Τα ζώδια και οι αναποδιές του χαρακτήρα τους!

0

Πως θα τις εξαφανίσεις;

Αγάπαγε τον φίλο σου με τα ελαττώματά του, λέει μια παλιά ελληνική παροιμία, και εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να διαφωνήσουμε.. Αλλά να, όταν η/ο σύντροφό μας εκδηλώνει πιο εύκολα τα ελαττώματα παρά τα προτερήματά του πόσο να αντέξουμε;

★ Κριός
Κάτω από την επιφάνεια: Οι Κριοί αν και εκφράζουν το αντίθετο, μπορούν τελικά να είναι ήρεμοι σε μια σχέση, να βγάλουν τρυφερότητα και να γίνουν διαλλακτικοί με τους άλλους. Να συμφωνήσουν μαζί σας και να σας κάνουν όλα τα χατίρια.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Ο Κριός για να κάνει όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να μην το καταλάβει, να μη νιώσει ότι πάτε να του αποσπάσετε κάτι. Επειδή είναι πνεύμα αντιλογίας, ζητήστε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλετε για να τον φέρετε με τα νερά σας.

★ Ταύρος
Κάτω από την επιφάνεια: Μπορεί να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, όταν με σθένος υποστηρίζει την άποψη του και φαίνεται ξεροκέφαλος να σας ακούσει και να ασπαστεί πως δεν υπάρχει μόνο μαύρο αλλά και άσπρο. Όταν πεισμώνει δεν συνηθίζει να κάνει πίσω και να υποχωρεί.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Ο καλός λόγος λένε βγάζει το φίδι από την τρύπα. Ένα άγγιγμα τρυφερό, μια καλή κουβέντα ο Ταύρος μπορεί να γίνει αλοιφή.

★ Δίδυμοι
Κάτω από την επιφάνεια: Παρά τη συνήθη αστάθεια του χαρακτήρα του, μπορεί να αναπτύξει σταθερότητα στη συμπεριφορά του απέναντι σας και να μην εμφανίζεται διπρόσωπος και διπλωματικός. Ένας Δίδυμος μπορεί να πάψει να είναι ιδιότροπος και ασυνεπής απέναντι σας.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Ο Δίδυμος είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Μπορεί να φαντάζει σκληρός αλλά στην πραγματικότητα μέσα του είναι ευσυγκίνητος. Του αρέσει η επικοινωνία και δεν έχετε παρά να του δείξετε τα αισθήματα σας και αυτό που σας ενοχλεί, με τρόπο τέτοιο που θα τον έκανε να λυγίσει.

★ Καρκίνος
Κάτω από την επιφάνεια: Αν και ανασφαλής, μπορεί να μετατραπεί σε ένα πιο αισιόδοξο και σίγουρο για τον εαυτό του άνθρωπο. Να νιώσει σιγουριά ότι έχει δυνατότητες για πολλά, χωρίς να ξεσπά επάνω σας για να τις κρύψει. Να σας λέει τι νιώθει και τι τον ενοχλεί, χωρίς να τα κρατά μέσα του και να γίνεται εσωστρεφής.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά, μια αγκαλιά, ένα χάδι, καταφέρνει να κάνει τον Καρκίνο βούτυρο στο ψωμί σας. Το σίγουρο είναι πως οι φωνές δεν φέρνουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. O Καρκίνος θέλει την καλή του την κουβέντα και το μπράβο του, με αποτέλεσμα να ξεπερνά κάθε του ανασφάλεια, που είναι η πηγή του κακού για την αρνητική του συμπεριφορά του απέναντι σας.

★ Λέων
Κάτω από την επιφάνεια: Ένας Λέων μπορεί να σταματήσει να είναι δογματικός και να μην είναι κάθετος με εσάς και τους γύρω του. Είναι ικανός να κάνει πίσω όταν πρέπει, προκειμένου να μην σας στεναχωρήσει και σας πληγώσει. Μπορεί ακόμη και να σας δώσει πολλά παραπάνω από όσα του ζητάτε ή του δίνετε, αν και δεν το συνηθίζει.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Ναι, ο Λέων μπορεί να γίνει υποχωρητικός και δοτικός, όταν καταλάβει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Όταν με επιχειρήματα καταλάβει πως κάνει λάθος και παρεκκλίνει με την συμπεριφορά του. Αν κάποιος απλά του ζητήσει να κάνει κάτι, ο Λέων δεν θα το κάνει. Αντίθετα, αν ακούσει κάποιο επιχείρημα σοβαρό, θα ζυγίσει την κατάσταση και θα πράξει αντίστοιχα.

★ Παρθένος
Κάτω από την επιφάνεια: Ο Παρθένος κατά βάθος μπορεί να πάψει να είναι γκρινιάρης, να μην είναι τελειομανής σε βάρος εσάς όλων που αποζητάτε να ζείτε την στιγμή. Μπορείτε να τον κάνετε να σταματήσει να ανησυχεί για όλα αγχώνοντας και πιέζοντας σας.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Η έκφραση «όλα καλά θα πάνε» μπορεί να είναι σωτήρια και να παρασύρει τον Παρθένο. Αν τον κάνετε να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια, αν καταλάβει πως δεν έχει λόγο να ανησυχεί στο πλάι σας για τίποτε, τότε όλα αυτά που τον εμποδίζουν να νιώσει ελεύθερος στη ζωή του αλλά και μαζί σας θα οδηγήσουν προς το καλύτερο τη σχέση σας.

