«Έφυγε» από την ζωή η Βιργινία Λεούση

0

Μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή της.

«Έφυγε» από την ζωή η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση, το πρωί της Πέμπτης, μετά από 1,5 μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο και στην εντατική. Η Βιργινία Λεούση, νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Στο πλευρό της, αυτές τις δύσκολες ώρες ήταν ο σύζυγός της Μιχάλης Σεράτος, τα παιδιά της Αποστόλης και Άντα και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η αστρολόγος - μελλοντολόγος βρισκόταν στο σπίτι της στον Πειραιά με τον σύζυγό της Μιχάλη Σεβαστό και έναν φίλο τους, όταν πήρε ένα κοκτέιλ αναλγητικών μαζί με την αντιβίωσή της, ελπίζοντας να υποχωρήσουν το συντομότερο ο βήχας και η εξάντληση που ένιωθε από μια ίωση που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες.

Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και κατόπιν δύσπνοια. Έπαθε, κατά τα φαινόμενα αλλεργικό σοκ, ο λαιμός της πρήστηκε και καθώς αδυνατούσε να αναπνεύσει, λιποθύμησε.

Η έγκαιρη επέμβαση του φιλικού προσώπου της, που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς της καρδιοαναπνευστική ανάταξη, αποδείχθηκε σωτήρια και η Βιργινία Λεούση έδειχνε να συνέρχεται. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε ότι είχε πάθει μια καρδιακή ανακοπή από το αλλεργικό σοκ.

Το Βιογραφικό της όπως το γράφει η ίδια στο επίσημο site της.

Βιργινία Λεούση... άτομο γεμάτο θετική ενέργεια και κύρος. Σέβεται, αγαπά και εκτιμά τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Αυτό αποδεικνύεται και από την 30χρονη πορεία της στο χώρο της Αστρολογίας και Μαντείας.

Αμέτρητες φορές μας έχει δώσει σωστές και ακριβείς προβλέψεις όχι μόνο σε σοβαρά θέματα όπως πολιτικά, οικονομικά, αλλά και σε απλά καθημερινά όπως καλλιτεχνικά, θεατρικά. Θεωρεί ότι οι προβλέψεις είναι ο δρόμος που οδηγεί τον ακροατή και γι’ αυτό πάντα συμβουλεύει τα άτομα που την επισκέπτονται να βάζουν σε προτεραιότητα τη λογική και τις έντιμες μεθόδους πριν πάρουν αποφάσεις ζωής.

Σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της. Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί επαφή και φιλία με ανθρώπους του εξωτερικού, επώνυμους Star, επιχειρηματίες.

Στην προσωπική της συλλογή υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και τέσσερις από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως», από τον κυβερνήτη της πολιτείας Georgia, North Carolina και South Carolina.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top