Ζώδια: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

0

Τις ημέρες αυτές όλοι μας γινόμαστε για λίγο παιδιά...

Κάπου εκεί έξω, υπάρχει αυτός ο Άγιος, με το κόκκινο σκουφί, τα ροδαλά μάγουλα και την μεγάλη κοιλιά, όπου κουβαλά στο σάκο του τα «δώρα» του 2022! Σε κάποιους θα τα προσφέρει γενναιόδωρα γιατί το αξίζουν, άλλοι όμως θα τον περιμένουν και δεν φανεί, έτσι για τιμωρία, για να πάρουν το μάθημά τους....

Τις ημέρες αυτές όλοι μας γινόμαστε για λίγο παιδιά και γράφουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη, με την λίστα όλων των δώρων και των επιθυμιών που θέλουμε να γίνει πραγματικότητα! Εμείς, «κλέψαμε» το γράμμα που έχει γράψει κάθε ζώδιο στον Άγιο Βασίλη και σας το αποκαλύπτουμε, έτσι απλά για να σας σκορπίσουμε χαμόγελο αλλά και για να σας δώσουμε την έμπνευση να ξεκινήσετε και εσείς να γράφετε το δικό σας γράμμα...



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Λοιπόν Άγιε Βασίλη, θα στα πω μία φορά και φρόντισε να τα καταλάβεις ... Με έχεις εκνευρίσει αφάνταστα... Τις περασμένες χρονιές μου έφερνες ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που σου έλεγα, λες και το έκανες επίτηδες για να με εκνευρίσεις! Φέτος φρόντισε να κόψεις τα παιχνιδάκια και να μου φέρεις χαρά, διασκέδαση, έρωτα, χρήμα ... φέρε τα πάντα που θα με κάνουν να νιώσω ελεύθερος και ο εαυτός μου! Δεν το αξίζω; Εντάξει μπορεί να βρίζω λίγο παραπάνω αλλά είμαι καλή καρδιά!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Άγιε Βασίλη, κανείς δεν ξέρει ότι σου γράφω, αλλά εγώ το έκανα πάντα από μικρό παιδί και θα το κάνω μέχρι να φτάσω στα 100. Το 2022 θέλω να με βοηθήσεις να χάσω κάποια περιττά κιλάκια... Μην γελάς, εσύ με καταλαβαίνεις καλύτερα από τον καθένα! Μόλις μπήκε ο Δίας στο Ζυγό, δεν μπορούσα να ράψω το στόμα μου και έτρωγα αλύπητα, με αποτέλεσμα το στενό μου τζιν να μη μου κάνει... Λίγο να μαζευτούν οι κοιλιές θέλω... Επίσης, μου έχουν τάξει στη δουλειά αύξηση, κάνε να την πάρω, τόσο δουλειά έχω ρίξει! Αααα και το άλλο .... Θα παντρευτώ εγώ ποτέ μου Άγιε μου καλέ Βασίλη; Κάνε το θαύμα σου!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Εγώ Άγιε Βασίλη δεν θα στα γράψω αλλά θα στα πω με βίντεο, έτσι για να δεις την φάτσα μου και να νιώσεις πόσο έξαλλος έχω γίνει μαζί σου! Λοιπόν κοίταξε να δεις... Ο Κρόνος που μου έχεις στείλει εδώ και 1 χρόνο με έχει διαλύσει .. δεν μπορώ να σταυρώσω σχέση.. Όσο για τον Ποσειδώνα; Μου τα έχει κάνει σαλάτα στα επαγγελματικά αλλά με βάζει συνέχεια σε αναμονή πράγμα που δεν γουστάρω! Λοιπόν φέτος αυτό που θέλω από εσένα είναι να βρω και πάλι την τσαχπινιά μου, να διασκεδάζω, να ταξιδεύω, να γνωρίζω κόσμο, να βρω και πάλι το χαμόγελό μου!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Κάθε χρόνο που σου γράφω νιώθω και πάλι παιδί, θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια και τα μάτια μου γεμίζουν με δάκρυα αλλά και αναμνήσεις! Άγιε μου Βασίλη, ήρωα των παιδικών μου χρόνων, σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα για μένα ... Αυτή τη χρονιά θέλω υγεία για μένα και την οικογένειά μου, να είμαστε όλοι γεροί και να έχουμε χαρά στο σπιτικό μας... Επιπλέον, κάνε να γυρίσει πίσω κοντά μου ο Τάκης (ή η Μαίρη) .... υπάρχει αγάπη ανάμεσά μας και πρέπει να είμαστε μαζί γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό τον άνθρωπο!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ήμουν το καλύτερο παιδί, σου έκανα όλα τα γούστα, φέτος έδωσα τα ρέστα μου και Άγιε μου Βασίλη δεν γίνεται να έχεις παράπονο από εμένα ! Εγώ όμως έχω παράπονα από εσένα γιατί το 2021 ήταν κουραστική και βαρετή χρονιά για μένα ... Ούτε ένας φλογερός έρωτας δεν έπαιξε ... Λοιπόν, ξέρεις ότι εγώ χωρίς έρωτα δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς πάθος βαριέμαι ... Αυτή τη χρονιά λοιπόν φέρε μου αυτό τον δυνατό έρωτα που περιμένω τόσο καιρό! Ααααα και μην ξεχνάς υπάρχει και αυτή η επαγγελματική θέση που κοζάρω εδώ και καιρό... Κάντην να γίνει δική μου!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Δεν πιστεύω ότι υπάρχεις... Θα πρέπει να μου αποδείξεις το αντίθετο, με πράξεις όμως Άγιε Βασίλη! Έτσι για αλλαγή φέτος θα σου γράψω, γιατί θέλω να μάθω αν τελικά υπάρχεις... Λοιπόν το 2021 με διέλυσες, λες και το έκανες επίτηδες επειδή δεν σου έχω γράψει ποτέ! Το 2022 φρόντισε να συμμαζευτείς και να μου φέρεις επαγγελματική και οικονομική σταθερότητα, γιατί αλλιώς την έκατσες! Επιπλέον, μετά από καιρό είδες ότι έχω αρχίσει και αφήνομαι συναισθηματικά – κάτι που το κάνω σπάνια -! Αντί να δείξεις επιείκεια με διέλυσες και στα ερωτικά μου! Μία σχέση της προκοπής ζητώ Άγιε μου Βασίλη...



