ΚΕΙΚ αλμυρό με ζαμπόν!!!

0

Θα γίνει η αγαπημένη σας αλμυρή λιχουδιά!!

Υλικά
  • 1/2 κούπα σπορέλαιο
  • 1 κούπα γιαούρτι
  • 2 κούπες κεφαλογραβιέρα
  • 1 κούπα ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 2 κούπες αλεύρι
  • 3 κ.γ. μπέικιν
  • 3 αυγά χωρισμένα σε κρόκο-ασπράδι
  • Λίγο πιπέρι
  • Τυρί κρέμα (προαιρετικά για διακόσμηση)
Βήματα
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τα κροκάδια.
  • Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα και τα ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα με το υπόλοιπο μείγμα.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις πάνω-κάτω
  • Αδειάζουμε σε καλά βουτυρωμένη στενόμακρη φόρμα για 45’ ή μέχρι να ροδίσει από πάνω.
  • Βγάζουμε αμέσως από τη φόρμα Κ αφήνουμε επάνω σε σχάρα να κρυώσει.
  • Μπορούμε να διακοσμήσουμε με τυρί κρέμα το οποίο βάζουμε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής,τουρσί αγγουράκι,ντοματίνια,κάπαρη.
Καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

cookpad
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top