Περιττο να πω οτι τα εφτιαξα και τα καταβροχθησαν.
Υλικά
- 400 γραμμάρια πλιγούρι
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 2 φρεσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμενα (δική μου προσθήκη)
- Δυόσμο (δική μου προσθήκη)
- 1 αυγό
- αλεύρι για το μειγμα μας και για το πανάρισμα
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- Μουλιαζουμε το πλιγούρι σε ζεστο νερο για 15'
- Στραγγίζουμε πολύ καλά το πλιγούρι και το βάζουμε σε ένα μπωλ
- Προσθέτουμε το αυγό, αλάτι, πιπέρι, το κρεμμυδι, το φρεσκο κρεμμυδάκι, το δυόσμο και όσο αλεύρι χρειαστεί ώστε να πλάθεται
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και παναρουμε στο αλευρι
- Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να ροδίσουν γύρω γύρω
- Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν απο το λάδι
- Έτοιμα να τα σερβίρουμε
cookpad
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.