Τα ζώδια αναρωτιούνται «Γιατί είμαι ακόμα μπακούρι, οεο;;;»

0

κι εμείς απαντάμε!

Τι μπορεί να συνέβη κι έχεις μείνει μπακούρι; Με πολύ χιούμορ, σου αποκαλύπτουμε γιατί το κάθε ζώδιο είναι single!

Κριός

Γιατί του έκαναν μια στραβή στο παρελθόν κι αντί να κλάψει να χτυπηθεί, να το ξεπεράσει κάπως -βρε αδελφέ- αρνείται να προχωρήσει γιατί… θύμωσε!

Ταύρος

Γοητεία έχει! Ομορφιά, έχει! Καλό γούστο, έχει! Τι δεν έχει; Όρεξη για να του κάνουν συνοικέσια, αφού ο καναπές αυτή την στιγμή, είναι ο αληθινός του έρωτας!

Δίδυμος

Καλέ αυτός θέλει να βρει, οι άλλοι δεν τον πιστεύουν! Ό,τι και να τους τάξει, πιστεύουν ότι είναι απλά… λόγια! Βρε κάτι μυστήρια! Λόγια; Ο Δίδυμος; Μπααααα…

Καρκίνος

Ο Κριός δεν προχωράει, γιατί… θύμωσε! Ο Καρκίνος δεν γνωρίζει κανέναν γιατί… κόλλησε! Δεν θέλει λέμε το παιδί να ξεπεράσει τον/την πρώην του! Άσε το στον πόνο του, να τον χαρεί, να τον χορτάσει! Μπααααααααααααα!

Λέων

Μα είναι δυνατόν ο Βασιλιάς/Βασίλισσα, να ρίξει το επίπεδο και να καταδεχτεί έναν απλό θνητό δίπλα του/της; Άσε! Θα μείνει μόνος/η της, αλλά στον θρόνο καβάλα! Αμ, πως!

Παρθένος

Α, όλα κι όλα! Δεν μπορεί ένας ολόκληρος Παρθένος να ταιριάσει με την/τον οποιονδήποτε! Πτυχίο έχει; Γλώσσες μιλάει; Την γλώσσα του σώματος; Την Ιαπωνική; Έχει χόμπι; Τρόπους έχει; Από που τους αγόρασε; Ένα επίπεδο έχει ο Παρθένος, να το ρίξει στο πάτωμα; Jamais!!!

Ζυγός

Κάτσε να το σκεφτεί λιγάκι…. Του αρέσει, θα την πάρει! Όχι, όχι… Περίμενε… Δεν είναι πολύ σίγουρος… ή μήπως να έδινε μια ευκαιρία;… Αχ, έμπλεξε πάλι. Κάτσε να το πάρουμε από την αρχή και σε 2-3 χρονάκια, βλέπουμε αν θα έχει καταλήξει κάπου!

Σκορπιός

Σιγά μην ανοίξει ή μην δώσει την πολύτιμη μαύρη καρδούλα του όπου να ναι! Τι λες καλέ; Βλαμμένος είσαι; Θα την κρατήσει σκοτεινά κλειστή και θα την ανοίξει λίιιιιιιιιιιγο μόνο όταν βεβαιωθεί ότι είναι 1000% σίγουρος ότι αυτός/ή που θέλει, αξίζει μια τόση δα ευκαιρία!

Τοξότης

Καλέ αυτός δεν είναι μπακούρι! Έχει σχέση! Απλά δεν θυμάται με ποιον! Και να δεις, στην άκρη της γλώσσας του έχει το ονοματάκι της… Βρε πως την λένε… Τίνα; Κατίνα; Νουγκατίνα; Νουγκατίνα; Φέρτε του μια! Θα την φάει!

Αιγόκερως

Αυτός είναι περιπτωσάρα! Είναι μπακούρι γιατί μπορεί να είναι μπακούρι! Εάν ήταν εύκολο να ήταν κανείς μπακούρι, δεν θα ήταν! Αλλά επειδή είναι δύσκολο χόμπι η μοναξιά, το έβαλε στόχο να αριστεύσει! Είναι μπακούρι από άποψη και είναι το ΝΟ1 μπακούρι! Έτσι για να μάθετε, ζωδιάκια της δεκάρας! Χα!

Υδροχόος

Νομίζει ότι αν μπει σε σχέση, θα κλείσει η πόρτα πίσω του και θα μείνει για πάντα σε σχέση! Τρομάζει με την ιδέα, βάζει τα σπορτεξάκια του και τρέχει στην αντίθετη κατεύθυνση, χωρίς πυξίδα!... Ακόμα τρέχει…

Ιχθύς

Α, δεν είναι μπακούρι! Όχι! Είναι σε σχέση! Κάπου, κάπως, κάποτε και με κάποιον…. Στα όνειρα του… Στον ξύπνιο του, πιο μπακούρι… πεθαίνεις!

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top