Τα 10 χαρακτηριστικά που αγαπάμε στους άντρες

0

δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς...

Είναι πολλά αυτά που μας εκνευρίζουν, που μας θυμώνουν, και πολλά αυτά που δεν μπορούμε να καταλάβουμε στα αγόρια... Υπάρχουν όμως και αυτά τα 10 χαρακτηριστικά των άντρων, εξαιτίας των οποίων δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς...

1. Η αγκαλιά τους: Αυτή η τεράστια αγκαλιά που προκύπτει από τον κατά πολύ μεγαλύτερο θώρακά του, εν συγκρίσει με τον δικό σου... Αυτή η αγκαλιά που μέσα της χώνεσαι, χάνεσαι και προστατεύεσαι από ότι και αν έχει συμβεί...

2. Η κατασκευή τους: Το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένοι και φτιαγμένοι για να επιδιορθώνουν τα υδραυλικά, να συναρμολογούν τα έπιπλα, να αλλάζουν τις λάμπες, να κάνουν όλα αυτά που εσύ όσο και αν προσπαθείς, απλά δεν μπορείς...

3. Η ευαίσθητη πλευρά τους: Όσο καλά και αν την κρύβουν, οι άντρες έχουν πιο ευαίσθητες κεραίες από τις γυναίκες. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν εξωτερικεύουν τις ευαισθησίες τους τόσο εύκολα, θα σε εκπλήξει αυτή η διαφορετική τους πλευρά που θα την μοιραστούν μαζί σου, μόνο όταν αισθανθούν απόλυτα κοντά σου...

4. Η μυρωδιά τους: Το aftershave τους, το body wash τους. Η κολώνια τους. Το φυσικό τους άρωμα . Είναι από αυτά που απλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε!

5. Το μυαλό τους: Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο αντρικός εγκέφαλος λειτουργεί διαφορετικά από ότι ο γυναικείος... Μας τρελαίνει που είναι πιο πρακτικός, πιο συγκεκριμένος, και με πιο καθαρή οπτική απέναντι στα πράγματα.

6. Η αίσθηση του χιούμορ τους: Ο τρόπος που σε μιμείται, ο τρόπος που σε κάνει να γελάς, τα μικρά σας εσωτερικά αστεία, το χιούμορ που επιστρατεύει στις δύσκολες στιγμές... Αυτός ο παράδεισος!

7. Η προστατευτικότητά τους: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτεύσιμο από έναν άνδρα που σου κρατάει το χέρι όταν περνάτε τη διάβαση πεζών, που σου δίνει το σακάκι του γιατί κρυώνεις, που δεν «παίρνει» τα μάτια σου όταν κυκλοφορείτε βράδυ. Από αυτόν τον άντρα που νοιάζεται ειλικρινά για το αν πεινάς, αν κρυώνεις, ή αν φοβάσαι...

8. Τα ρούχα τους: Και ειδικά αυτά τα τεράστια του πουκάμισα, που τα «δανείζεσαι» χωρίς επιστροφή, τα oversided sweaters μέσα στα οποία χάνεσαι, και κουβαλούν πάντα την μυρωδιά του.

9. Η λογική και η ηρεμία τους να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα: Όταν εσύ τα χάνεις, πελαγώνεις και νιώθεις τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια σου… Έρχεται η δική του σκέψη που τα απλοποιεί και τα εξομαλύνει όλα….

10. Το πάθος τους για εμάς: Ακόμα και όταν είσαι άρρωστη, όταν υποφέρεις από κράμπες περιόδου, όταν τον ταλαιπωρείς με τις κυκλοθυμίες σου, και παρόλα αυτά, αυτός είναι εκεί για σένα… Και μόνο για σένα!

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top