και πουτανέσκα και ιταλική
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 φλιτζάνια ντομάτες κομμένες και περασμένες από ένα σουρωτήρι
- 4 φιλέτα παστή αντσούγια καθαρισμένα και πλυμένα
- 2 κ.σ πελτέ ντομάτας
- 3 κ.σ κάπαρη
- 20 ελιές καλαμών χωρίς το κουκούτσι
- 1/2 κ.γ σπασμένους κόκκους κόκκινου πιπεριού
- Βάλε αλατισμένο νερό να βράσει.
- Βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες (φρόντισε να κρατούν λίγο, να είναι al dente).
- Σε ένα τηγανάκι ζέστανε το λάδι.
- Σόταρε το σκόρδο να πάρει χρώμα και πρόσθεσε τις ντομάτες.
- Άσε τη σάλτσα για 5 λεπτά.
- Συμπλήρωσε τις αντσούγιες, τον πελτέ ντομάτα, τις ελιές και το πιπέρι.
- Άφησε τη σάλτσα για 10 λεπτά ακόμη.
- Ανακάτεψε τα μακαρόνια μαζί με τη σάλτσα και σέρβιρε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.