Ποια είναι η γυναίκα των ονείρων του ανάλογα με το ζώδιό του;

0

Άλλοτε είναι το μοντέλο της μητέρας του, άλλοτε το εντελώς αντίθετο από εκείνη.

Κι όμως, κάθε άντρας έχει ονειρευτεί την ιδανική γυναίκα της ζωής του! Μπορεί η γνώμη που κάποιες φορές να σχηματίζουμε γι’ αυτούς να είναι πολύ διαφορετική, αλλά κι εκείνοι ονειρεύονται να βρουν κάποια στιγμή το άλλο τους μισό. Εκείνη που θα τους πάρει τα μυαλά ή που θα είναι το ιδανικό λιμάνι, για να ξεκουράσουν την άσωτη καρδιά τους…!

ΚΡΙΟΣ

Μια γυναίκα δυναμική και σέξι! Ένα σωστό θηλυκό που ξέρει να παίζει δυνατό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Θέλει να κυκλοφορεί μαζί της και να καμαρώνει σαν παγώνι. Να ζηλεύουν όλοι οι άλλοι άντρες που εκείνη απ’ όλους αυτούς επέλεξε εκείνον! Δίνει μεγάλη σημασία σε ορισμένα …χαρακτηριστικά σημεία του γυναικείου σώματος! Θέλει τη γυναίκα του να την ποθεί, αλλά κι εκείνη να τον επιβεβαιώνει συνέχεια. Να τη θεωρεί άξια σύμμαχό του στα πεδία των κατακτήσεών του. Θέλει τη γυναίκα του αμαζόνα και πολεμίστρια, όχι μόνο στο κοινωνικό-επαγγελματικό πεδίο αλλά… και στο κρεβάτι! Να τον ακολουθεί στα όνειρά του και να συμμετέχει ενεργά στις επιδιώξεις του. Να προσέχει την εμφάνισή της και να μην παραμελεί τον εαυτό της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μαμά, η ήρεμη δύναμη, η γυναίκα που θα είναι πάντα εκεί έτοιμη να του δώσει χωρίς να έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ταυτόχρονα, όμως, μια γυναίκα ανεξάρτητη και δυναμική που δε θα εξαρτάται από εκείνον σε ψυχολογικό και υλικό επίπεδο. Ο Ταύρος θέλει να ξέρει ότι το καράβι έχει καλό καπετάνιο στο τιμόνι, όσο εκείνος θα λείπει. Επειδή το θέμα της δουλειάς του έχει άμεση σχέση με το οικονομικό, κάτι που για εκείνον είναι η βασική του προτεραιότητα, θέλει να ξέρει πως στο σπίτι του εκείνος που μένει στο πόδι του και συνεχίζει το κουμάντο είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του. Μια υπέροχη μαγείρισσα, ένας άνθρωπος με γλυκούς και τρυφερούς τρόπους, μια τέλεια οικοδέσποινα που θα τον βγάζει ασπροπρόσωπο στις κοινωνικές του σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπεύθυνη επί των δημοσίων σχέσεων στα του οίκου τους! Μια έξυπνη γυναίκα που έχει χιούμορ θα του πάρει τα μυαλά. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το αν θα είναι καλή ή όχι νοικοκυρά, όσο το αν θα είναι δραστήρια και ακούραστη στο να τον ακολουθεί στα ταξίδια του, τις κοινωνικές του υποχρεώσεις και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Μια γυναίκα διπλωμάτισσα και επικοινωνιακή. Ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και περιπέτειες. Ανοιχτόμυαλη και προοδευτική, έτοιμη να μάθει νέα πράγματα και να πειραματιστεί μαζί του σε διάφορους τομείς της κοινής τους ζωής. Οπωσδήποτε να μην τον ζηλεύει και κυρίως να μην προσπαθήσει ποτέ να τον ακυρώσει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Μια γυναίκα που ο λόγος της μπορεί να μαγέψει ένα ακροατήριο αλλά κυρίως… εκείνον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος τη γυναίκα την θέλει… γυναίκα! Κι αυτό σημαίνει ελκυστική, τρυφερή, συναισθηματική, ρομαντική, καλή μάνα για τα παιδιά τους, αλλά και για εκείνον όταν θα έχει ανάγκη έναν ώμο να ακουμπήσει και να πει τον πόνο του. Το ήσυχο κι απάνεμο λιμάνι που θα περιμένει πάντα εκείνον για να τον καλοδεχτεί και να τον ξεκουράσει. Τη γυναίκα που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχει πάντα την ανάγκη όπως κι εκείνος, να ζουν ακόμη ρομαντικές και τρυφερές στιγμές ο δυο τους. Που θα έχει το ταλέντο «με το τίποτα» να δημιουργεί ένα ζεστό σπιτικό σκηνικό, έναν χώρο που θα τους εκφράζει και θα τους χαλαρώνει. Το σπίτι του είναι η βάση του, η ρίζα του, αν εκεί τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε πουθενά δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά ένας Καρκίνος.

