απλά πεντανόστιμο... 
Υλικά συνταγής
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένα
 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
 - 2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
 - 5-6 ασπρομανίταρα κομμένα σε λεπτές φέτες
 - 250 γρ. κίτρινη κολοκυθα
 - 1 γλυκοπατατα
 - 250 γρ. μπρόκολο
 - 1 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ ( στα μεγάλα σούπερ μάρκετ)
 - 400 γρ. γαλα καρύδας
 - 1/2 φλ. ζωμό κότας
 - 2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
 - αλάτι
 - πιπέρι
 - λίγος ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
 
- ρύζι μπασμάτι
 
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί.
 - Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα.
 - Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους.
 - Προσθετουμε την κολοκυθα, την γλυκοπατατα και το μπρόκολο.
 - Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά.
 - Τέλος προσθέτουμε το ζωμό και το γάλα καρύδας.
 - Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα.
 - Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
 - Σερβίρουμε με ρύζι.
 
argiro


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.