Η πρόταση γάμου αργεί;

0

Το ζώδιό του αποκαλύπτει πώς πρέπει να κινηθείς!

Μια πονεμένη ιστορία, σχέσεις που δείχνουν να μην καταλήγουν πουθενά, αδιέξοδες καταστάσεις που ίσως χρειάζονται ένα μικρό σπρώξιμο, ένα κέντρισμα για να πάνε παρακάτω, να εξελιχτούν, να φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα, βρε αδελφέ! Τζάμπα φάγαμε τα χρόνια μας; Που είναι η πρόταση γάμου ρε αδελφέ; Τι να κάνουμε όμως για να βρεθούμε μπροστά στο δήμαρχο ή τον παπά, για να ακούσουμε το… «Δόξη και Τιμή στεφάνωσον αυτούς»; Να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις, ώστε να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις και επιφυλάξεις του απρόθυμου και αναποφάσιστου συντρόφου, για να φτάσουμε στο ποθητό… μονόπετρο και στην πρόταση γάμου!

ΚΡΙΟΣ

Εδώ έχεις να κάνεις με τον υπερ-εγωιστή του ζωδιακού. Δεν μπορεί κανένας να του επιβάλει μια άποψη, αν δε συμπίπτει με την δική του. Και εδώ θα την πατήσει! Θα κάνεις ότι μπορείς για να του υποβάλλεις την ιδέα ότι κάθε απόφαση που παίρνετε μαζί (ή εσύ) είναι αποκλειστικά και μονό δική του! Στην προκειμένη περίπτωση, κάνε τον να πιστέψει ότι βρήκε κάποιον που τον θεώρει ηγέτη. Αν αξιολογήσει ότι μπορείς να προσφέρεις στιγμές συγκλονιστικές, νέες, πρωτοποριακές, γεμάτες εκπλήξεις εμπειρίες, η προσμονή του θα τον κάνει να ανησυχεί μήπως δεν καταφέρει να σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατ’ αρχήν να βάλουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση: έχεις από χέρι ένα βασικό, βασικότατο πλεονέκτημα. Δε θα ήσουν ποτέ, μα ποτέ σε σχέση με έναν Ταύρο, αν δε σε θεωρούσε κατάλληλη για σύζυγο. Είναι αργός, τι να κάνουμε, πάρε καμιά πρωτοβουλία κι εσύ, τσίγκλησέ τον λιγάκι! Δείξ’ του αυτό που ήδη ξέρει, γιατί ενδόμυχα το ξέρει, ότι δηλαδή είσαι το δέκα το καλό, που θα τον αγαπά όσο κι’ αυτός, που θα του εξασφαλίζει τη συζυγική πίστη, τη σιγουριά, τη θέρμη που αποζητά, τη συντροφικότητα που ποθεί, τον ερωτισμό που του ταιριάζει, λάτρεψε τον και θα γίνει το χαλί που θα πατάς για πάντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έναν Δίδυμο πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, όσον άφορα τις προσδοκίες σου για εκδηλώσεις συναισθημάτων, εσύ όμως να μην επιδεικνύεις φειδώ στην εξωτερίκευση των αισθημάτων σου. Για να μην κινδυνεύει η σχέση σας από την αστάθεια του χαρακτήρα του, μην ξεχνάς ότι είναι δισυπόστατος. Επομένως, το βάρος πέφτει σε σένα να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του, για να μείνει ζωντανή η σχέση και να νοιώσει ότι έχει βρει το ταίρι που τον καταλαβαίνει και που δε θα θέλει να χάσει. Βρες τρόπους που του ανεβάζουν τη λίμπιντο, παίξε με το μυαλό του και… διάλεξε κουμπάρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ν’ απορεί κανείς γιατί δε φάγαμε κουφέτα ακόμη. Με τον Καρκίνο, που αποζητά τη σταθερότητα και εκτιμά αυτό που έχει; Με τον Καρκίνο που χρειάζεται απελπισμένα να σε έχει πλάι του; Με τον Καρκίνο που δε χωρίζει; Που σου χαρίζει γενναιόδωρα αγκαλιές, φιλιά και χάδια; Κάτι δεν κάνεις καλά! Κάλεσε τον στο σπίτι σου, δείξ’ του τι θα πει σπιτική θαλπωρή, οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτικό φαγητό. Γίνε παρούσα, διαχυτική, ρομαντική, συναισθηματική, αφοσιωμένη και κυρίως, αποκάλυψε στο μάξιμουμ τη “μαμά” που κρύβεις μέσα σου. Τότε αυτός θα είναι έτοιμος, από πριν ήταν. Εσύ, φρόντισε μόνο να μάθει τι νούμερο δαχτυλίδι φοράς στον παράμεσο του δεξιού σου χεριού!