ΛΕΩΝ

Την δική του… πυργοδέσποινα αναζητά ένας Λέοντας! Τη γυναίκα που θα την καμαρώνει εκείνος και όλοι οι άλλοι απλώς… θα σκάνε απ’ το κακό τους! Επειδή ο ίδιος είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος, θέλει και από τη γυναίκα του ανάλογη συμπεριφορά. Θα χαρεί σαν μικρό παιδί κάθε φορά που θα τον σκεφτεί και θα του έχει κάνει κάποια έκπληξη. Θέλει να τον θαυμάζει και να του το δείχνει όσο περισσότερο γίνεται. Μη διανοηθεί ποτέ φυσικά να τον ακυρώσει ή να τον αμφισβητήσει… γιατί δε θα το ξεχάσει ποτέ. Όποτε συμβαίνει κάτι στη δουλειά του και έχει ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον, εκείνη θα σκεφτεί πρώτα και φυσικά περιμένει πως κι εκείνη θα είναι πάντα πρόθυμη να τον ακούσει, να τον παρηγορήσει, να τον επιβεβαιώσει και με πολύ… τακτ, να τον συμβουλεύσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οπωσδήποτε μια καλή νοικοκυρά! Μια γυναίκα που ξέρει τι θα πει τάξη και πρόγραμμα, σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Το «καλή νοικοκυρά» για εκείνον σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άτομο τα καταφέρνει εξίσου καλά τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά, στις κοινωνικές τους επαφές, στις οικογενειακές σχέσεις με τους συγγενείς τους… Δε θέλει κάποια στιγμή να τον εκθέσει, όταν εκείνος θα έχει στραμμένη αλλού την προσοχή του. Δεν αντέχει στη ζωή του τα χαοτικά άτομα. Θέλει ο λόγος της να είναι συμβόλαιο και να μην τον παραμυθιάζει… Μπορεί να μην είναι ο ιδιαίτερα συναισθηματικά ανοικτός τύπος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε νιώθει ιδιαίτερα αισθήματα για τον αγαπημένο του άνθρωπο, απλώς τα εκφράζει, με έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο, και το θεωρεί δεδομένο ότι εκείνη θα το καταλάβει!

