νόστιμη και νηστίσιμη...
Υλικά:
- 4 φλιτζάνια γάλα (σόγιας, αμυγδάλου ή ρυζιού)
- 8 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό5-6 κουταλιές ζάχαρη
- 3 κουταλιές βιτάμ
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 βανίλια
- 2 φύλλα σφολιάτα
- Ζάχαρη, άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, το βιτάμ και τα ανακατεύουμε καλά πάνω στην φωτιά ώσπου να δέσει η κρέμα.
- Στο τέλος ρίχνουμε το μπέϊκιν και την βανίλια.
- Σε ένα ταψί ρίχνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
- Αραδιάζουμε την κρέμα και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας.
- Αραδιάζουμε την κρέμα και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο.
- Αλείφουμε με λίγο βιτάμ λιωμένο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φύλλο.
- Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε την μπουγάτσα με ζάχαρη και άχνη.
fanpage
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.