Τι χρειάζεται κάθε ζώδιο στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένο;

0

Μάθε πώς μπορεί να γίνει κάθε ζώδιο ευτυχισμένο στη ζωή του.

Η ευτυχία είναι μία υπόθεση εντελώς προσωπική, ενώ πολλές φορές την θεωρούμε και «άπιαστη»! Κι όμως, υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που μας δίνουν το φως για να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει ευτυχισμένο έναν άνθρωπο, σύμφωνα με το ζώδιο του! Συγκεντρώσαμε αυτά τα δημοφιλή χαρακτηριστικά και σας τα παραθέτουμε....

Κριός

Δράση, περιπέτεια και γρήγορες εξελίξεις θέλει ένας Κριός για να είναι ευτυχισμένος! Είναι γεγονός ότι ρουτινιάζει πανεύκολα επομένως για να δεις και πάλι το χαμόγελό του και την ικανοποίησή του, θα πρέπει να βρεις τρόπο να τον εξιτάρεις, αλλά και να τον κάνεις να είναι και πάλι ενεργητικός!

Ταύρος

Τι θέλει ένας Ταύρος για να μπορεί να είναι ευτυχισμένος στη ζωή του; Εδώ τα πράγματα είναι απλά : καλό φαγητό, ζεστή αγκαλιά, καλό σεξ αλλά και ανέσεις ... Ο Ταύρος λατρεύει τις απολαύσεις της ζωής και για να μπορείς να τον δεις ευτυχισμένο, αρκεί να του χαρίσεις απλόχερα όλα τα παραπάνω.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος για να είναι ευτυχισμένος θέλει ταξίδια, γνωριμίες, εμπειρίες, εξόδους και να βρίσκεται μόνιμα ανάμεσα σε κόσμο, αλλά και σε κίνηση! Η ανταλλαγή απόψεων, η επικοινωνία αλλά και η γνώση του δίνουν όχι μόνο τροφή για σκέψη αλλά και τροφή για ευτυχία!

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος έχει ανάγκη από την ζεστασιά και την αγάπη των οικείων του, επιθυμεί η οικογένειά του να είναι μονιασμένη, υγιής και συγκροτημένη! Για να τον κάνεις να νιώσει ευτυχισμένος, αρκεί λοιπόν να του δείξεις άνευ όρων την αγάπη σου και να τον κάνεις να αισθανθεί ότι είναι σαν οικογένειά σου!

Λέων

Το Λιοντάρι για να είναι ευτυχισμένο, θέλει να είναι ερωτευμένο, είτε με έναν άνθρωπο, είτε με μία ιδέα. Στη ζωή του θέλει χαρά, γέλιο, ομορφιά, διασκέδαση, όμορφες στιγμές και φυσικά λούσα! Δώσε του βόλτα στα μαγαζιά, χορό, τραγούδι και έρωτα και τότε μόνιμα θα τον βλέπεις με χαμόγελα.

Παρθένος

Ο Παρθένος για να είναι ευτυχισμένος πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα και τάξη στη ζωή του! Νιώθει πληρότητα όταν όλα τσουλούν σαν ρολόι και η καθημερινότητά του χαρακτηρίζεται από τελειότητα ... Δύσκολο δεν νομίζεις; Ε ναι δύσκολο είναι για αυτό και συχνά μπορεί να τον δεις μουστρούφη και να γκινιάζει.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ευτυχισμένος όταν έχει στο πλευρό του σταθερές σχέσεις. Ευτυχία για αυτόν είναι η συντροφικότητα, η ζεστασιά των ανθρώπων που τον πλαισιώνουν, οι στιγμές που μοιράζεται με τα άτομα που έχει στην καρδιά του!

Σκορπιός

Πού τον χάνεις που τον βρίσκεις ο Σκορπιός είναι είτε απόλυτα ευτυχισμένος, είτε απόλυτα δυστυχισμένος! Είναι ο άνθρωπος των άκρως που για να είναι ευτυχισμένος, πρέπει να τα έχει όλα όπως τα θέλει, την στιγμή που τα θέλει και να έχει και τον πλήρη έλεγχο! Χρήμα, Σεξ και Εξουσία είναι το τρίπτυχο της δικής του ευτυχίας.

Τοξότης

Τι θέλει ένας Τοξότης για να είναι ευτυχισμένος; Εμπειρίες, Περιπέτειες, Νέες γνώσεις και ευκαιρίες για να μπορεί να δραπετεύσει από την βαρετή καθημερινότητα! Δώσε του Ταξίδια και θα τον δεις να είναι τρισευτυχισμένος, δώσε του νέες παρέες και θα τον δεις να γελά από ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ευτυχισμένος όταν έχει στη ζωή του πρόοδο, εξέλιξη, καταξίωση και αναγνώριση. Αυτό αφορά φυσικά όχι μόνο την δουλειά του αλλά όλους τους τομείς της ζωής του! Θέλει κοινωνικά να είναι καταξιωμένος και να έχει ένα καθαρό κούτελο για την κοινωνία ... Για να τον κάνεις να είναι ευτυχισμένος, αρκεί να τον κάνεις να νιώσει περήφανος που σε έχει στο πλευρό του!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ευτυχισμένος όταν πλαισιώνεται από καλούς φίλους, όταν στη ζωή του υπάρχουν ενδιαφέρουσες αλλαγές που τον κάνουν να γίνεται καλύτερος άνθρωπος. Νιώθει ευτυχία όταν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και όταν βοηθά ή και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ευτυχισμένος όταν ονειρεύεται και όταν βλέπει ότι πολλά από αυτά που υπάρχουν στις φαντασιώσεις του, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Κάνε τον να νιώσει ο πρωταγωνιστής του παραμυθιού και είναι βέβαιο ότι θα τον δεις να λάμπει από ευτυχία.1

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top