Πως ηρεμούν τα ζώδια

0

Δες όλους τους ιδανικούς τρόπους για να ηρεμήσει κάθε ζώδιο!

Ζούμε στην εποχή των γρήγορων ρυθμών, του τρεξίματος, του άγχους και των συνεχόμενων αυξανόμενων απαιτήσεων ... Μέσα σε όλα αυτά, αναζητούμε τρόπους να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε, να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε το σώμα αλλά και το πνεύμα μας... Δεν είναι πάντα και τόσο εύκολο όμως γιατί ;; Γιατί χάνουμε την ουσιαστική επαφή με τον ίδιο μας τον εαυτό

Μία πολύ συχνά σας ερώτηση είναι «Πώς ηρεμούν τα ζώδια»; Όλοι παραπονιέστε πως ο σύντροφος είναι στην τσίτα, ο εργοδότης στην δουλειά δεν ηρεμεί με τίποτα, η οικογένεια είναι μέσα στα νεύρα και αναζητάτε τρόπους ηρεμίας ...

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι τα πιο νευρικά αλλά και τα πιο ήρεμα ζώδια.

Νευρικά Ζώδια: Κριός, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Υδροχόος

Ήρεμα Ζώδια: Ταύρος, Λέοντας, Ζυγός, Ιχθύς

Ανάλογα με τα φεγγάρια τους: Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως.

Με αυτόν ακριβώς τον «μπούσουλα» πάμε να δούμε πώς μπορεί να ηρεμήσει κάθε ζώδιο (ή και ωροσκόπο)στις στιγμές κρίσης και έντασης:

ΚΡΙΟΣ

Για να ηρεμήσει ένας Κριός θέλει κίνηση, περπάτημα, γυμναστική και σωματική άσκηση για να διοχετεύσει δημιουργικά την ενέργειά του, ώστε στην συνέχεια να μπορέσει να πάει για ύπνο σαν πουλάκι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μαγειρική, οι οικοτεχνίες, η διακόσμηση και η κηπουρική είναι οι δραστηριότητες που πραγματικά ξεκουράζουν και χαλαρώνουν έναν Ταύρο. Αν δεν ασχοληθεί με κάτι από αυτά τότε το ρίχνει στο φαϊ όπου και σε αυτή την περίπτωση ηρεμεί αλλά γκρινιάζει γιατί την άλλη μέρα δεν θα του κλείνει το τζιν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ιδανική λύση για να ηρεμήσει ένας Δίδυμος είναι μία και μόνο μία ... Να ταξιδέψει! Στις περιόδους που το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, η ιδανική λύση είναι η κατεύθυνση προς το Ελευθέριος Βενιζέλος, με προορισμό που θα αποφασιστεί καθ’ οδόν! Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είναι εύκολο να ταξιδεύουμε συνέχεια, ο δίδυμος μπορεί να ηρεμήσει και μία εποικοδομητική κουβέντα ή με το διάβασμα ενός καλού βιβλίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ηρεμεί όταν είναι στην φωλιά του, στο σπίτι του, με τις παντόφλες του και τα αγαπημένα του πρόσωπα! Η αγάπη είναι το μοναδικό αντίδοτο της ηρεμίας του ενώ η αγκαλιά της μαμάς, μαζί με το ζεστό της φαγητό αποτελούν πραγματικά η θεραπεία για κάθε δυσάρεστο συναίσθημα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας ηρεμεί κατά κύριο λόγο με shoppingtherapyωστόσο επειδή το σπορ αυτό είναι αρκετά απαιτητικό και δαπανηρό υπάρχουν και άλλοι τρόποι χαλάρωσης για αυτό το ζώδιο! Ποιοι είναι αυτοί; Φλερτ, διασκέδαση με φίλους, κομμωτήριο, νύχια, περιποιήσεις ....!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος ηρεμεί με την ζεστασιά και την φροντίδα που δίνει σε ένα ζώο, αλλά και με το παιχνίδι με τα κατοικίδια που τον βοηθά να διώξει μακριά το στρες. Η υιοθέτηση λοιπόν ενός μικρού τετράποδου φίλου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον παρθένο να ηρεμεί σε κάθε τεταμένη στιγμή!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός συγκαταλέγεται στα ήρεμα ζώδια ωστόσο τις στιγμές που φορτώνει, πιέζεται και ξεχειλίζει από κούραση ή και ένταση η λύση είναι μόνο μία: Οι αγκαλιές, τα χάδια, τα φιλιά αλλά και να αναλάβεις εσύ για αυτόν όλες του τις σημαντικές υποχρεώσεις για να τον ξεκουράσεις! Περιττό να σου πω ότι τον ηρεμεί η μουσική ή μία καλή ταινία, αρκεί πάντα να έχει και καλή παρέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός για να ηρεμήσει θέλει την απομόνωσή του , την ησυχία του, την ψυχανάλυση των σκέψεων και των συναισθημάτων του και την ησυχία του! Ένας ακόμα καλός τρόπος για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει είναι το διάβασμα ενός βιβλίου αλλά και ... το σεξ... το οποίο πραγματικά τον χαλαρώνει και τον κάνει να βρίσκει και πάλι τις δυνάμεις του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως ο Δίδυμος έτσι και ο Τοξότης αγαπούν τα ταξίδια τα οποία έχουν άκρως χαλαρωτικό χαρακτήρα και τους βοηθούν να φορτίζουν τις μπαταρίες τους! Ο Τοξότης όμως ξεκουράζεται και μέσα από σεμινάρια, νέες δραστηριότητες, ενασχόληση με το διαδίκτυο όπου με όλα αυτά μπορεί πραγματικά να ξεκουραστεί και να γίνει ήρεμος σαν πουλάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι μία δύσκολη περίπτωση ανθρώπου γιατί δεν δείχνει ποτέ την κούραση του και πιέζει πολύ τον εαυτό του προκειμένου να είναι σωστός και όπως πρέπει σε όλα. Για να χαλαρώσει να ηρεμήσει, αρκεί να πάρει μία άδεια από την δουλειά του και να έρθει σε επαφή με την φύση. Επιπλέον ένα οικογενειακό τραπέζι και η επαφή του με πολύ στενούς του ανθρώπους είναι μερικά από τα tipsγια να ηρεμήσει και να νιώσει καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι θέλει ένας Υδροχόος για να είναι ήρεμος; φίλους, δικτύωση, επαφές, ενασχόληση με θέματα της κοινής γνώμης και της επικαιρότητας αλλά και ... φιλανθρωπίες. Ναι, για τον υδροχόο το αντίδοτο που του προσφέρει ηρεμία είναι να νιώσει σημαντικός μέσα από την προσφορά του στο σύνολο.

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς για να ηρεμήσει θέλει ήρεμη, αγαπητή συντροφιά, ατμόσφαιρα, εκδηλώσεις αγάπης, καλό φαγητό αλλά και πολλά όνειρα για σχέδια που αφορούν το μέλλον! Επιπλέον αν και το αποφεύγει, έχει να το παραδεχθεί ότι πάντα τον ηρεμεί, το να απομονώνεται κάποιες στιγμές προκειμένου να τα βρει με τον εαυτό του!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top