Aγιορείτικη νηστίσιμη μπουγάτσα

0

νόστιμη και νηστίσιμη...

Υλικά:
  • 4 φλιτζάνια γάλα (σόγιας, αμυγδάλου ή ρυζιού)
  • 8 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό5-6 κουταλιές ζάχαρη
  • 3 κουταλιές βιτάμ
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
  • 2 φύλλα σφολιάτα
  • Ζάχαρη, άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τα ανακατεύουμε καλά πάνω στην φωτιά ώσπου να δέσει η κρέμα.
  • Στο τέλος ρίχνουμε το μπέϊκιν και την βανίλια.
  • Σε ένα ταψί ρίχνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
  • Αραδιάζουμε την κρέμα και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας.
  • Αραδιάζουμε την κρέμα και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο.
  • Αλείφουμε με λίγο βιτάμ λιωμένο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φύλλο.
  • Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε την μπουγάτσα με ζάχαρη και άχνη.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

fanpage
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top