ΛΕΩΝ

Τον κολάκεψες τον Λέοντα; Τον προσέχεις; Ξέρει ότι τον θαυμάζεις; Ξέρει ότι τον θεωρείς μοναδικό και ανεπανάληπτο; Του δείχνεις το ενδιαφέρον σου; Δείχνεις το χιούμορ και την υπομονή σου όταν φλερτάρει ή γίνεται περιποιητικός με άλλες; Είσαι ανοιχτόμυαλη, γνωρίζοντας ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι χωρίς προεκτάσεις και διάθεση παρασπονδίας και δεν κακοκαρδίζεσαι; Αυτό σε καταξιώνει στα μάτια του σαν άξιο εν δυνάμει ταίρι του, γιατί θέλει στο πλευρό του σύντροφο εξίσου δυνατή, με αυτοπεποίθηση, σίγουρη και ατρόμητη. Αν του αποδείξεις όλα αυτά, η βέρα είναι δική σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι μια δύσκολη περίπτωση. Επικριτικός χωρίς να δέχεται κριτική, γκρινιάρης, ψειρίζει τα πάντα, ψάχνει παντού για λάθη για να ’χει να λέει, που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και πάνω τους πέφτει. Το να είσαι μαζί του, κάτι λέει! Το να το φτάσετε όμως στον γάμο απαιτεί επίπονες και στοχευμένες προσπάθειες. Επειδή η επαγγελματική επιτυχία ενισχύει την αυτοπεποίθησή του, είναι χρήσιμο να συμβάλεις κι εσύ σε αυτήν, συμβουλεύοντας χωρίς κριτική και διορθώνοντας τα λάθη του, χωρίς αναφορές σ’ αυτά. Πείσε τον με τη συμπεριφορά σου ότι έχει βρει τη μοναδική, ιδιαίτερη γυναίκα, που θα τον ανεβάσει πιο πολύ! Καλή δύναμη!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αποζητά στον γάμο κοινωνική καταξίωση και συναισθηματική κάλυψη. Φύσει εκδηλωτικός και εκφραστικός, εκδηλώνει τον έρωτα του με ποιήματα, πομπώδεις εκφράσεις, με υπερβολή και ρομαντισμό. Ονειρεύεται ότι είναι ο ήρωας ρομαντικών μελό μυθιστορημάτων και περιμένει σαν Δον Κιχώτης να βρει σε εσένα την Δουλτσινέα του. Εσένα σου πάει ο ρόλος; Αν ναι, πρόσεχε πάντα την εμφάνισή σου, να φαίνεσαι ξεχωριστή για τα ταλέντα και την ευαισθησία σου, σαν να είσαι ντίβα της όπερας. Πέραν αυτού, φρόντισε να σε αποδέχεται ο κοινωνικός του περίγυρος και τότε περίμενε να σου προσφέρει γονατιστός το δαχτυλίδι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτοσκοπός του Σκορπιού είναι η Δύναμη και η Εξουσία, ενώ τα εργαλεία του είναι το χρήμα και το σεξ. Καθαρά συναλλαγή! Θυσιάζει τη μοναχικότητά του μόνο για μια γυναίκα που θα προσφέρει σεξ, προσβάσεις και προσόντα χρήσιμα στη διασφάλιση της ανέλιξης και της εκπλήρωσης των φιλοδοξιών του. Αν θέλεις να τον παντρευτείς, φρόντισε να του είσαι χρήσιμη σ’ αυτό. Αντιμετώπισε ζήλειες και καχυποψίες ψύχραιμα και ειλικρινά, είναι ψυχολόγος και διαισθητικός, καταλαβαίνει σαφώς περισσότερα από αυτά που λες ή δείχνεις. Άφησέ τον να απομονώνεται όταν θέλει, σεβάσου τα απωθημένα και τις ευαισθησίες του, κατανόησε τον ψυχισμό του, ώστε να τον κερδίσεις και να σου ζητήσει να είσαι το ταίρι του για μια ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα δύσκολο πρόβλημα για πολύ δυνατή λύτρια. Άραγε είσαι εσύ αυτή; Διασκεδάζεις και δεν πλήττεις στη σχέση σας. Ωστόσο, έναν τόσο ευχάριστο και εύθυμο Τοξότη πώς θα τον… «μαντρώσεις»; Έχεις να κάνεις με έναν έξυπνο και ανεξάρτητο άνθρωπο, που η επινοητικότητα και η ροπή του στην περιπέτεια τον προφυλάσσουν από σοβαρές δεσμεύσεις. Θα πρέπει εσύ να βρεθείς στο ίδιο μήκος κύματος, να γίνεις το ίδιο περιπετειώδης, καθόλου καταπιεστική, να ακολουθήσεις κάθε τρέλα, έμπνευση και επιθυμία, το ίδιο ανεξάρτητη και ελεύθερη, ώστε να σε αναγνωρίσει ως το alter-ego του. Έτσι, μπορεί να σε επιλέξει για σύζυγο, νομίζοντας ότι παραμένει ελεύθερος. Νομίζει μόνο, λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει άραγε καταλάβει ο Αιγόκερως πόσο θα ανέβει κοινωνικά αν σε παντρευτεί; Πόσο πρόθυμη είσαι να γίνεις το πρότυπο της αφοσιωμένης συζύγου, στοργικής μητέρας, εξαιρετικής οικοδέσποινας, απόδειξη της επιτυχημένης επιλογής του; Θα μοιάσεις στη μανούλα του; Θα είσαι κι εσύ μανούλα του; Αρέσεις στην οικογένεια και τον κοινωνικό του κύκλο; Μπορείς να ξεχωρίζεις για το καλό σου γούστο και να σε θαυμάζουν; Να κάνεις την ομορφιά σου να λάμψει; Ναι; Ε, τι κάθεσαι κοπέλα μου; Άνοιξέ του τα μάτια, να καταλάβει τι θησαυρό έχει πλάι του! Πρόβαλε όλα αυτά τα χαρίσματά σου και… καλά στέφανα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αποφασίσει να του δείξεις ότι είσαι αντισυμβατική, αντικομφορμίστρια, ότι ταιριάζεις με τους φίλους του, είσαι χαλαρή και απεχθάνεσαι τον καθωσπρεπισμό; Δε σταματάς σε βιτρίνες με νυφικά; Δεν ανοίγεις συζητήσεις, που να παραπέμπουν σε οικογενειακά παρωχημένα πρότυπα; Κατάφερες να χώσεις τον Υδροχόο και στις δικές σου συντροφιές; Τον έκανες αποδεκτό; Από συλλογικές, οικολογικές δραστηριότητες πώς τα πας; Αντέχεις το ότι ο Υδροχόος σου είναι… χύμα; Όμως, για τα παιδιά σας που θα έλθουν, τι θα είναι καλύτερο; Έχουμε ευθύνες απέναντί τους, ας τα νομιμοποιήσουμε. Τα σκαλιά όμως της εκκλησίας δε θα τα ανεβείς, μάλλον στο Δημαρχείο σε βλέπω!

ΙΧΘΥΣ

Σίγουρα είσαι ένα πλάσμα θεϊκό, που βγήκε από τα παραμύθια, με κορμί θεσπέσιο και με χαρακτήρα διαμάντι, για να ’χεις σχέση με τον Ιχθύ. Φυσικά και είσαι ικανή να τον αγαπάς μέχρι θανάτου. Μαζί σου ξεφεύγει και η ζωή του παύει να είναι πεζή, μαζί δραπετεύετε, μέσα από την μουσική, την Τέχνη, τον εσωτερισμό. Κάνε τον να συνειδητοποιήσει ότι αν παντρευτείτε, αυτός θα μπορεί ανεμπόδιστα να βρίσκεται στον κόσμο του, στις αγαπημένες του ασχολίες και εσύ, εκτός από το να τον συντροφεύεις σ’ αυτές, θα ασχολείσαι και με τα πεζά και καθημερινά. Να δεις με τι ανακούφιση θα σου προτείνει γάμο μετά!

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top