Ο αισθηματικός πόθος και η... τρέλα των ζωδίων!

0

πώς εκφράζουν τον πόθο τους τα 12 ζώδια.

Ο αισθηματικός πόθος είναι ένα είδος …τρέλας, η αδρεναλίνη των συναισθημάτων που κάνει τη συνηθισμένη ζωή να φαίνεται διαφορετική στα μάτια του ερωτευμένου. Είναι η εμμονή με κάποιον που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν. Αγαπάμε σαν τρελοί και θέλουμε να μας αγαπάνε με τον ίδιο τρόπο. Είναι η πιο ισχυρή αίσθηση, μια έντονη προσκόλληση σε κάποιον άλλον και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε τρελό και πολλές φορές απαιτούμε να έχουμε την αγάπη του άλλου. Να είμαστε όλη τη νύχτα μαζί, να μιλάμε, να ζηλεύουμε παράφορα ίσως… Συνεχώς σκεφτόμαστε το πρόσωπο που είμαστε παθιασμένοι και είμαστε εξαρτημένοι από την αγάπη του.

Είμαστε σε μια κατάσταση ευφορίας, όπου εξιδανικεύουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο, δίνοντας του ιδιότητες και χαρακτηριστικά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ακόμα κι αν το αγαπημένο μας πρόσωπο έχει ατέλειες, τις παραβλέπουμε και το θεωρούμε αξιολάτρευτο. Μας κάνει να νιώθουμε ολοκληρωμένοι, είναι η …αδελφή ψυχή που περιμέναμε! Και επειδή τα συναισθήματά μας είναι τόσο έντονα, προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι αυτό που νιώθουμε είναι αληθινό. Αυτή η τρέλα, αυτός ο εθισμός είναι πάθος…

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα άτομο που ζηλεύει πολύ και ακολουθεί το ένστικτό του. Θα ανάψει γρήγορα ο ερωτικός πόθος του και θα θέλει να τον ζήσει εδώ και τώρα. Οι σεξουαλικές ορμές του είναι έντονες, αλλά πολύ σύντομες. Θέλει να κρατά τη φωτιά του πάθους αναμμένη και να ανάψει και τον εραστή του. Είναι τολμηρά παθιασμένος και πρόθυμος να αναλάβει αρκετά ρίσκα για να διατηρήσει τον ερωτικό πόθο του ζωντανό. Αγαπάει με την πρώτη ματιά, ξετρελαίνεται και τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε αυτό το πάθος. Ένας …απαγορευμένος καρπός τον προσελκύει σε μεγάλο βαθμό και είναι πρόθυμος να τον αποκτήσει με κάθε κόστος, έτοιμος να δώσει τον εαυτό του για την πραγματοποίηση του ερωτικού του πόθου.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο συναισθήματα και ερωτικός πόθος είναι το ίδιο πράγμα. Το πάθος του είναι βαθύ και συγκλονιστικό, είναι σε εξέλιξη μέχρι το … τέλος και δεν έχει σημασία πόση πίκρα του προκαλεί. Μπρος στην ικανοποίηση του ερωτικού του πόθου, δεν τον σταματάει τίποτα, ούτε η κριτική, ούτε η ταλαιπωρία ή εμπόδια οποιουδήποτε τύπου. Είναι ρομαντικός, αισθησιακός και ενδιαφέρεται για το σεξ και το πάθος, ως προοίμιο για μια σχέση. Από τη φύση του είναι μαζεμένος και έχει την ανάγκη να αγγίζει. Ο πόθος του ανάβει με αγκαλιές, φιλιά, μασάζ και καλό σεξ. Αυτή τη σεξουαλική φαντασίωση και το πάθος θέλει να τα κάνει πράξη. Αν είστε το είδος του προσώπου που του αρέσει να δοκιμάζει νέα στυλ και τεχνική, σίγουρα θα θέλετε να απολαύσετε τον ερωτικό πόθο του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερωτικός πόθος ενός Διδύμου γίνεται πολύ πιο έντονος, όταν ο εραστής του είναι ένας ζωντανός και ενδιαφέρων συνομιλητής, επειδή το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτόν είναι το πνευματικό επίπεδο του συντρόφου του και προτιμά ένα πνευματώδες άτομο. Ωστόσο, ο Δίδυμος δείχνει τον ερωτικό του πόθο, χρησιμοποιώντας κάποιες φορές … «βρώμικα» λόγια, όταν κάνει έρωτα, ενώ κοιτάζει στα μάτια το σύντροφό του… Έχει μια άγρια σεξουαλική επιθυμία, αλλά δεν είναι επιθετικός ως εραστής. Μπορεί να έχει αισθησιακές ερωτικές φαντασιώσεις. Η ποικιλία και η αλλαγή είναι το αλατοπίπερο της ζωής του για να μη βαριέται και του τελειώσει το πάθος του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα ήρεμο ζώδιο του Νερού. Όταν βλέπει τις επιθυμίες του να εκπληρώνονται, η ευαισθησία του και τα βαθιά του συναισθήματα μετατρέπονται σε ερωτικό πόθο. Σε κάθε σεξουαλική σχέση ψάχνει για την αγάπη, την κατανόηση και την υποστήριξη. Σε αντάλλαγμα, είναι έτοιμος να δώσει τον εαυτό του και το πάθος του στο σύντροφό του. Πιστεύει ότι θα πρέπει το σεξ να είναι κάτι διαφορετικό και ο ερωτικός πόθος κάτι μοναδικό. Έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της αφής και είναι πολύ αισθησιακός. Για να νιώσει το πάθος, θα πρέπει να είναι συναισθηματικά δεμένος με τον/την αγαπημένο/η του/της. Είναι πολύ ευμετάβλητος και ευαίσθητος.

