Τι δεν πρέπει να κάνεις αμέσως μετά το σεξ σε κάθε ζώδιο

0

αυτά που δεν πρέπει να πεις ή να κάνεις...

Οδηγίες προς ναυτιλλόμενους , προς ερωτευμένους, παθιασμένους και προς ασυγκράτητους .... Η ώρα του σεξ για τα 12 ζώδια έφτασε και ναι, σου λέμε με χιούμορ αλλά με αλήθεια αυτά που δεν πρέπει να πεις ή να κάνεις, εφόσον κορυφωθεί αυτή η ιδιαίτερη στιγμή του σεξ που απόλαυσες!

Κριός

Έκανες Σεξ με Κριό ; Τότε η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι πως αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μετά το φλογερό τετ-α-τετ είναι να ανοίξεις γλυκανάλατες κουβέντες για το τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας στην πορεία... Όχι αγάπη μου, αν πιάσεις στον Κριό σε κουβεντούλες του στυλ : «μωρό μου το βλέπεις σοβαρά; θες να φέρω κάποια πράγματα στο σπίτι σου να μένουμε κάποια βράδια μαζί;» τότε θα του βγάλεις ξινό ...

Ταύρος

Μετά από ένα αισθησιακό κρεβάτι με τον Ταύρο, αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις, είναι το να σηκωθείς και να αρχίσεις να ντύνεσαι για να πας στις δουλειές σου ... Ο Ταύρος θέλει τα χάδια του, θέλει το χουζούρι του, άντε θέλει και τις μάσες του μετά το σεξ αλλά όλα αυτά τα θέλει μαζί σου ... Αν το δεις σαν μία απλή τυπική διαδικασία, τότε πολύ λυπάμαι, θα έχεις να υποστείς τα μούτρα του, τα οποία και κρατούν καιρό!

Δίδυμος

Καλό το Σεξ με το Δίδυμο αλλά πρόσεξε γιατί το «μετά» είναι αυτό που καθορίζει την πορεία της μεταξύ σας σχέσεις... Μην αρχίσεις τις γλυκανάλατες ερωτικές εξομολογήσεις, τα γούτσου – γούτσου και τα βαπτίσια με υποκοριστικά (ζουζουνάκι μου, μικρό μου πόνυ, κλπ) γιατί όχι απλά τον ξενερώνουν αλλά ... τρέχει μακριά...

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μετά το Σεξ θέλει και το συναισθηματικό του ντοπάρισμα, δηλαδή επιθυμεί να του πεις πόσο καταπληκτικό ήταν το σεξ μαζί του, πόσο υπέροχη είναι η χημεία σας και τι ιδιαίτερα είναι η ένωση που υπάρχει μεταξύ σας...Θέλει τα ζουζουνίσματά του μωρέ ... Τι δεν πρέπει όμως να κάνεις; Να αρχίσεις να μιλάς για την πρώην σχέση σου .....Όσο και να έχεις ξεπεράσει το παρελθόν σου, ακόμα και μία αναφορά ανάμνησης είναι ικανή να φουντώσει τις ανασφάλειές του!

Λέων

Έζησες την μοναδική, εκπληκτική, υπέροχη εμπειρία του να κάνεις σεξ με τον «Βασιλιά» του Ζωδιακού; Τότε αγάπη μου εσύ θα πρέπει να είσαι με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά (αυτά σκέφτεται και λέει το Λιοντάρι)! Στο θέμα μας όμως, τι δεν πρέπει να κάνεις μετά το σεξ με έναν Λέοντα; Μα φυσικά το να γυρίσεις την πλάτη σου και να σε πάρει ο ύπνος ... Αν δεν τον θαυμάσεις, αν δεν τον παινέψεις, να δεν του κάνεις τα κομπλιμέντα του πώς θα γίνει;

Παρθένος

Μέσα στα φρεσκομυρωδάτα σεντόνια ολοκλήρωσες το σεξ με τον μοσχοβολιστό Παρθένο ο οποίος τήρησε κατά γράμμα, όλα όσα έπρεπε να κάνει για να σε φτάσει στα ουράνια... Τι δεν πρέπει να κάνεις μετά το σεξ; Να προσπαθήσεις να τον πιέσεις να παραμείνει στην αγκαλιά σου και στο κρεβάτι ενώ ο ίδιος θέλει να τρέξει στο μπάνιο, να ανάψεις τσιγάρο στην κρεβατοκάμαρα, ή να παραγγείλεις deliveryγια να φάτε στο κρεβάτι ... Όχι αγάπη μου δεν θα τα κάνουμε όλα λίμπα επειδή περάσατε μερικές έντονες στιγμές,Παρθένος είναι αυτός και θέλει την τάξη του!

