Αν έχετε πιπεριές στο ψυγείο αχρησιμοποίητες, τότε δοκιμάστε τες σε πίτα
Υλικά
Για 4-6 άτομα
- 2 φύλλα σφολιάτας εμπορίου
- 2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
- 2 πιπεριές πορτοκαλί ψιλοκομμένες
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1/4 κιλού φέτα σκληρή
- Λίγο γάλα εβαπορέ
- 5 αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Δυόσμος
- Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τις πιπεριές, τις σοτάρουμε για 10 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει με τα χέρια μας. Ρίχνουμε ακόμα το γάλα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές.
- Στρώνουμε το φύλλο σε ένα μέτριο ταψί, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα μας και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
- Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.