“Ουάν Νάι Στά είχαμε και στο χωριό μου”
Μια κατάθεση ψυχής από τον Μάστερ του είδους…

0

Γιατί εγώ έχω κάνει χιλιάδες «ουά νάι στα»!

Άντε ρε να ‘ούμε…άντε ρε που μου έμαθαν όλοι το «ουάν νάι στα»…

Άκουγα τις προάλες στο ραδιόφωνο τη φίλη μου τη Νατάσσα τη Μανίτσα (που με έκανε δημοσιογράφο εδώ να ‘ούμε…) που έκανε ραδιόφωνο με εκείνη την Ελένη την «Ξου… Ξε» πως τη λένε… Αυτήν την εκπομπή με τα αισθησιακά και τα ερωτικά να ‘ούμε που είναι κάθε Δεύτερα να ‘ούμε (ενν. P.S. I LOVE YOU στο KISS MY GRASS RADIO)

Μπήκα κι εγώ στο «τσα» (ενν. chat) και ήτανε κάτι γατάκια εκεί μέσα, που μου το ‘παίζανε όλοι «μπήχτες» να ‘ούμε. Σε ποιον ρε…; Στον «Δε Κοκ» ρε…; Στον άρχοντα του «ουάν νάι στα» να ‘ούμε;

Με πόσες ρε; Όχι να μας πείτε με πόσες να ‘ούμε γιατί εμείς έχουμε πάει με… αμέτρητες να ‘ούμε… Θα σας πω εγώ να ‘ούμε για αυτά καθ΄ότι και ειδικός να ‘ούμε.

Πρώτα απ’ όλα…Εντοπισμός του στόχου να ‘ούμε. Το γεράκι το έμπειρο πρέπει να κόβει το μάτι του να ‘ούμε. Μη πάς και πέσεις πάνω σε καμιά ψιξο-παρθένα να ‘ούμε και σ’ αρχίσει τα «όχι δε θέλω», «δεν τα κάνω εγώ αυτά», «είμαι ταγμένη στο θεό» κτλπ να ‘ούμε. Πρέπει και η γυναίκα να το θέλει να ‘ούμε. Έτσι; Πρέπει να είσαι εσύ γεράκι και αυτή λεοπάρδαλη να ‘ούμε. Αυτό θέλω, αυτό θέλεις, μπαμπ, γκράγκ, φακ, γκόου να ‘ούμε. Όχι πολύ «προ-φιλογογία» να ‘ούμε γιατί κουράζει να ‘ούμε.

Κανόνας νούμερο 2 να ‘ούμε. Έσω έτοιμος πάντα να ‘ούμε! Αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει παντού να ‘ούμε, έτσι; Στον καμπινέ, στο «ξεναδοχείο», στο τραμ, στο τρόλει, στο παγκάκι, στο κινηματοθέατρο, παντού να ‘ούμε. Εδώ δεν έχει, «δε μπορώ» και «είμαι κουρασμένος» να ‘ούμε. Και αν δε μπορείς… Να πάρεις χαπάκι να ‘ούμε. Πρέπει να είσαι πάντα αρματωμένος να ‘ούμε.

Κανόνας νούμερο 3 να ‘ούμε. «H τακτοποίηση» να ‘ούμε πρέπει να γίνεται «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, πουλέψατε» να ‘ούμε. Δε χρειάζεται να ‘ούμε μετά να το αναλύσουμε και γιατί και έτσι και γιουβέτσι και… «να μιλήσουμε για ‘μας» και που πάει η κοινωνία σήμερα και τέτοια να ‘ούμε. Τελειώνεις, βάζεις σώβρακο, πανταλόνι και τον «πουλόπουλο» ρε να ‘ούμε. Μη μείνεις εκεί να ‘ούμε γιατί ελοχεύει κίνδυνος να ‘ούμε να μείνεις για πάντα να ‘ούμε.

Μπορεί αυτή να σου αρχίσει τα να πάμε για καφέ να ‘ούμε και θα «ήθελα να σε ξανά δω» και «εμείς οι δυο ταιριάζουμε» και «να ‘ρθούμε πιο κοντά ψυχικά» κτλπ. Μην ενδώσεις να ‘ούμε γιατί μετά θα σου ζητάει γάμους και βαφτίσα να ‘ούμε. Ιδιαίτερα αμά είσαι καλός στο «ντούρου ντούρου» να ‘ούμε… Τους προσέχουν αυτούς να ‘ούμε… Τους θέλουνε να ‘ούμε… Να τους δέσουνε να ‘ούμε…

Κανόνας νούμερο 4 να ‘ούμε. Δεν αφήνουμε ούτε κινήτό, ούτε καρτοκινητό, ούτε σταθερό, ούτε ταμπλέτα ούτε τίποτα. Κόψε το δίαυλο «τση επικοινωνίας» να ‘ούμε με τη μία να ‘ούμε. Μπλόκ! Τέλος να ‘ούμε! Τείχος Βερολίνου και σιδηρούν παραπέτασμα να ‘ούμε! Πρέπει να μη μπορεί να σε βρει ούτε με ντετέκτιβ μετά να ‘ούμε. Κοίτα μη σου πέσει καμιά κάρτα ή ξεχάσεις κανά σταυρουδάκι ή χαιμαλί να ‘ούμε. Θα σε βρει και μετά «η άλλη» θα στα βάλει «φρομ μπιχάιντ» να ‘ούμε. (όχι γιατί κάποιοι μας λένε ότι δε μιλάμε και καλά Αγγλικά να ‘ούμε… Και μιλάμε και γράφουμε να ‘ούμε)

Κανόνας νούμερο 5 να ‘ούμε. Αν σου άρεσε και εσένα να ‘ούμε μην κολλήσεις στα «ουάν νάι» και να τελειώσουμε να ‘ούμε και «είμαι τρέντη» να ‘ούμε. Και «ουάν και του και θρι» να ‘ούμε…

Μωρέ όσο μπορείς να «τη βάζεις» και να «τη ξανά βάζεις» να ‘ούμε. Και θα βρεις και άλλη μετά «ουάν νάι» και μετά κι άλλη κι άλλη να ‘ούμε. Μην κολώσεις να ‘ούμε, έτσι; Όρμα στο μεζέ να ‘ούμε. Τώρα θα κολλήσουμε στο πόσες φορές να ‘ούμε; Ο Μπίλης να μπει μέσα κι όλα τ’ άλλα δευτερεύοντα να ‘ούμε.

Ελπίζω να σας βοήθησα με την εμπειρία και την ειδικότητα μου στο θέμα να ‘ούμε… Γιατί εγώ έχω κάνει χιλιάδες «ουά νάι στα»!

THE COCK
kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top