Τηγανιτά χόρτα

0

Ταιριάζει πάρα πολύ με τα ψητά σας.

Υλικά
Για 4-6 άτομα
  • 1 κιλό βλίτα πλυμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 100 γραμμάρια τυρί φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπερι
Εκτέλεση
  • Πλένουμε και καθαρίζουμε τα βλίτα.
  • Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
  • Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
  • Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι.
  • Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρουμε.
  • Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Όταν πάρει χρώμα,αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά- σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.
  • Τα αφήνουμε λίγα λεπτά να βράσουν και προσθέτουμε τη φέτα ώστε να λιώσει μέσα στα χόρτα.
  • Ενώ ανακατεύουμε τη φέτα με τα χόρτα προσθέτουμε λίγο πιπέρι.

sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top