Ζυγός

Ένας Ζυγός μετά το σεξ θέλει αγκαλίτσες, χαδάκια, αγάπες αλλά και σχέδια για την κοινή πορεία της σχέσης ... Δεν έχει και τόση πολύ σημασία αν αυτά τα σχέδια δεν γίνουν πραγματικότητα αρκεί να ζήσει την στιγμή! Αν λοιπόν μετά το σεξ, σηκωθείς από το κρεβάτι είτε γιατί βιάζεσαι να πας για δουλειά, είτε γιατί σε περιμένουν τα φιλαράκια για μπύρες ... ναι θα του κοστίσει!

Σκορπιός

Τελειώνοντας το Σεξ με τον Σκορπιό είναι σίγουρο ότι ένα πράγμα δεν πρέπει να κάνεις... Να δείχνεις κατσουφιασμένος και ότι δεν το απόλαυσες... Ο Σκορπιός μετά το σεξ θέλει να πάρει την επιβεβαίωσή του ότι σε έστειλα στα Ουράνια με τις επιδόσεις του .. Αν εσύ αρχίσεις τα μου σου ξου του ότι «ίσως την επόμενη φορά να είναι καλύτερα» σε διαβεβαιώ το εξής: Θα υπάρξει μία ακόμα φορά, που σίγουρα θα την απολαύσεις, όμως εκείνη η φορά θα είναι και η τελευταία!

Τοξότης

Μετά το σεξ με έναν Τοξότη αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να πιστέψεις ότι απόκτησες μόλις τώρα δικαιώματα και ότι ο ίδιος θα σου είναι πλήρως αφοσιωμένος, στερούμενος τις ελευθερίες και τα χούγια του ... Μην δένεις σκοινί κορδόνι τίποτα και μην αρχίζεις να κάνεις κοινά σχέδια που τον πνίγουν γιατί του στερούν την ανάγκη του για ανεξαρτησία.

Αιγόκερως

«Έλα μωρέ δεν τρέχει και τίποτα ... τι κάναμε; Ένα απλό σεξ ήταν, κάνεις ένα μπάνιο και πας παρακάτω»! Όχι αγάπη μου τέτοιες ατάκες δεν πιάνουν στον Αιγόκερω ο οποίος είναι των τύπων. Ακόμα και αν πιστεύεις κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να του το ομολογήσεις, όχι γιατί θα του πληγώσεις τα συναισθήματα, αλλά γιατί θα του πληγώσεις τον εγωισμό του ! Άφησε τον να πιστεύει ότι είναι ο απόλυτα κυρίαρχος του παιχνιδιού!

Υδροχόος

«Δηλαδή τώρα τι είμαστε φίλοι ή ζευγάρι; Θέλω να μου απαντήσεις δεν γίνεται έτσι να χάνουμε τον καιρό μας... Τους φίλους σου πότε θα τους γνωρίσω»; Έκανες σεξ με τον Υδροχόο και αμέσως θέλησες να αποκτήσεις και δικαιώματα; Όχι αγάπη μου θα σου κόψει το βήχα αν κάνεις κάτι τέτοιο ... Καταρχάς δεν του αρέσουν τα τελεσίδικα, κατά δεύτερον .. η φιλία είναι για τον Υδροχόο κάτι ιερό και μόνο όταν θα είναι σίγουρος για τα αισθήματά του θα κάνει το βήμα να σε γνωρίσει την παρέα του!

Ιχθύς

«Δεν νιώθω κάτι για σένα, ότι έγινε ήταν τυχαίο, της στιγμής ... μην περιμένεις κάτι περισσότερο»! Προσπαθείς να προσγειώσεις έτσι ανώμαλα έναν Ιχθύ στην πραγματικότητα; Αν νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο θα τον κάνεις να κολλήσει περισσότερο μαζί σου, τότε απλά γελιέσαι ... Τα λόγια αυτά θα τον πληγώσουν και θα τον κάνουν να κλειστεί στο καβούκι του!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top