Είναι κάποιοι άνθρωποι…άγγελοι

0

κι εσύ τυχερός που σε άγγιξαν…

Είναι κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τις αγκαλιές…που λατρεύουν το χάδι, που χάνονται σε μια όμοφη μυρωδιά…

Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο αυθόρμητοι και θα σε ζεστάνουν με το γέλιο τους, με τον καλό τους λόγο, μ’ένα μήνυμα, με δυο λόγια αγάπης.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους αρέσει να κάνουν εκπλήξεις, να δίνουν χαρά, μακριά από κανόνες, ‘πρέπει’ και ‘μη’. Θα σου τραγουδήσουν στη μέση του δρόμου, θ’ανοίξουν διάπλατα την αγκαλιά τους, θα σου ανακατέψουν τα μαλλιά και θα σου τσαλακώσουν τον τέλειο γιακά, για να σου θυμίσουν πως η χαρά υπάρχει στα απλά πράγματα.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που ζουν για την αγάπη και θέλουν να την εκφράσουν με πράξεις απλές, καθημερινές… με μια κουβέντα που έχει μέσα της φροντίδα, μ’ένα χάδι, μ’ένα πρωινό καφέ…με το σκέπασμα της πλάτης σου μέσα στη νύχτα, με το γλυκό φιλί για καλημέρα στο αγουροξυπνημένο σου πρόσωπο…

Είναι κάποιοι άνθρωποι που ξεκινούν τη μέρα τους με μια φωτεινή καλημέρα σε όλους κι αν είναι μακριά, με ένα μήνυμα τόσο ζεστό όπως ο ήλιος.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που γράφουν αράδες διαλέγοντας κάθε λέξη που θα ντύσει αυτό που νιώθουν. Κι είναι εκείνοι που θα βρουν το στίχο εκείνο που γράφτηκε για όσα νιώθουν, μόνο και μόνο για να στον αφιερώσουν. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα γίνουν ποιητές και στιχουργοί για να σου μεταδώσουν το μεγαλείο της αγάπης…

Είναι κάποιοι άνθρωποι που θα επινοήσουν μια παγκόσμια μέρα για να βρουν αφορμή να τη γιορτάσουν μαζί σου!

Είναι κάποιοι άνθρωποι που θα σταθούν δίπλα σου ακόμα και μέσα στη σιωπή, που τόσο έχεις ανάγκη…που θα σου αφήσουν χώρο, ακόμα κι αν θέλουν να τρέξουν κοντά σου. Που θα σε νιώσουν ακόμα κι αν η ψυχή κλείνει ερμητικά…και θα είναι εκεί να σε καλωσορίσουν στο φως μετά το ταξίδι στο σκοτάδι.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που θα σε ζεστάνουν με το γέλιο της ψυχής τους…θα γίνουν ο καθρέφτης σου, για να σου θυμίσουν πόσο πολύ αξίζεις, πόσο χρειάζεται να σε αγαπάς. Στα μάτια τους, σαν τους κοιτάξεις θα καθρεφτίσεις την αγάπη, άδολη, αγνή και ελεύθερη, έτσι ακριβώς όπως είναι…

Είναι κάποιοι άνθρωποι που δε διστάζουν να πουν ‘σ’αγαπώ’ και να το εννοούν.
Δε θα το σκεφτούν, δε θα επιτρέψουν στον εγωισμό να λογοκρίνει…θα στο χαρίσουν απλόχερα γιατί το ένιωσαν και θέλησαν να το μοιραστούν.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που θα σου μάθουν να πετάς ψηλά, ελεύθερα, που θα σε μάθουν να τολμάς…

Είναι οι ίδιοι εκείνοι άνθρωποι που θα σε μάθουν ν’ακούς την καρδιά σου…να μην την εγκλωβίζεις στο στενό κουστούμι της λογικής.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που μαζί τους θα ονειρευτείς, θα ταξιδέψεις…είναι η καρδιά, είναι η ψυχή…


Είναι κάποιοι άνθρωποι, που θα το καταλάβεις μόλις τους κοιτάξεις…

Κάπου διάβασα πως όποτε ο Θεός θέλει να σώσει έναν άνθρωπο στέλνει κάποιον να τον αγαπήσει…

Αυτοί οι άνθρωποι είναι άγγελοι, κι εσύ τυχερός που σε άγγιξαν…

Χαρά Μαρκατζίνου
kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top