Χυλοπίτες με λουκάνικα και πιπεριές

0

Λαχταριστό, παραδοσιακό πιάτο.

Υλικά
Για 4-6 άτομα
  • 1 πακέτο χυλοπίτες
  • 3/4 του κιλού κομμένα χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • 2 πράσινες πιπεριές σε κομματάκια
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
  • Τηγανίζουμε τα λουκάνικα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκια, τις χυλοπίτες και 2 ποτήρια νερό. Βράζουμε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τα λουκάνικα με τη σάλσα που έβρασε σε ένα πυρέξ μαζί με τρία ποτήρια νερό.
  • Αφήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και μόλις αρχίσει η σάλτσα να βράζει ρίχνουμε και τις χυλοπίτες και αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά στους 220 βαθμούς. Ανακατεύουμε και μόλις είανι έτοιμο πασπαλίζουμε με τυρί.
sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top