Τι ενοχλεί και τι λατρεύει το κάθε ζώδιο σε μία σχέση

0

σώσε την αγάπη σου, με βάση τα θετικά και τα αρνητικά.

Θέλεις να κάνεις μια σχέση και σιχαίνεσαι το ψέμα; Δεν ξέρεις ποιον έχεις πραγματικά απέναντί σου; Άλλα σου δείχνει και άλλα κάνει; Είσαι όμως σε θέση να τον αλλάξεις και να τον κάνεις να υπάρχει μόνο για εσένα; Εγωιστικό, αλλά για να σώσεις τη σχέση σου, είσαι σε θέση να κάνεις θυσίες. Υπάρχουν πράγματα που όλοι θέλουν να τα έχουν σε μια σχέση και πράγματα που όλοι τα απεχθάνονται.

ΚΡΙΟΣ

Τι τον ενοχλεί: αυτός έχει ένα μυαλό που δεν του το αλλάζει ούτε ο ίδιος ο θεός. Πόσο μάλλον εσύ. Εάν του επιβάλεις κάτι που έχει σκεφτεί να κάνει, ας είναι και λάθος, είναι το χειρότερό του. Θέλει να περνάει πάντα η άποψή του και αναγκαστικά πρέπει να την δεχτείς. Ούτε θα του αρέσει να μπεις σε μια σχέση μαζί του και να επαναπαυτείς χωρίς καμία εξέλιξη του μέλλοντος.

Τι λατρεύει: Παρ’ όλο που ο εγωισμός του καλά κρατεί, δεν τον χαλάει καθόλου εάν δείχνεις ότι δέχεσαι όλα αυτά που κάνει και μάλιστα τα θεωρείς και «πρωτοπορία». Του αρέσει, επίσης, να τον ανεβάζεις συνέχεια και να νιώθει ότι έχει ένα άτομο δίπλα του που ανά πάσα στιγμή θα τον θαυμάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι τον ενοχλεί: Σιχαίνεται τη ζήλεια μέσα στη σχέση και θέλει να έχει τη σιγουριά ότι αυτό που έχει απέναντί του, είναι η αγάπη του η μεγάλη. Σε καμία περίπτωση, δεν ανέχεται κενά που θα δημιουργηθούν μεταξύ σας χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο, μόνο και μόνο για να τον κάνεις να σε κοιτάξει.

Τι λατρεύει: Του αρέσει να νιώθει ότι ζει μια πλούσια ζωή γενικά και λατρεύει όταν το ταίρι του έχει τα ίδια κοινά με αυτόν. Θέλει να είσαστε παντού μαζί και ό, τι κάνετε να έχει τη συμμετοχή και των δυο σας, επίσης, εάν η σχέση σας γίνει επίσημη, θέλει να το φωνάξει σε όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι τον ενοχλεί: Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να νιώθει ότι κάνετε παρέα τα ίδια άτομα. Δικά σου και δικά του. Δεν του αρέσουν οι κοινές παρέες και δεν θέλει να του λες τι θα κάνει γενικά. Κανένας έλεγχος που θα πάει και τι θα σου πει.

Τι λατρεύει: Θέλει το μυαλό σου να μην είναι στάσιμο και να είναι σε εγρήγορση όλη την ώρα. Του αρέσει πολύ όταν ζητάει τη γνώμη σου σε ένα θέμα του, να έχεις τη δύναμη να του την λύσεις αμέσως. Θέλει να νιώθει ότι μπορεί να είσαι και το δικό του άτομο, περά από το ερωτικό. Βλέπε φιλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι τον ενοχλεί: Εάν του κάνεις μουτράκια και κρατήσεις απόσταση από αυτόν, τότε θα κλειστεί πιο πολύ στο καβούκι του και θα αρχίσει να κατασκευάζει εικόνες επιστημονικές φαντασίας ότι η σχέση σας πάει στο τέλος της. Αυτός είναι. Είναι μονίμως σε μια αναζήτηση της αγάπης και της αποδοχής.

Τι λατρεύει: Αγάπη και αγάπη και αγάπη και ασφάλεια και μονιμότητα και σιγουριά. Έχει τόση ανασφάλεια με τον εαυτό του που θέλει να του δείχνεις συνέχεια ότι είσαι μόνο για αυτόν και κανέναν άλλο, είναι ο κόσμος σου. Και ότι η σχέση σας θα κρατήσει για πάντα.

ΛΕΩΝ

Τι τον ενοχλεί: Γενικά, ο Λέοντας είναι νάρκισσος και μπορεί να αφιερώσει πολλές ώρες για την εξωτερική του εικόνα, μέχρι να νιώσει ότι φτάνει στο απολυτό της ομορφιάς. Ζει για την ομορφιά και μέσα από αυτήν. Εάν εσύ ξεφύγεις από αυτά τα πλαίσια, της δική σου φροντίδας, τότε του πατάς τον…κάλο.

Τι λατρεύει: Θέλει σε μόνιμη βάση να λαμβάνει απλόχερα από εσένα την αναγνώρισή σου στο πρόσωπό του και ότι είναι ο καλύτερος από όλους. Από την άλλη όμως, δεν θέλει να νιώσει ότι εισβάλλεις στον εσωτερικό του κόσμο. Εκεί είναι το δικό του άβατο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι τον ενοχλεί: Είναι άτομο άρρωστο με την καθαριότητα και την εντέλεια. Όταν βάζει ένα πράγμα σε μια θέση, θέλει να το ξαναβρεί εκεί. Τον ξενερώνει να του παραβιάζουν τον προσωπικό του χώρο. Επίσης, δεν του αρέσουν οι αναβολές και οι αναμονές σε ένα θέμα.