★ Ζυγός
Κάτω από την επιφάνεια: Ο Ζυγός μπορεί να σταματήσει να είναι αναποφάσιστος, να μη σας παιδεύει με τα πισωγυρίσματα του, να πάψει να είναι τόσο φιλάρεσκος και να κοιτάξει εσάς και τις ανάγκες σας.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Αν φέρετε προ εκπλήξεως έναν Ζυγό, αν τον κάνετε να μην έχει χρόνο για δεύτερη επιλογή, τότε θα αποφασίσει να κάνει όσες παρορμητικές κινήσεις επιθυμείτε, στην κατεύθυνση που του δείξατε. Όσο δείχνετε ότι ξαφνιάζεστε ευχάριστα από τις κινήσεις του Ζυγού, τόσο τον κάνετε να θέλει να γίνεται πιο παρορμητικός και συνεργάσιμος μαζί σας.

★ Σκορπιός
Κάτω από την επιφάνεια: Ο Σκορπιός μπορεί να αναδείξει και μια άλλη πλευρά του εαυτού του, να γίνει ευαίσθητος και πιστός σε μια σχέση. Επίσης, αν του κάνετε κάτι που δεν του αρέσει, να μην εκδικηθεί. Βεβαίως και μπορεί ένας Σκορπιός να μην είναι τόσο κτητικός και ζηλιάρης μαζί σας! Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Το ευαίσθητο σημείο τους: Δεν θέλει καθοδήγηση και υπενθυμίσεις ο Σκορπιός. Αν δεν του γκρινιάζετε και δεν του λέτε τι είναι αυτό που δεν κάνει σωστά, μέσα από την σιωπή σας μπορείτε να τον φέρετε εκεί που θέλετε στα μέτρα σας.

★ Τοξότης
Κάτω από την επιφάνεια: Ο Τοξότης μπορεί να αναδείξει την άλλη πλευρά του εαυτού του, να γίνει ήρεμος μαζί σας και να μην έχει εκρήξεις στα αισθήματα του. Να έχει σταθερότητα στην διάθεση του και να μην αναζητά συνεχώς την ελευθερία του. Ένας Τοξότης είναι ικανός τελικά, να μπει σε μια σχέση και να σας αφοσιωθεί.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Ο Τοξότης θέλει επιχειρήματα και δεν μπορεί να δεχθεί τίποτε αν δεν τεκμηριώνεται από αυτά. Δεν μπορεί να δεχθεί κάτι χωρίς να έχει μια εξήγηση, θέλει να ξέρει γιατί πρέπει να το κάνει.

★ Αιγόκερως
Κάτω από την επιφάνεια: Οι φήμες που θέλουν τον Αιγόκερω να είναι τσιγκούνης και μοιρολάτρης, να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους και να είναι επιφυλακτικός μαζί τους, μπορούν απλά να παραμείνουν φήμες. Πως;

Το ευαίσθητο σημείο τους: Οι Αιγόκεροι θέλουν να λάβουν πραγματική και ανιδιοτελή αγάπη μέσα από πράξεις και όχι λόγια. Τότε πραγματικά μπορούν να παραδοθούν άνευ όρων. Ενώ στην αρχή μπορούν να έχει μια άκαμπτη στάση, αν δεν τον πιέσετε καθόλου, τότε μπορείτε να αλλάξετε έναν Αιγόκερω και να τον φέρετε στα μέτρα σας.

★ Υδροχόος
Κάτω από την επιφάνεια: Ο Υδροχόος μπορεί να γίνει πιο προβλέψιμος και να πάψει να είναι τόσο άστατος στην συμπεριφορά του και στα αισθήματα του. Όταν πεισμώνει να μην είναι άκαμπτος, αλλά να δίνει ευκαιρίες. Ένας Υδροχόος μπορεί να πάψει να είναι απόμακρος με τους ανθρώπους. Πως;

Το ευαίσθητο σημείο τους: Ο Υδροχόος είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Αν τον ρίξεις στο φιλότιμο, αν και μπορεί να δείξει λίγο θυμό στην αρχή, στη συνέχεια θα κάνει το πρώτο βήμα προσέγγισης και θα σας δείξει έμπρακτα ότι μετάνοιωσε για την άδικη συμπεριφορά του.

★ Ιχθύες
Κάτω από την επιφάνεια: Ο εσωστρεφής Ιχθύς μπορεί τελικά να σου πει το παράπονο του, να σου μιλήσει ανοιχτά, χωρίς να γκρινιάζει γι’ αυτά που τον απασχολούν και τον ενοχλούν. Μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες, αν και δεν το συνηθίζει, και στο τέλος να γίνει μαζί σας πιο ρεαλιστής.

Το ευαίσθητο σημείο τους: Ο Ιχθύς για να κάνει όλα τα παραπάνω, χρειάζεται μόνο εμψύχωση. Το κουμπί του είναι να καταφέρετε να τον κάνετε να πάρει τα πάνω του. Αν νιώσει ότι μπορεί να κάνει και να πετύχει πολλά, τότε θα έχετε μια ονειρεμένη σχέση.

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top