η νοστιμιά στο ταψί...
ΥΛΙΚΑ
- 500 γραμ. πένες
- 300 γραμ. γκούντα τριμμένο
- 400 γραμ. μπέικον, ψιλοκομμένο
- 1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- ελαιόλαδο
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μπέικον με το κρεμμυδάκι και μετά προσθέτουμε και τα μανιτάρια.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να απορροφηθεί το νερό.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γκούντα.
- Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τις πένες, τα βουτυρώνουμε και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
- Ρίχνουμε το μείγμα με τα μανιτάρια και το μπέικον πάνω στα ζυμαρικά και το ανακατεύουμε καλά.
- Πασπαλίζουμε όλο το πυρέξ με τριμμένο τυρί μέχρι να καλυφθεί εντελώς.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.