Τι του αρέσει: Του αρέσει να ξέρει ότι το άτομο που έχει απέναντί του, μπορεί να λειτουργήσει σαν το άλλο του εγώ και θα μπορεί να του εμπιστευτεί τα πάντα. Ότι δεν θα το προδώσεις ποτέ και του δείχνεις την αγάπη σου σε όλο της το μεγαλείο. Προσοχή όμως. Μόνο με πράξεις.

ΖΥΓΟΣ

Τι τον ενοχλεί: Το χειρότερο για ένα Ζυγό είναι μέσα στη σχέση να υπάρχουν εντάσεις και φωνές που θα τον αποπροσανατολίσουν από τον σκοπό της αγάπης. Ούτε να του καταπατάς τα ανθρωπινά δικαιώματά του είναι κάτι που του αρέσει.

Τι του αρέσει: Θέλει τα όνειρά σας να τα κάνετε μαζί. Ζητάει και τη δική σου άποψη για την πορεία της σχέσης σας και του αρέσει η ωριμότητα του μυαλού σου. Από την άλλη, λατρεύει και το υψηλό σου γούστο. Τα τρυφερά σου αισθήματα και η λατρεία σου στο πρόσωπό του, απλά θα τον μαγέψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι τον ενοχλεί: Το να προσπαθήσεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του Σκορπιού με ύπουλο τρόπο για να του αγγίξεις τις ευαίσθητες χορδές του, είναι παιχνίδι χαμένο από χέρι. Ούτε του αρέσει να δείχνεις την αγάπη σου και να είναι υπερβολική.

Τι λατρεύει: Επειδή είναι άτομο με πολλά χαρίσματα και αρετές και ό, τι βάλει στο μυαλό του θα το πετύχει, θέλει να λαμβάνει από εσένα αυτόν τον έπαινο. Όχι με δάφνες και υπερβολές, απλά να δει στα μάτια σου τον θαυμασμό σου σε αυτόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι τον ενοχλεί: Θέλει συνέχεια αλλαγές στη ζωή του ο Τοξότης και δεν θα μείνει σε μια σχέση που έχει στασιμότητα και δεν θα λαμβάνει από εσένα καινούριες ιδέες και εμπειρίες. Από την άλλη, δεν του αρέσει να είσαστε αυτοκόλλητοι.

Τι λατρεύει: Θέλει να ζήσει το τώρα και όχι το αύριο, είναι ωραία να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, αλλά για ένα άτομο σαν αυτό, το σήμερα είναι η ζωή του. Εμπειρίες εδώ και τώρα. Ο σεβασμός σου απέναντί του είναι το ιδανικό του αγαθό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι τον ενοχλεί: Εάν κανονίσει κάτι ο Αιγόκερως, είναι νομός, πάει και τέλειωσε, κάνε τα πάντα απλά να δεχτείς την επιλογή του αυτή και μη δείξεις δυσαρέσκεια ακόμα και εάν δεν θέλεις να το κάνεις. Από την άλλη, σταμάτα να τον πιέζεις, το χειρότερό του.

Τι λατρεύει: Είναι ένα άτομο που δίνει μεγάλη αξία στην καθαρότητα της ψυχής. Θα ήθελε να σου κάνει μια ακτινογραφία για να δει το μέσα σου τι λέει. Οπότε, η στάση σου απέναντί του θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και ό, τι νιώθεις απλά να το λες. Με αλήθεια και ξεκάθαρες κουβέντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι τον ενοχλεί: Μέσα σε μια σχέση, ο Υδροχόος τρελαίνεται όταν του αφαιρούν την ελευθερία του και την ανεξαρτησία του, το να μην υπάρχει αρκετός αέρας μεταξύ σας. Θέλει ο καθένας ουσιαστικά να κάνει τη ζωή του, χωρίς φυσικά καμία πίεση.

Τι λατρεύει: Το καλύτερό του είναι να νιώθει ότι παίρνεις μέρος κι εσύ στη προσπάθειά του να αλλάξει τον κόσμο, να βοηθήσει τους ανθρώπους, να υπερασπιστεί τις άξιες και τα ιδανικά του με όλη του την ψυχή. Η παρουσία σου στον αγώνα του αυτό, σε κάνει απλά το άλλο του μισό.

ΙΧΘΥΣ

Τι τον ενοχλεί: Το χειρότερο για τον Ιχθύ είναι να προσπαθείς να του επιβάλεις τις δικές σου απόψεις μέσα στον κόσμο που ζει και να τον κάνεις να μπει σε μια κατάσταση που θα έχει πραγματικά στοιχεία. Θέλει να πλάθει τη σχέση σας αλλά και τον δικό του κόσμο έτσι όπως αυτός ονειρεύεται.

Τι λατρεύει: Είναι ένας ευαίσθητος και ρομαντικός άνθρωπος και έχει αδυναμίες μεγάλες εσωτερικές που πηγάζουν από την αδύναμη προσωπικότητά του. Οπότε η παρουσία σου συνέχεια κοντά του και η προσπάθειά σου να του δείξεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, απλά για να κερδίσεις βαθμούς.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top