Ταιριάζει πάρα πολύ με τα ψητά σας.
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Για 4-6 άτομα
- 1 κιλό βλίτα πλυμένα
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 100 γραμμάρια τυρί φέτα
- Αλάτι
- Πιπερι
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα βλίτα.
- Στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
- Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι.
- Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρουμε.
- Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
- Όταν πάρει χρώμα,αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά- σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύουμε με το κρεμμύδι.
- Τα αφήνουμε λίγα λεπτά να βράσουν και προσθέτουμε τη φέτα ώστε να λιώσει μέσα στα χόρτα.
- Ενώ ανακατεύουμε τη φέτα με τα χόρτα προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.