Σίγουρα θα την ευχαριστηθούν όλοι όσοι την δοκιμάσουν.
Υλικά
- 1 κεσεδάκι (γιαουρτιού) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 γιαούρτια στραγγιστά
- 500 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
- 1 κεσεδάκι (γιαουρτιού) βούτυρο λιωμένο
- 4 αβγά
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- λίγο άνηθο (εγώ έβαλα και ελάχιστο δυόσμο μέσα)
- Αλείφουμε το ταψί μας με λιωμένο βούτυρο και το ραντίζουμε με τριμμένη φρυγανιά.
- Ανακατεύουμε μέσα σε μπολ το γιαούρτι,το αλεύρι, το βούτυρο,τη φέτα,τα αυγά και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα.
- Αδειάζουμε το παχύρευστο μείγμα στο ταψάκι μας και το στρώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα.
- Ραντίζουμε την επιφάνεια με τριμμένη φρυγανιά.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.
igastronomie
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.