Τι φανερώνει το σχήμα της μύτης σου για τον χαρακτήρα σου;

0

Δες τη φωτογραφία και θα μάθεις!

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας. Ορισμένα, δε, από αυτά αποκαλύπτουν πολλά για το είδος του ατόμου που είμαστε. Ρίξε μια προσεκτική ματιά στην φωτογραφία που ακολουθεί, βρες το σχήμα της μύτης σου και μετά διάβασε τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου.


# 1Ενώ η γέφυρα της μύτης αυτής είναι ευθεία, το κάτω άκρο της γέρνει προς τα κάτω.

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη είναι γνωστό ότι είναι αρκετά περίεργοι και εκφραστικοί. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και ενδιαφέρονται να μάθουν νέα πράγματα και να βιώνουν καινούργιες εμπειρίες. Η ταπεινοφροσύνη τους είναι χαρακτηριστική, αλλά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούν τις σκέψεις τους είναι εντυπωσιακός.

# 2Αυτή η μύτη είναι μακριά, ίσια και μυτερή

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη είναι συνετοί και εξαιρετικά πρακτικοί. Η πίστη είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό τους, όπως επίσης και η μυστικοπάθεια. Θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να τους ξεφύγει κάτι, κάνοντάς τους από τους λίγους αξιόπιστους. Επιπλέον, δεν θα ανοιχτούν ποτέ σε όσους δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

# 3Αυτή η μύτη θυμίζει ράμφος, καθώς στρέφεται προς τα κάτω από τη βάση του οστού της έως την άκρη

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη είναι γνωστό ότι είναι ισχυρογνώμονες, σκεπτόμενοι και οξυδερκείς. Τονίζουν με πάθος τις απόψεις τους και δεν φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους. Αλλά έχουν έντονο το στοιχείο της αυτοθυσίας και μπορεί να γίνουν αρκετά διπλωματικοί αν χρειαστεί. Η σκέψη και η σοφία τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

# 4Το ρινικό οστό αυτής της μύτης είναι καμπυλωτό αλλά το τελείωμά της είναι ίσιο.

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη είναι σωστοί διαχειριστές, οργανωτικοί, αποδοτικοί, αλλά κυρίως ικανοί να καθοδηγήσουν άλλους, δίνοντας το παράδειγμα. Το επάγγελμά τους παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παραμελούν τα δικά τους πρόσωπα. Το μόνο πράγμα που απεχθάνονται είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης και μπορεί να γίνουν έξαλλοι, αν προδοθούν.

# 5Μικρή και λεπτή, είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους μύτης

Οι άνθρωποι με αυτή τη μύτη μόνο συνηθισμένοι δεν είναι. Αποφασιστικοί, δυναμικοί και αυθόρμητοι, συνήθως συμμετέχουν σε πολλές, διαφορετικές δραστηριότητες. Είναι αποτελεσματικοί και χρησιμοποιούν κάθε στιγμή του χρόνου τους. Οι αποφάσεις τους βασίζονται συνήθως στο ένστικτό τους και το ακολουθούν για να κυνηγήσουν ή να παρατήσουν ένα στόχο. Πάντως, συχνά, αυτό που θέλουν.

# 6Τα ρουθούνια είναι πλατιά, η άκρη είναι στρογγυλή, αυτή η μύτη είναι ευθεία και πιο επίπεδη από τις άλλες.

Τα άτομα με αυτή τη μύτη ελέγχουν τα συναισθήματά τους, επίσης, όμως είναι πολύ καλά στο να τα «διαβάζουν» στους άλλους και να δείχνουν συμπάθεια. Είναι εξαιρετικά υπομονετικά και ήρεμα και δεν τους αρέσουν οι προκλήσεις. Η μόνη φορά που χάνουν την ψυχραιμία τους και βγαίνουν εκτός εαυτού είναι όταν αισθάνονται ότι απειλείται η ασφάλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

# 7Αυτή η μύτη έχει μια μικρή καμπούρα στο οστό της, όμως είναι μικρή και μυτερή με την άκρη της στραμμένη ελαφρά προς τα έξω.

Τα άτομα με αυτή τη μύτη είναι πολύ ευαίσθητα. Έχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα και πληγώνονται εύκολα αν και ποτέ δεν το αποκαλύπτουν. Είναι το είδος των ανθρώπων που θα κουβαλάνε επιπλέον… βάρη με χαμόγελο και οι πρώτοι που θα βοηθήσουν, αν τους ζητηθεί. Ο αλτρουισμός είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα τους.

# 8Η γέφυρα της μύτης ξεχωρίζει, ενώ η άκρη είναι στρογγυλή.

Είναι καλοί ακροατές και παρατηρητικοί, το είδος των ανθρώπων που προσπαθούν να καταλάβουν κι όχι να κρίνουν. Ως εκ τούτου, είναι σπουδαίοι φίλοι και συνεργάτες, καθώς συνήθως σκέφτονται αρκετά και αναλυτικά, πριν σχηματίσουν γνώμη.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top