Καλοκαιρινή νοστιμιά.
Υλικά
- 10 πιπεριές κέρατο ή Φλωρίνης, καθαρισμένες
- 500 γρ. φέτα τριμμένη
- 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 100 γρ. μυζήθρα τριμμένη
- λίγο ελαιόλαδο
- πιπέρι
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές.
- Αφαιρούμε τα σπόρια από το εσωτερικό των πιπεριών
- Σε μπολ ανακατεύουμε τα τυριά.
- Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γεμίζουμε με το μείγμα τυριών τις πιπεριές.
- Τις τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί ή πυρέξ, περιχύνουμε με λίγο ακόμα ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180οC, στις αντιστάσεις, για 15-20 λεπτά.
mamapeinao
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.