ΛΕΩΝ

Ό Λέοντας θέλει να κυριαρχήσει, όταν κάνει έρωτα και ο ερωτικός του πόθος είναι πολύ έντονος που θέλει οπωσδήποτε να τον εκδηλώσει. Του αρέσει να ακούει κομπλιμέντα και θέλει επαίνους για το τρελό του πάθος, όταν παρέχει τις υπηρεσίες του. Την εκτίμησή του στο …κρεβάτι την δείχνει με το παραπάνω… Η έντονη σεξουαλικότητα και ο ερωτικός του πόθος πηγάζουν από το φυσικό του ένστικτο. Έχει βαθιά ανάγκη να εκφράσει με κάθε τρόπο το πάθος του και να το μοιραστεί με το σύντροφό του. Πιστεύει ότι γεννήθηκε για να ζήσει μια παθιασμένη περιπέτεια ζωής και πάντα ψάχνει για ένα σύντροφο που θα μοιραστεί την υπέρτατη ηδονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει ένα γλυκό χαμόγελο, ξέρει πώς να κάνει εγκεφαλικά παιχνίδια και έχει ποικίλες σεξουαλικές φαντασιώσεις για να εξιτάρει τον ερωτικό πόθο του συντρόφου της. Θα τον κάνει να είναι ενθουσιώδης και τον προκαλεί με τη δύναμη του πάθους και της σεξουαλικής έξαψης. Υπάρχουν όμως φορές, ειδικά όταν σκέφτεται πολύ, που θεωρεί τον ερωτικό πόθο μια αδυναμία της ψυχής που θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με το μυαλό. Έχει την τάση να αναλύει τα συναισθήματά της, προσπαθώντας να τα κοντρολάρει, με το να είναι ορθολογιστική. Αν θέλετε να κατακτήσετε την Παρθένο και να έχει πάντα ερωτικό πόθο για σας, μην ξεχάσετε να είστε καθαροί και να βάζετε ένα απαλό άρωμα!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ερωτύλος από τη φύση του και είναι δύσκολο κάποιος να του αντισταθεί, αλλά θα πρέπει να είναι υπομονετικός μαζί του, επειδή γι’ αυτόν σε μία σεξουαλική σχέση, είναι σημαντικό το άλλο άτομο να του καλύπτει τόσο τις ρομαντικές, όσο και τις παθιασμένες φαντασιώσεις του. Είναι ευχάριστος και με …άγρια ένστικτα. Θα κάνει τα πάντα για να μην είναι μόνος και είναι σε θέση να επικοινωνεί με τον ερωτικό του σύντροφο. Θέλει να αγαπηθεί πραγματικά, αλλά και να νιώσει έντονα τον ερωτικό πόθο. Τότε μπορεί να σας διδάξει ένα τέχνασμα στο …κρεβάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό, το σεξ είναι πραγματικά ερωτικός πόθος, με όλη τη σημασία της λέξης, που πρέπει να συνοδεύεται με …συναισθηματική έκρηξη. Έχει πολύ έντονο ερωτισμό, μεγάλη δύναμη και …αντοχή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Οποτεδήποτε, οπουδήποτε και κάθε φορά είναι έτοιμος να κάνει σεξ για να ικανοποιηθεί, ζώντας το πάθος. Ο ερωτικός πόθος του είναι τόσο έντονος που θα μπορούσε να κάνει έρωτα για ώρες με έναν τρόπο εκφραστικό, ζώντας τις στιγμές και λαμβάνοντας συναισθηματική και σεξουαλική ικανοποίηση στο έπακρο. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα άτομο σαν τον Σκορπιό θέλει να έχει πλάι του έναν σύντροφο που να έχει τον ίδιο ερωτικό πόθο με αυτόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι απλός και θέλει λίγο …σπρώξιμο για να ανάψει ο ερωτικός πόθος του και να δείξει τις ικανότητές του στο κρεβάτι, οι οποίες εξαρτώνται και από τις σεξουαλικές …ικανότητες του συντρόφου του. Χρειάζεται βοήθεια για να αρχίσει το ερωτικό παιχνίδι και να ανάψει το πάθος του. Είναι σχετικά εύκολο να τον προκαλέσετε και να τον ερεθίσετε και μερικές φορές προτιμά το γρήγορο σεξ. Αλλά μην έχετε και πολλές απαιτήσεις ή να είναι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά το σεξ. Αν τον ανάψετε και τον προκαλέσετε με διάφορα παιχνιδάκια, ο ερωτικός πόθος του για σας θα φουντώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μπορεί να κρύψει κάτω από τη μάσκα της αδιαφορίας και του πάγου τον ισχυρότερο ερωτικό πόθο, ο οποίος είναι συγκρατημένος, προκειμένου να απαλλαγεί από τα επικίνδυνα συναισθήματα. Ο ερωτικός πόθος του θέλει χρόνο για να ανθίσει. Έχει μια πολύ σοβαρή και υπεροπτική στάση και γι’ αυτό πολλές φορές χάνει τη διασκέδαση στο σεξ. Όταν ο ερωτικός πόθος εξασθενήσει, συνήθως κρατάει τη σχέση, γιατί το συναίσθημα και η σταθερότητα είναι πολύ σημαντικά γι’ αυτόν. Φαίνεται λίγο σκληρός, γιατί δεν αφιερώνει χρόνο και ενέργεια, αν δεν υπάρχει πιθανότητα να έχει τη σεξουαλική επαφή και τον ερωτικό πόθο που επιθυμεί. Μπορεί να φαίνεται ήρεμος φαινομενικά, αλλά υποκινείται από το πάθος του και έχει σαφή επίγνωση της κατάστασης στη σχέση του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο αισθησιασμός και ο ερωτικός πόθος του Υδροχόου εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική του φαντασία. Του αρέσει να ονειρεύεται κάτι περίεργο και να δημιουργεί μια μυστικιστική εικόνα στο μυαλό του. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας για να κρίνουμε τον ερωτικό πόθο του Υδροχόου, διότι μπορεί να είναι παθιασμένος, αλλά ταυτόχρονα, μπορεί επίσης να κρατήσει τον άλλον σε απόσταση. Ο ερωτικός πόθος του πηγάζει από το μυαλό του και η επικοινωνία είναι βασική γι’ αυτόν για να διεγείρει το πάθος του. Θα απολαύσει το σεξουαλικό πάθος, διατηρώντας οπτική επαφή με το σύντροφό του. Δίνει και λαμβάνει ενέργεια μέσα από τα μάτια και διεγείρεται ιδιαίτερα, όταν συμβαίνει αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Ο ερωτικός πόθος για τον Ιχθύ είναι αισθησιακός και επιζητά πνευματικό σύνδεσμο με το σύντροφό του, για να νιώσει την έκσταση του πάθους. Είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός, αλλά δε θέλει να κυνηγήσει τον εραστή του. Θέλει να κολυμπήσει στα βαθιά νερά των συναισθημάτων και να λύσει όλα τα προσωπικά του προβλήματα στο κρεβάτι και το σεξ θεωρείται βασικό γι’ αυτόν. Συνήθως είναι πολύ ρομαντικός και έχει έντονο σεξαπίλ που θα μπορούσε να κάνει το σύντροφό του να έχει τρελό ερωτικό πόθο μαζί του. Όταν έχει πάθος, είναι πρόθυμος να δοκιμάσει τα πάντα. Μπορεί να γίνει ακαταμάχητα παθιασμένος, αν είστε κολλημένοι στο δίχτυ της γοητείας του.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top