Εκείνοι οι άντρες, οι φίλοι της ξεπέτας και της απόλαυσης…

0

«μέχρι εκεί είσαι», ψάξε μέσα σου…

Ελάτε εδώ άντρες, φίλοι της ξεπέτας και της απόλαυσης. Ελάτε να σας μαρτυρήσω τι εντύπωση δίνετε σε μια ολοκληρωμένη γυναίκα, που δεν έχει συναισθηματικά κενά και ανασφάλειες. Ελάτε να σας πω το τι βγάζετε προς τα έξω αντί για την ανεξαρτησία και τη χαλαρότητα που νομίζετε!

Δε θα μιλήσω εκ μέρους των κοριτσιών που επαναστατούν, ούτε εκ μέρους των γυναικών που είναι τίγκα στην ανασφάλεια, και ούτε φυσικά για εκείνες που η νοημοσύνη τους δεν είναι καν ανιχνεύσιμη από τη κλίμακα IQ. Θα μιλήσω εκ μέρους της ανεξάρτητης γυναίκας, που δεν περιμένει του κανενός το μισό για να ολοκληρωθεί. Εκείνη που δε θέλει κάποιον στη ζωή της για να κρεμαστεί.

Εκείνη λοιπόν φίλε μου, αρχικά σε παρατηρεί. Έχει εντοπίσει τα κενά σου, ήδη από το πρώτο βλέμμα. Διακρίνει τις αδυναμίες σου μια προς μία, πίσω από τη κάθε «χαλαρή» λέξη που ξεστομίζεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για φόβο δεσίματος ή δέσμευσης. Όλο σου το πρόβλημα συνήθως, βασίζεται στην επικοινωνία και το φόβο μη πληγωθείς.

Δυστυχώς όμως για σένα, πρέπει να σε πληροφορήσω, πως αν ποτέ συναντήσεις μια τέτοια γυναίκα, δε πρόκειται να την εντυπωσιάσεις. Μην αυταπατάσαι. Αντιθέτως, καταφέρνεις τέλεια το να την απομακρύνεις! Εκείνη βλέπει μέσα από σένα. κι αν τη τράβηξε αυτό που είδε, την διώχνει αυτό που προσποιείσαι ότι είσαι. Αυτή η άμυνα που κρατάς, για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, από το «τέρας» που λέγεται έρωτας…

Μάθε λοιπόν καλέ μου, πως ενώ εσύ παλεύεις για να κρατήσεις τη πόρτα σου κλειστή, τσαμπουνιάζοντας τις χαλαρότητές σου, εκείνη ξέρει ήδη γιατί το κάνεις. Κι αν επιμένει μαζί σου; Είναι απλά και μόνο γιατί πιστεύει ότι αξίζεις το κόπο, και ίσως ο τοίχος που έχεις υψώσει να μην είναι τόσο δυνατός.

Πρόσεξε όμως φίλε μου γιατί εκεί έξω, κάποιος την έχει βάλει στο στόχαστρό του, και έχει ξεκινήσει διαδικασίες προσέγγισης… ένα μήνυμα μέσα στη μέρα για να δει απλά τι κάνει, ενώ εσύ προσπαθείς να κρατηθείς και να μη στείλεις, μια καληνύχτα, έτσι απλά για να δείξει πως τη σκέφτεται, ενώ η δική σου χαλαρότητα δε σου επιτρέπει ούτε καν σα σκέψη μια τέτοια κίνηση. σε αντίθεση με εσένα φιλαράκι μου, εκείνος είναι κάθε μέρα στη ζωή της διακριτικά. Αποτέλεσμα; Σε λίγο καιρό σε έχει εξοστρακίσει απ το μυαλό της! Εκείνος παίρνει το κορίτσι και εσύ τα κολλήματα σου.

Έτσι λοιπόν φίλε μου χαλαρέ, καταλήγουμε ότι το μεγαλύτερό του ατού ήταν το ενδιαφέρον του.

Μπορεί να βασανίζεσαι από φόβους, από ανασφάλειες,

Μπορεί να μη θες να ανοίξεις τη πόρτα σου γιατί πληγώθηκες,

Μπορεί απλά να θέλεις να ζεις έτσι, αποκομμένος από συναισθήματα, ουσιαστική επαφή και επικοινωνία, μπορεί να μην αντέχεις το σοκ που προκαλεί το να κάνεις έρωτα με συντονισμένο το σώμα και τη καρδιά σου, όμως μια γυναίκα ολοκληρωμένη, δε θα μείνει μαζί σου για να σου κάνει τεμενάδες, γιατί αυτός ο τρόπος ζωής, αυτή η συμπεριφορά, δικαιολογείται ως κάποια ηλικία, που ένας νέος θέλει να μαζέψει εμπειρία, που είναι έφηβος, φοιτητής, γενικά κάνει την επανάστασή του. κάποια στιγμή ο άνθρωπος ωριμάζει, φτάνει κάπου, ανεξαρτητοποιείται, πρέπει να αποκτά βαρύτητα και να φτάνει στην ολοκλήρωση (σα προσωπικότητα).

Γι’ αυτό φίλε μου καλέ, αν δε θες να συναναστρέφεσαι μόνο τις παραπάνω κοριτσοκοπέλες, για το υπόλοιπο της ζωής σου, και αν δε θες χαρακτηρίζουν λέγοντας «μέχρι εκεί είσαι», ψάξε μέσα σου…

Της Μαρίας Χαρίτου
anapnoes
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top