πλευρό σας και ποιοι ανήκουν στην ομάδα των ανθρώπων που μόνο υπόσχονται.

koitamagazine
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top