Αυτό που θέλουν οι… άνθρωποι

0

Και δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα.

Όπου και να γυρίσεις το μάτι σου, διαβάζεις έρευνες σχετικά με αυτό που θέλουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα και το αντίστροφο.

Για τις γυναίκες, ο κατάλογος των προσόντων περιλαμβάνει στιβαρά μπράτσα, μυώδες κορμί, χρήμα που συνοδεύεται από καλό αυτοκίνητο, σε πολλές περιπτώσεις όπως αναφέρουν οι υποτιθέμενες έρευνες κι ένα εξοχικό στη Μύκονο για μαύρισμα το καλοκαίρι (αν και τώρα με τον ΕΝΦΙΑ δεν ξέρω αν συμφέρει, για να μην σχολιάσω τον φόρο πολυτελείας για την πισίνα) και φυσικά, να είναι καλός στο κρεβάτι.

Και όπως σωστά, καταλάβατε δεν εννοώ στο να αλλάζει σεντόνια.

Τον θέλουμε μηχανή του σεξ.

Μας χάλασαν κι εμάς ‘Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι’.

Πάνε τα στερεότυπα και οι παλιές καλές εποχές που ήταν προνόμιο των ανδρών να σχολιάζουν τι θέλουν στο κρεβάτι από μία γυναίκα.

Τώρα, κάνουμε κι εμείς ακριβώς το ίδιο με σας.

Σχολιάζουμε τα πάντα κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα.

Αντίστοιχα, οι άνδρες θέλουν την γυναίκα…

Μερικές φορές πραγματικά απορώ για το τι θέλετε. Τη μία, τη θέλετε δυναμική και την άλλη υπάκουη.

Κάποιοι προτιμούν τον συνδυασμό αλλά λυπάμαι που σας απογοητεύω, αυτό δεν γίνεται. Είναι εκ φύσεως αντίθετο. Εν πάσει περιπτώσει, κι εσείς πάνω κάτω τα ίδια με μας θέλετε, υποστηρίζει η έρευνα.

Συγγνώμη που σας δίνω λιγότερο χώρο, αλλά ως γυναίκα μου βγαίνει κι ένας φεμινισμός.

Όπως και να’ χει, λίγο πολύ οι έρευνες δεν κάνουν διάκριση και αντιγράφουν η μία τα συμπεράσματα της άλλης, είτε αφορά στις γυναίκες, είτε στους άνδρες.

Οκ, χαλαρώστε λοιπόν.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι φαίνονται και δεν θα μιλήσω για το ανδρικό φύλο για αυτονόητους λόγους, αλλά για το γυναικείο νομίζω πως μπορώ.

Λοιπόν αγόρια, για να ρίξετε μια γυναίκα στο κρεβάτι σας, δεν αρκεί να είστε ο ένας, ο απόλυτος θεός με την ατελείωτη κορμάρα- όχι πως μας χαλάει δηλαδή-αλλά πώς να το κάνουμε;

Καμία, μα καμία ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν τύπο που όταν ανοίγει το στοματάκι του τα «μαργαριτάρια» διαδέχονται το ένα το άλλο κι ας είναι πρότυπο ομορφιάς.

Επίσης, είναι ουτοπικό να πιστεύει κανείς πως επειδή διαθέτει χρήμα, έριξε κάθε τύπισσα στο κρεβάτι του.

Και οκ, άντε και την έριξες.

Μεγάλε, η μαγκιά είναι να μπορείς να την κρατήσει εκεί και ο τρόπος είναι ένας.

Μεταξύ μας, πάντα το ήξερα αλλά την ατάκα που ‘έγραψε’ στο μυαλό μου την είπε κάποτε ένα αγαπημένο πρόσωπο-άνδρας, παρακαλώ. Ναι, κι εμένα εντύπωση μου έκανε.

Το ομολογώ.

Μου έκανε εντύπωση γιατί εξέφραζε ακριβώς αυτό που είχα κι εγώ στο μυαλό μου.

Μια γυναίκα την ρίχνει στο κρεβάτι του και την διατηρεί εκεί ο έξυπνος άνδρας, αυτός που μπορεί να κάνει σεξ μαζί της εγκεφαλικά.

Άλλωστε, όλα τα άλλα είναι εύκολα πια.

Μην πω ότι τα βρίσκει και σε πληθώρα κανείς.

Το παν είναι η επικοινωνία.

Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον του οποίου τα εγκεφαλικά κύτταρα να ταιριάζουν με τα δικά σου;

Πολύ! Και δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα.

Νατάσα Γκουτζικίδου
kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top