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Άγιε μου καλέ Βασίλη, ήμουν το καλύτερο παιδί, βοηθούσα όλο τον κόσμο, δεν πλήγωσα κανέναν, σκορπούσα παντού το χαμόγελο (διπλωματία ο Ζυγός)! Αφού λοιπόν δεν έχεις κανένα παράπονο από εμένα, φρόντισε να φέρεις επιτέλους αυτό τον πολυπόθητο γάμο που περιμένω... Κάνε να γίνει κάτι και να θέλει να με παντρευτεί! Μου έχεις φέρει και τον Δία στο ζώδιο μου και περιμένω πως και πως η τύχη να είναι γενναιόδωρη μαζί μου! Ααα μην το ξεχάσω ... θέλω ένα καινούργιο αυτοκινητάκι, ένα νέο κινητό και αυτή την louisVuittonτην τσάντα, που μπορεί να κοστίζει μία περιουσία αλλά πραγματικά την αξίζω!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Δεν θέλω να μάθει κανείς ότι σου γράφω γράμμα αλλά προπάντων δεν θέλω πουθενά να μαρτυρήσεις Άγιε Βασίλη αυτά που σου έγραψα ... Θα είναι το μυστικό μας! Τι να τους κάνω εγώ τους έρωτες Άγιε μου καλέ Βασίλη αν έχω άδειο το πορτοφόλι; Το 2021 με τσάκισες οικονομικά οπότε δεν χάρηκα ούτε το πάθος, ούτε τον ερωτισμό, ούτε τίποτα! Το 2022 θέλω ΛΕΦΤΑ... σεξ, πάθος, ανατριχίλα ερωτική και ρέντα ... κάνε να κερδίσω το Λαϊκό ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Θα ερχόμουν μέχρι την Λαπωνία να σε συναντήσω και να στα πω facetoface Άγιε Βασίλη, αλλά με τον Κρόνο στο ζώδιο μου καταλαβαίνεις...υπάρχουν προβλήματα και δεν τα κατάφερα για φέτος! Κάνε το 2022 να βρω το κέφι και το μπρίο μου ... εγώ ο αισιόδοξος και γελαστός άνθρωπος το 2021 ήμουν διαρκώς μέσα στα μούτρα! Θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο, να γνωρίσω νέους ανθρώπους, να ζήσω νέες εμπειρίες! Πες στον Κρόνο να πάψει να με χτυπάει αλύπητα και ναι δεν θα ξανακάνω τα ίδια λάθη!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ξέρεις πολύ καλά τι θέλω, όπως επίσης ξέρεις ότι δεν συμβιβάζομαι πλέον με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζω και ζητώ! Άγιε Βασίλη... εσύ δεν φορολογείσαι ούτε για τους τάρανδους, ούτε για τα δώρα που φέρνεις, ούτε για τίποτα ... Εμένα όμως το ΕΝΦΙΑ, η εφορία και η ΔΕΗ με έχουν τσακίσει! Ξυπνώ και κοιμάμαι μόνιμα με το άγχος αν θα καταφέρω να είμαι συνεπής σε όλα! Λοιπόν, κάνε κάτι ... Βάλε μυαλό στην κυβέρνηση, βοήθησε την Ελλάδα να ορθοποδήσει και φυσικά βάλε το χεράκι σου για να πάρω αυτή την προαγωγή που περιμένω εδώ και χρόνια! Πώς θα στήσω οικογένεια αν δεν έχω τα προς το ζην! Άντε γιατί νομίζω ότι είσαι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι ο ήρωας των παιδικών μου χρόνων... πολύ σε πάω Άγιε Βασίλη και ξέρεις γιατί; Γιατί δίνεις χαρά σε όλο τον κόσμο, γιατί ταξιδεύεις παντού, ξέρεις πολύ καλά τι θέλει ο καθένας, δεν σε νοιάζει που έχεις αρκετά κιλά παραπάνω ... Το 2022 φρόντισε να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Να έχουμε υγεία, να μην δούμε παιδάκια να πεινάνε, να υπάρχει αγάπη παντού! Όσο για μένα; Έχω ήδη διαβάσει ότι θα είμαι το πιο ευνοημένο ζώδιο της Χρονιάς, άρα... φρόντισε να τους επιβεβαιώσεις!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, σου έγραφα, περίμενα στο παράθυρο το πότε θα εμφανιστείς και πολλές φορές μίλησα μαζί σου ... Εσύ ήσουν πάντα εκεί και με άκουγες, ο δικός μου φανταστικός φίλος, ο οποίος φρόντιζες να κάνεις τις επιθυμίες μου πραγματικότητα! Το 2022 Άγιε Βασίλη, θέλω να φέρεις στη ζωή μου την μεγάλη αγάπη, αυτή που θα διώξει μακριά κάθε πόνο και καημό ... Αν το κάνεις, τότε δεν θα πω ποτέ ξανά ψέματα και θα προσπαθήσω να γίνω πιο ρεαλιστής στη ζωή μου! Αγάπη μόνο Άγιε Βασίλη, όλα τα άλλα θα τα βρούμε!



Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top