Τα ζώδια στο σπίτι. Με ποια μπορείς να συμβιώσεις;

0

το κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά.

Ο χώρος του σπιτιού είναι πολύ σημαντικός για τον καθένα μας, γιατί μέσα σε αυτό περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας ή χαλαρώνουμε όταν επιστρέφουμε από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του, προσωπικό στυλ διακόσμησης του σπιτιού του ή του ιδιαίτερου προσωπικού του χώρου μέσα σε αυτό. Αλλά και στη συμβίωση, είτε με πρόσωπα της οικογένειας, είτε με ερωτικό σύντροφο, είτε με φίλους, το κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά, μπορεί να κάνει υποχωρήσεις, αλλά μπορεί να θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε ζήτημα που αφορά το σπίτι. Εδώ λοιπόν, έρχεται η αστρολογία να σου φανερώσει με ποια ζώδια μπορείς να έχεις ηρεμία μέσα στο σπίτι σπίτι και με ποια θα υπάρχουν εντάσεις!

Κριός

Ο Κριός μέσα στο σπίτι εφαρμόζει πάντα τους κανόνες εκείνους, που θα τον βοηθήσουν να συνυπάρξει με το ταίρι του, μέσα σε μια αρμονία ερωτικής δημιουργίας. Φτιάχνει το σπίτι του με ζωντανά χρώματα και με έπιπλα που θα ταιριάζουν με το δικό του, προσωπικό στυλ. Χρειάζεται όμως και τη γαληνή μέσα σε αυτό, οπότε θα φροντίσει το δωμάτιό του να έχει χαλαρά χρώματα και άνεση χώρου. Το σπίτι για αυτόν παίζει σημαντικό ρολό και το φροντίζει αρκετά.

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει να περνάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Επίσης, λατρεύει και το καλό φαγητό, οπότε σίγουρα στο σπίτι του θα βρεις μια κουζίνα με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Αγαπά την οικογενειακή θαλπωρή, γι’ αυτό και το σπίτι του έχει στυλ οικογενειακό. Στη διακόσμηση, πάντα ζητά και τη γνώμη του συντρόφου του, ώστε μαζί να φτιάξουν το τέλειο σπίτι των ονείρων τους. Σίγουρα θα απολαύσεις όμορφες ερωτικές στιγμές μαζί του, μέσα στο σπίτι σας.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος επιδιώκει το σπίτι του να έχει πάντα μια ερωτική ατμόσφαιρα, ενώ ο προσωπικός του χώρος θέλει να είναι χαλαρός και άνετος. Φυσικά, θα υπάρχουν άπειρα βιβλία παντού, αφού είναι λάτρης του διαβάσματος. Χαλαρώνει και περνάει αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι, γιατί το αγαπά και το φτιάχνει με πολύ αγάπη. Το ταίρι του θα βρίσκεται μέσα σε ένα χώρο που θα μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει ήρεμες ερωτικές, αλλά και πνευματικές στιγμές. Η συνύπαρξη μαζί του σίγουρα θα προσφέρει στιγμές ανανέωσης, αλλά και… μόρφωσης.

Καρκίνος

Για το Καρκίνο το σπίτι είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή του. Αγαπά πολύ την οικογενειακή ατμόσφαιρα και φροντίζει ο χώρος του να αποπνέει θαλπωρή. Θέλει να περνά πολύ ώρα μέσα σε αυτό, είτε με τους φίλους είτε με το ταίρι του. Περιποιείται τους πάντες με αγάπη και είναι άψογος οικοδεσπότης. Λατρεύει να κάνει δουλείες στο σπίτι και φυσικά αν έχει κήπο, φροντίζει να τον περιποιείται με αγάπη. Μαγειρεύει πολύ για τους δικούς του ανθρώπους και το τραπέζι του είναι πάντα γεμάτο με φαγητά και απολαύσεις. Νιώθει ότι το σπίτι του, του ανήκει αποκλειστικά και θέλει να βρίσκεται συνεχεία μέσα σε αυτό, να το χορτάσει όσο πιο πολύ μπορεί.

