Γιατί οι άντρες δε λένε σ’ αγαπώ;

0

Το σ’ αγαπώ είναι μια τεράστια ευθύνη...

Ο άντρας που είστε ερωτευμένες μπορεί να σας αγοράζει δώρα, να σας ανοίγει την πόρτα στο αυτοκίνητο, να σας κατακλύζει με απρόβλεπτες εκπλήξεις, αλλά ακόμα δεν σας έχει πει αυτές τις δυο μαγικές λέξεις: Σ’ αγαπώ! Μήπως αυτό σημαίνει πως δεν σας αγαπάει; Αναρωτιέστε τι μπορεί να σκέφτεται για σας: Απλά θέλει να κάνει μόνο σεξ μαζί σας; Ή έχει βάλει στο μυαλό του ένα περίπλοκο σχέδιο για να σας κατακτήσει μόνο και μόνο για να διασκεδάσει; Οι άνδρες είναι δύσκολο να εκφραστούν. Δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους όπως οι γυναίκες και ορισμένοι έχουν γαλουχηθεί με την πεποίθηση ότι «οι πράξεις μιλούν περισσότερο από τις λέξεις». Το σ’ αγαπώ είναι μια τεράστια ευθύνη και κάποιοι άντρες δεν είναι διατεθειμένοι να το πουν, από σεβασμό και εκτίμηση προς εσάς.

Γιατί λοιπόν οι άνδρες δεν μπορούν να πουν αυτές τις δύο μαγικές λέξεις;

Δεν το αισθάνονται προς το παρόν.

Πιστεύουν ότι η σχέση σας δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Δεν είναι σίγουροι για το πώς αισθάνονται για σας.

Δεν νομίζουν ότι είναι απαραίτητο, η συμπεριφορά τους θα σας το δείξει.


Ο καθένας δείχνει την αγάπη του με διαφορετικούς τρόπους και ο καθένας εκλαμβάνει επίσης την αγάπη από τον άλλον με διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα πολλές γυναίκες δίνουν περισσότερη σημασία στα λόγια για να καλύψουν τις ανασφάλειές τους και να πάρουν επιβεβαίωση. Οι περισσότεροι άνδρες όμως, προτιμούν να δείχνουν την αγάπη τους με πράξεις, όπως για παράδειγμα περνώντας περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη τους, κάνοντας δώρα και δείχνοντας τρυφερότητα και φροντίδα.

Το ζώδιο του άντρα που αγαπάτε μπορεί να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε εάν αυτός είναι εξωστρεφής, ανοιχτός τύπος ή εσωστρεφής και σιωπηλός, αν είναι τρελός για σας ή απλά θέλει να διασκεδάσει μαζί σας. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας ότι μερικοί άνδρες είναι συναισθηματικοί και άλλοι είναι εγκεφαλικοί.

❤ ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα πει το «σ’ αγαπώ» μόνο αν θέλει να σας κατακτήσει και εσείς του έχετε προβάλει αντίσταση εδώ και αρκετό καιρό. Είναι εκδηλωτικός και εξωστρεφής, αλλά προσέξτε μη σας βαρεθεί εύκολα!

❤ ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα εκφράσει την αγάπη του κάνοντας απλά πράγματα για σας, κατά πάσα πιθανότητα εργασίες που θα βοηθήσουν την καθημερινότητά σας. Θα σας πει το «σ’ αγαπώ» με αισθησιασμό και τρυφερότητα.

❤ ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί να λέει «σ’ αγαπώ» την Δευτέρα, αλλά μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει αλλάξει άποψη. Είναι ένας άντρας άστατος και είναι δύσκολο να κρατήσει το ενδιαφέρον του για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός κι αν έχει πλανήτες σε Σταθερά ζώδια, που τον προσγειώνουν.

❤ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει «σ’ αγαπώ», εφ’ όσον είστε ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να φέρει στο σπίτι του και να γνωρίσει τη μητέρα του και τα προσφιλή του πρόσωπα, και έχει στο μυαλό του να κάνει οικογένεια μαζί σας.

❤ ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πιθανό να αναφωνήσει τον έρωτά του μπροστά σε μια κατάμεστη αίθουσα! Το «σ’ αγαπώ» περιέχει δράμα, στόμφο και περηφάνια και είναι ειλικρινές, ποτέ δε θα σας πει ψέματα. Όταν σας το πει, σίγουρα το εννοεί.

❤ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θα κάνει τα πάντα για να σας εξυπηρετήσει και θα σας πει το «σ’ αγαπώ» με λέξεις, αλλά μπορεί και να σας κριτικάρει για το οτιδήποτε κι εσείς να τον αμφισβητήσετε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σας αγαπάει.

❤ ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι πολύ τρυφερός και ρομαντικός και δε θα εκφράσει την αγάπη του μόνο με το «σ’ αγαπώ», αλλά και με λουλούδια, τραγούδια, σοκολάτες και κρατήσεις σε καλά εστιατόρια. Αν σας έχει πει αυτές τις δυο μαγικές λέξεις, αναμένετε να ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

❤ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα πει το «σ’ αγαπώ» αφού έχει ερευνήσει τα οικονομικά και τα περιουσιακά σας στοιχεία, το ιστορικό των πρώην σχέσεων σας και το βάθος των δικών σας συναισθημάτων. Ίσως και να σας κάνει τεχνάσματα και σας… βασανίσει πρώτα.

❤ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα σας μεταφέρει στον κόσμο της περιπέτειας, αλλά μπορεί να φοβάται να πει το «σ 'αγαπώ», γιατί αυτό σημαίνει δέσμευση και περιορισμό της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του. Μη θεωρήσετε όμως ότι δεν αισθάνεται τίποτα!

❤ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα εκφράσει την αγάπη του με πράξεις περισσότερο, παρά με λόγια. Σπάνια θα ακούσετε να σας λέει το «σ’ αγαπώ», αλλά θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια, συζητώντας τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας.

❤ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν εκφράζει τα συναισθήματά του εύκολα και μπορεί να τα καλύψει κάτω από το πρόσχημα της φιλίας. Θα πει το «σ’ αγαπώ» και θα εννοεί ότι σας αγαπά όπως όλους τους φίλους του! Και εσείς θα μείνετε να αναρωτιέστε…

❤ ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θα προσπαθήσει να σας πει «σ’ αγαπώ», αλλά θα σας μπερδέψει με τα μισόλογα, τις αλληγορίες και τις ασάφειές του. Όταν όμως το εννοεί πραγματικά, θα σας αφιερώσει ένα τραγούδι και θα σας πάει σε ένα ρομαντικό μέρος.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top