με τα φρέσκα λαχανικά της μεσογειακής κουζίνας.
Στα παιδιά τέτοιες εξωτικές ονομασίες κάνουν πραγματικά εντύπωση. Ενδιαφέρονται να μάθουν τι ακριβώς είναι, πώς φτιάχνονται, γιατί ονομάζονται έτσι. Καλέστε τα σήμερα στην κουζίνα, δείξτε τους αυτά τα λεπτά ασιατικά ζυμαρικά και μάθετέ τα να τα συνυάζουν με τα φρέσκα λαχανικά της μεσογειακής κουζίνας.
Υλικά
Υλικά
- 1 πακέτο noodles (κινέζικα ζυμαρικά)
- 3-4 καρότα που έχετε βράσει προηγουμένως
- 1 φλιτζάνι φασολάκια
- 2 μεγάλα κολοκυθάκια, που θα κόψετε σε μακριές, λεπτές λωρίδες
- 2 κούπες καλαμπόκι
- 1 κόκκινη πιπεριά μεγάλη
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 1 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια φετούλες
- 4 κ.σ. σόγια
- Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα noodles σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας, προσθέτοντας 2 σταγόνες λάδι για να μη κολλήσουν και σουρώνουμε.
- Σε αντικολλητικό σκεύος με 2 κουτ. σούπας λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να ξανθήνει, προσθέτουμε καρότα, πιπεριά, μανιτάρια, φασολάκια και κολοκυθάκια και τα ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα noodles ανακατεύουμε καλά να ενωθούν με τα λαχανικά, προσθέτουμε τη σόγια και ανακατεύουμε.
- Σερβίρετε το πιάτο σας ζεστό.
infokids
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.