Λέων

Μέσα στο σπίτι ο Λέοντας θέλει να περνάει καλά και φροντίζει να υπάρχει καλή ποιότητα ζωής σε αυτό. Του αρέσει να υπάρχουν ζωντανά χρώματα και εάν έχει παιδιά, σίγουρα αυτά θα περνούν πολύ όμορφα, μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό περιβάλλον. Θέλει να υπάρχει μεγάλη οργάνωση όσο αφορά τα πάντα μέσα στο σπίτι και φροντίζει ο ίδιος να ελέγχει τα πάντα. Όλα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους. Το φαγητό σε συγκεκριμένη ώρα, η καθαριότητα του σπιτιού θα γίνεται συστηματικά και το παιχνίδι θα έχει το δικό του ωράριο. Ίσως όμως αυτό το πρόγραμμα μερικές φορές τον κάνει να πιέζεται πολύ και να μη ζει τις απλές καθημερινές στιγμές.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι λάτρης του σπιτιού και πάντα σε αυτό υπάρχει καθαριότητα, ενώ φυσικά όλα είναι στην εντέλεια. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα αξεσουάρ, που θα τον βοηθήσουν σε μια όμορφη και άνετη ζωή. Φροντίζει τα πάντα μέσα σε αυτό και φυσικά λατρεύει την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Αν έχει οικογένεια, σίγουρα θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι. Από την άλλη όμως, η μανία του να είναι όλα στην εντέλεια τον κάνει μερικές φορές γκρινιάρη, απότομο και απόμακρο.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει μέσα στο σπίτι του να υπάρχει γαληνή και ηρεμία, όποτε φροντίζει ακόμα και η διακόσμηση να είναι χαλαρή και άνετη. Τα χρώματα που επιλεγεί θα αποπνέουν ηρεμία και θα ξεκουράζουν το μάτι. Επίσης, φροντίζει να μην έρχεται σε αντιπαράθεση με τους άλλους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και λατρεύει την αρμονία στις ανθρώπινες σχέσεις. Ακόμα και με το ταίρι του, είναι λίγες οι φορές που θα τσακωθεί και με την υπομονή του θα αποφύγει τις εντάσεις και τους καυγάδες. Άρα, το σπίτι του θα παίξει σημαντικό ρολό ακόμα και σε αυτό. Ένα όμορφο δείπνο με τη συνοδεία απαλής μουσικής, είναι το καλύτερό του. Και να έχεις νευρά μαζί του, θα τα ξεπεράσεις σύντομα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει το σπίτι που έχει ανέσεις και διακόσμηση, που θα τον βοηθά να χαλαρώνει. Θέλει να μπορεί να ξεκουραστεί μέσα σε αυτό και να αφήσει τις αισθήσεις του να ταξιδέψουν σε… άλλους πλανήτες. Από την άλλη, επιθυμεί να τον ακούνε όσοι συνυπάρχουν μαζί του μέσα στο σπίτι και επιδιώκει να έχει αυτός τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά τη συμβίωσή τους. Αγαπά την οικογενειακή ατμόσφαιρα και φυσικά τα παιδιά. Ό,τι πρόβλημα προκύψει μέσα στο σπίτι του, θα το λύσει άμεσα και θα φροντίσει να επικρατήσει ξανά η γαληνή και ηρεμία.

Τοξότης

Γενικά το σπίτι του Τοξότη αποπνέει αισιοδοξία και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, και σίγουρα δε θα βαρεθείς αν συγκατοικείς μαζί του. Είναι πολύ ενεργητικός μέσα σε αυτό και λατρεύει να υπάρχουν παντού ζωντανά χρώματα. Επίσης, η βιβλιοθήκη του είναι γεμάτη με βιβλία, αφού του αρέσει να μαθαίνει συνεχώς καινούρια πράγματα. Βεβαίως, θέλει να περνάει ο λόγος του μέσα στο σπίτι και όσοι ζουν μαζί του να τον ακολουθούν. Το σπίτι του Τοξότη θα πρέπει να του προσφέρει ασφάλεια και μια υγιή ζωή, για να νιώθει ολοκληρωμένος.

Αιγόκερως

Για να ζήσεις με έναν Αιγόκερω μέσα στο ίδιο σπίτι, θα πρέπει να φροντίσεις να έχεις τάξη και πειθαρχία στη ζωή σου. Γιατί αυτό το ζώδιο ξέρει πολύ καλά πώς να βάζει τη ζωή του μέσα σε σωστά καλούπια και δεν αφήνει τον εαυτό του να παρασύρεται. Σίγουρα αυτό είναι καλό για τον ίδιο, αλλά το θέμα είναι να μπορείς και εσύ να ακολουθείς τους δικούς τους κανόνες. Το σπίτι του, το φροντίζει μοναδικά και το διακοσμεί με τέτοιο στυλ, ώστε να μπορεί να χαλαρώσει μέσα σε αυτό και να βρίσκει την ψυχική του γαληνή και ηρεμία.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα φτιάξει το σπίτι του με το δικό του, προσωπικό στυλ και όχι με βάση τα καθιερωμένα. Είναι ανεξάρτητο ζώδιο και θέλει παντού και πάντα να βάζει τη σφραγίδα του. Από την άλλη, αφήνει τα άτομα που συγκατοικεί μαζί τους, να έχουν την ελευθερία τους μέσα σε αυτό, αλλά σίγουρα χωρίς να καταπιέζουν τον ίδιο. Η βιβλιοθήκη του είναι τεράστια και θα βρεις σίγουρα βιβλία που έχουν σχέση με το μυστήριο και την αστυνομική λογοτεχνία. Του αρέσει να διαβάζει ψυχολογία και φιλοσοφία και θέλει να έχει τον δικό του προσωπικό και ελεύθερο χρόνο μέσα στο σπίτι του. Λατρεύει να περνάει ώρες μέσα σε αυτό και να χαλαρώνει.

Ιχθείς

Μέσα στο σπίτι του ο Ιχθύς θα βάλει τη δική του προσωπική πινελιά και του αρέσει να βρίσκει χρόνο για να απολαμβάνει την προσωπική του ελευθερία και ηρεμία. Φτιάχνει το χώρο του με άνεση και σίγουρα τα άτομα που συνυπάρχουν μαζί του, θα ζουν σε ένα περιβάλλον που θα τους προσφέρει άνεση και φυσικά καθαριότητα. Αγαπά την οργάνωση και τα πάντα βρίσκονται στη θέση τους. Δεν του αρέσει η αταξία και η ανακατωσούρα. Όταν έχει σχέση είναι πολύ κάλος με το σύντροφό του, αλλά θέλει μερικές φορές το δικό του χρόνο και χώρο. Εξάλλου και ο ίδιος δίνει χώρο και χρόνο στα άτομα που βρίσκονται κοντά του. Το σπίτι γι’ αυτόν, είναι το δικό του καταφύγιο δημιουργίας.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top