ξεχωριστή λιχουδιά...
ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. φασόλια λευκά ή έγχρωμα Γίγαντες - Ελέφαντες
- 3 μέτρια καρότα
- 2 κλωνάρια σέλινο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 λουκάνικα
- 80ml. ελαιόλαδο
- 200ml. ντομάτα κονκασέ
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Βάζουμε τους γίγαντες σε νερό από την προηγούμενη να φουσκώσουν.
- Τους βράζουμε σε νερό για 30 λεπτά περίπου (να κρατάνε).
- Κόβουμε το κρεμμύδι και τα καρότα σε φέτες, το σέλινο σε μικρά κομματάκια και το σκόρδο σε λεπτές φέτες.
- Σουρώνουμε τους γίγαντες και τους βάζουμε στο ταψί μαζί με όλα τα παραπάνω υλικά, προσθέτοντας τη ντομάτα κονκασέ, λίγο νερό, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο και τα ανακατεύουμε.
- Ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς C.
- Κόβουμε σε φέτες τα λουκάνικα και τα τσιγαρίζουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
- Τα περιχύνουμε στους γίγαντες μαζί με τα υγρά τους.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.