ΖΥΓΟΣ

Θέλει μια γυναίκα που θα είναι ελκυστική, θα ξέρει να προσέχει τον εαυτό της και οι κοινωνικές της δεξιότητες θα είναι εξαιρετικές! Πάνω απ’ όλα, αυτό που ζητάει είναι η αρμονία μέσα σε μια σχέση, οπότε δεν μπορεί με τίποτα τις γκρίνιες και τους καυγάδες. Η γυναίκα που θα τον γοητέψει θα έχει χιούμορ, καλή αισθητική, θα είναι έξυπνη χωρίς όμως να «του τη λέει» και θα είναι πρώτα απ’ όλα φίλη μαζί του. Μια γυναίκα που ξέρει να μοιράζεται και να είναι συντροφική. Δεν μπορεί τις υπερβολές κάθε είδους, γι’ αυτό και επιθυμεί να επικρατεί μέσα στη σχέση τους μια ηρεμία και μια ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Θέλει να ξέρει πως όταν έχει ανάγκη μια καλή και ενθαρρυντική κουβέντα, εκείνη θα είναι πάντα εκεί με τον τρυφερό της λόγο να του… γλυκάνει την ψυχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην περίπτωσή του, τα πράγματα είναι λίγο περισσότερο πολύπλοκα. Θέλει τη γυναίκα που θα είναι θηλυκό, αλλά και που θα ξέρει να «κρατά τη θέση της», ώστε να μην προκαλεί… σκάνδαλα! Την θέλει δυναμική και ανεξάρτητη αλλά όχι και πολλά …«σούρτα-φέρτα» από δω κι από κει. Την θέλει σέξι αλλά όχι πρόστυχη, την θέλει ωραία αλλά και σεμνή, την θέλει δυναμίτη στο κρεβάτιν αλλά και σοβαρή εκεί που πρέπει. Την θέλει με χιούμορ, αλλά όχι και πολυλογού, την θέλει καστανή αλλά και κοκκινομάλλα… Την θέλει γητεύτρα αλλά και να μην του ξυπνά το τέρας της ζήλιας μέσα του (λέμε τώρα, αν μπορεί αυτό ποτέ να συμβεί!). Βασικά, θέλει τη γυναίκα που θα αξίζει να εμπιστευτεί, που θα ξέρει που πατά και που βρίσκεται, που ξέρει τι σημαίνει διακριτικότητα αλλά και αφοσίωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έναν συγκυβερνήτη στο σκάφος του που αρμενίζει τον κόσμο όλο θέλει! Ένα ελεύθερο πνεύμα, την προσωποποίηση της χαράς, της καλοσύνης, της θετικής διάθεσης και που η αισιοδοξία της είναι από τα βασικά της χαρακτηριστικά. Μια γυναίκα που δεν του καταδυναστεύει τη ζωή με ζήλιες και γκρίνιες, αλλά, αντίθετα, του αφήνει την πόρτα πάντα ανοιχτή για να ορμήσει, όποτε θέλει, σε νέους ορίζοντες και νέες περιπέτειες, είναι το ιδανικό στη ζωή του. Το πόσο εφικτό όμως είναι αυτό, είναι μια άλλη ιστορία (είπαμε, τη γυναίκα των… ονείρων του εξετάζουμε σήμερα). Όταν βρεθεί όμως αυτή η γυναίκα, που να πληρεί αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Ξέρει να εκτιμά και να αναγνωρίζει τα καλά του άλλου και ανάλογα να ανταποδίδει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ονειρεύεται μια γυναίκα δυναμική και επιτυχημένη! Μια γυναίκα αποφασιστική, δραστήρια, με χιούμορ, έξυπνη και κομψή. Ξέρει να τονίζει τα θετικά σημεία επάνω της και ταυτόχρονα έχει την εξυπνάδα να μην πέφτει σε υπερβολές που καταντούν τραγελαφικές για εκείνον. Θέλει μία γυναίκα που θα μπορεί να την εμπιστευθεί στο ότι δε θα τον εκθέσει ποτέ στον κοινωνικό του περίγυρο, που δεν θα του γκρινιάζει που δίνει τόσο από το χρόνο του στη δουλειά, αλλά που, αντίθετα, θα το εκτιμά και θα τον υποστηρίζει σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα της ζωής του. Θέλει η γυναίκα που θα τον συνοδεύει να είναι εντυπωσιακή και ταυτόχρονα σοβαρή. Μια γυναίκα που ξέρει να παραμένει ψύχραιμη, όταν εκείνος κάποιες φορές χάνει το μέτρο του κλασικού εργασιακού πενθημέρου και 8ώρου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για έναν Υδροχόο, το πιο σημαντικό είναι να έχει δίπλα του μια σύντροφο, μια φίλη, μια συναγωνίστρια. Μια γυναίκα που ξέρει τι θα πει προσφορά, αλληλοκατανόηση, σεβασμός, προτεραιότητες και αγώνας στη ζωή. Για εκείνον το μοντέλο της ιδανικής γυναίκας δεν έχει να κάνει μόνο με το φύλο ή την εμφάνιση, αλλά κυρίως με το πόσο συνειδητός άνθρωπος είναι στη ζωή και που ξέρει να βάζει τον εγωισμό της και τη φιλαρέσκειά της κατά μέρος, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Φυσικά, και στις ιδιαίτερες στιγμές τους, την θέλει ένα γνήσιο θηλυκό, αλλά για εκείνον η γυναίκα που τον γοητεύει είναι εκείνη που τον εμπνέει σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Την θέλει δυναμική και ανοιχτόμυαλη, χωρίς προκαταλήψεις και δήθεν συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΣ

Μια σύνθετη εικόνα έχει στο μυαλό του ένας Ιχθύς για τη γυναίκα των ονείρων του. Να είναι δυναμική, με αυτοπεποίθηση, και ταυτόχρονα γατούλα για εκείνον. Να τα βάζει όλα στην άκρη, όταν εκείνος την έχει ανάγκη. Να τον εμψυχώνει, όταν εκείνος κουράζεται και να τον ενθαρρύνει. Να πιστεύει σ’ αυτόν και να του τονώνει την αυτοπεποίθηση. Να δημιουργεί και να ξέρει να βρίσκει πάντα χρόνο για τους δυο τους. Χρόνο που θα μπορούν να τον περνούν μέσα σε ρομαντική ατμόσφαιρα και να του μιλάει γλυκά και τρυφερά. Να τον εμψυχώνει αλλά να κάνει ότι δεν πρόσεξε… ό, τι κι εκείνος φοβάται. Να τον βάζει σ’ ένα πρόγραμμα, χωρίς όμως να γίνεται δυνάστης στη ζωή του. Να τον αντέχει σε κάποιες του κυκλοθυμικές συμπεριφορές και να του αναγνωρίζει τα θετικά του στοιχεία!

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top