Καιρός να μάθεις τι είδους ψεύτης είσαι...

0

Όσο και να το κρύψουμε όλοι μας λέμε κατά καιρούς ψέματα, ο καθένας για διαφορετικό λόγο!

Τα ψέματα έχουν υπάρξει από καταβολής κόσμου. Λέμε ψέματα για να προστατεύσουμε τους άλλους, τον εαυτό μας, ή ακόμα και ακριβώς επειδή νιώθουμε να μας αρέσει. Είναι η ανθρώπινη φύση, αλλά η φύση των ψεμάτων δεν είναι το ίδιο για όλους.

Με βάση τα ζώδιά μας, έχουμε διαφορετικούς τρόπους που λέμε ένα ψέμα και πώς χειριζόμαστε μετά τα επακόλουθά του! Υπάρχουν εκείνοι που αισθάνονται ένοχοι και για να αποφύγουν όσο το δυνατόν την αποκάλυψη της ενοχής τους, ψεύδονται περισσότερο. Άλλοι δεν αισθάνονται την ανάγκη να πουν ψέματα, προτιμώντας να είναι ειλικρινείς, θεωρώντας το ψέμα μια ανεντιμότητα. Άλλοι, εν τω μεταξύ, είναι φυσικοί ψεύτες. Γι 'αυτούς, το ψέμα είναι μια μορφή εξωφρενικής αφήγησης.

Κριός: Ο Κριός δεν είναι και πολύ ικανός στα ψέματα. Δεν εξυπηρετεί ένα σκοπό με αυτά. Ο Κριός δεν έχει την δύναμη για να αντιμετωπίσει το δράμα που ακολουθεί η αποκάλυψη ενός ψέματος! Και όταν λέει κάποτε ένα ψέμα, δεν το θεωρεί σαν μια μεγάλη υπόθεση.

Ταύρος: Ο Ταύρος είναι πεισματάρης με αυτά και προτιμά τα πράγματα να πάνε φυσιολογικά στο δρόμο τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν πρέπει να πει ένα μικρό αθώο ψέμα, για να έρθουν τα πράγματα σύμφωνα με ό, τι θέλει, δεν θα το κάνει!

Δίδυμος: Ο Δίδυμος είναι άτακτος και επιζητά την προσοχή από τους ανθρώπους. Έχει έντονο επικοινωνιακό ταλέντο, ώστε να μπορεί να λέει πράγματα επάνω σε μια ιδιοτροπία του και οι άνθρωποι τον πιστεύουν! Είναι τόσο καλός σε αυτό, που θα καταλήξετε να μην αναρωτηθείτε καν, αν είναι αλήθεια ή όχι.

Καρκίνος: Πιστός και πονόψυχος, ο Καρκίνος ψεύδεται μόνο για την προστασία σας, είτε πρόκειται για κίνδυνο από κάποιον άλλο ή από τα δικά σας συναισθήματα. Γι 'αυτούς, ένα ψέμα είναι κάτι περισσότερο από έναν τρόπο να σας διαβεβαιώσει ότι όλα είναι μια χαρά - ακόμη και αν δεν είναι! Και ένα τέτοιο ψέμα σκοπιμότητας, προέρχεται μόνο από την καλοσύνη της καρδιάς τους.

Λέων: Όπως οι Δίδυμοι έτσι και οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή από τους ανθρώπους γύρω τους. Έτσι, όταν σας πουν μια ιστορία, μπορεί να ξεκινούν ως αλήθεια, αλλά καταλήγουν σε μια υπερβολική αλήθεια σε βαθμό ψέματος! Το κοινό τους συνήθως μένει έκπληκτο από τις υπερβολικές ιστορίες τους.

Παρθένος: Οι όσο το δυνατόν περισσότερο αναλυτικοί Παρθένοι δεν ψεύδονται. Όπως ο Κριός, το βρίσκουν πολύ ενοχλητικό και θα προτιμούσαν να επικεντρωθούν στην πραγματικότητα. Ωστόσο, η εξαίρεση υπάρχει για κάθε κανόνα. Σπάνια λένε ένα αθώο ψέμα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και κατά πόσο πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Ζυγός: Οι Ζυγοί είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου, έτσι ώστε αυτό που πιστεύουν είναι πάντα το καλύτερο για όλους, είναι μια αναγκαιότητα. Σε αντίθεση με Δίδυμους και Λέοντες, τα ψέματά τους είναι αβίαστα πιστευτά. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν καν το ψέμα τους, όπου και αν βρίσκεται, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Σκορπιός: Το ψέμα είναι ένα παιχνίδι χειραγώγησης, που ο Σκορπιός γνωρίζει πολύ καλά. Εξαιρετικά παρατηρητικός από τη φύση του, διαθέτει την ικανότητα να αναλύσει κάθε γωνία μιας κατάστασης και να επανέρχεται με ένα καλύτερο ψέμα κάθε φορά και να πορεύεται με αυτό.

Τοξότης: Κατά κανόνα οι Τοξότες δεν ψεύδονται. Εκτιμούν τις φιλίες τους και τους ανθρώπους γύρω τους πάρα πολύ, για να βρεθούν ποτέ στην ανάγκη να πουν ψέματα. . Αλλά αν πρέπει να το κάνουν, τότε θα είναι το μεγαλύτερο ψέμα που γνώρισε ο άνθρωπος, συνήθως χωρίς αρνητικές επιπτώσεις!

Αιγόκερως: Από όλες τις ενδείξεις, οι Αιγόκεροι μισούν το ψέμα. Δεν θα το κάνουν και αρνούνται να το κάνουν. Λόγω της δύσπιστης φύσης τους, δεν είναι καν έκπληξη ότι είναι εναντίον οποιασδήποτε μορφής ψέματος. Αλλά αν πουν ποτέ κάποιο ψέμα, δεν θα είναι κρυφό για πολύ καιρό. Θα αισθανθούν πολύ ένοχοι και στο τέλος θα πουν την αλήθεια έτσι κι αλλιώς.

Υδροχόος: Όπως και οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι είναι δημιουργικοί και πνευματώδης. Τα ψέματά τους μπορεί να είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά, αλλά τα σερβίρουν τόσο άψογα, που οι άνθρωποι καταλήγουν να πιστεύουν αυτά.

Ιχθύς: Το πιο ευαίσθητο στοιχείο για τους Ιχθείς είναι ότι δεν παραδέχονται ότι ψεύδονται. Βέβαια, όταν ψεύδονται , είναι μόνο
για καλό σκοπό. Είναι είτε για να προστατεύσουν κάποιον από το να πληγωθεί ή να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι τόσο ευαίσθητοι, ώστε οι άνθρωποι δεν μπορούν καν να είναι θυμωμένοι μαζί τους όταν τους αποκαλύψουν.

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top